siste maj

dagen har bestått av finfin frukost med scones och sånt ute i trädgården (man får ju fira mamma idag vettni!) och annars mestadels läsande ute i trädgården. men jag har varken kommit nånvart i boken eller blivit brun, FAIL.
nu ska jag ta en dusch, läsa lite till och sen vila inför cyklingen på ven imorgon.
puss hej<3


borgardagen



träning i morse 7-8, 2 lektioner fram till elva, muntligt nationella i franska (mvg!),
kolla på landslagets träning, träna själv och nu drar jag till mobilia.
min dag lite kortfattat.

knappt några dagar kvar i skolan, men desto mer prov.
jag har svenska slutprov på onsdag (5 timmar typ!!), kemiprov, samt fysikprov på allt vi haft. 170 sidor. yeey.
turligt nog har vi inte mycket andra läxor att behöva slösa dyrbar tid på.

snart sommarlov!!!

tjola!<3

sol, sen regn sen sol igen



nu är jag hemma och gör absolut ingenting, och det är så skönt ska ni veta, så skönt! var och kollade lite på juniorlandslagets träning efter skolan. snart ska jag väl börja tänka kring vad jag ska ge hanna och claudia i studentpresenter. hanna har ju sin student på tisdag och claudia på onsdag. visst, jag vet redan vad jag ska ge, på ett ungefär. måste bara planera lite, hoho :)


kyss<3

28/5

hejsan fok!

sitter i skolan och skriver. slutade tidigt på svenskan, sen har vi håltimme, sen engelska som också är inställd sånär som på ett betygssnack för min del. mvg blev det, och jag blev sjukt glad! yeeeey! :) nu har jag suttit och väntat superlänge bara för att sen kunna ha matte i 50 minuter. jag undrar om det egentligen är värt det? men jaja...

igår satt jag förresten och snackade med en kompis via msn. hon bor i ungern och vi blev bästa vänner när vi var typ 7. sedan dess träffas vi varje sommar, och även om vi är helt olika till stilen och så, så är hon en dunderbra kompis. när jag säger att vi är olika så menar jag verkligen olika, helt olika stil, tankesätt, preferenser. det har ju inte spelat någon större roll ändå, iom att vi inte umgås varje dag. men när jag snackade med henne igår insåg jag hur mycket vi "vuxit ihop" igen, att vi blir allt mer lika! jättekul! nu saknar jag henne mer än nånsin och fan vad kul vi ska ha i sommar!! <3

jaja, off we go, matten börjar snart...

puss hej<3


gratiskläder



klicka och bli medlemmar nu!

Siesta. damn.



FÖRLÅT, dålig uppdatering... men har i princip inte suttit vid datorn alls sedan senast jag skrev.

i alla fall: min vänner befinner sig nu i hässleholm där siesta  är. ni anar verkligen inte hur mycket jag vill vara där!! jag blir så ledsen varje gång jag tänker på att jag kunnat vara där nu om det itne varit för att jag inte fick... haha:)

igår sov anni och bellush här, mkt trevlans! skulle ut och fota lite med bell igår, men jag hann ta sammanlagt två stycken suddiga bilder innan åskan brakade loss runt oss, så det blev inget av det. lite tråkigt iofs...
idag vart det skola som vanligt, inte långt kvar nu! jag är så sjukt glad, jag kommer aldrig ALDRIG mer behöva läsa ämnet samhälle igen. aldrig mer ett prov, aldrig behöver jag ens öppna en samhällsbok igen!!! och snart är det sommarlov, yeeha eller! efter skolan stack jag iaf till ishallen och tittade på landslagets träning, trevlans att träffa folk där :)

nu ska jag väl fixa och dona lite, kanske det blir några avsnitt av gossip girl också, ligger sjukt efter:)

puss<3


fredag

halloj i hatten!

blev inget skrivande igår, dels eftersom jag vaknade kl 13, dels eftersom jag sen var ute och shoppade/käkade/åt glass hela dagen igår med syster+systerdotter innan vi satte dem på tåget hem. sedan kom jag hem och låg och läste hela kvällen, medan regnet öste ner där ute. mysigt!!

i morse var det träning som gällde 7-8, vilket gick förvånansvärt bra jämfört med hur det gått på sistone. nu vill jag ju träna igen! :)

jag ska iaf sticka och checka till chili con carnen, mumma!! :)

kram på er sålänge

Sandri

önsdag

sista dagen i skolan för den här veckan, skönt! sen vart det träning vilket som vanligt gick åt det dåliga hållet. eller nja. jo. eller? jaja... nu är iaf syster eva och älsta systerdottern elin här och hälsar på, trevlans!

vad händer under 4-dagars helgen då?
hos mig väntas plugg, film samt uppvisning på söndag. ändå lite smått trevligt:)

en sak som jag totalt brytit ihop angående under kvällen är framtiden. jag vill göra så mycket olika saker (resa, bo på olika platser, se olika saker, uppleva mycket osv). men jag vet inte vad jag vill bli. har inte en endaste idé. ingen karriär tycks passa mig. jag vet, tidigt att oroa sig över kanske ni tycker. men det är högskoleansökan om typ 1½ år, och till dess bör man veta både vad man vill bli, hur man vill komma dit, vad man vill plugga, var man vill plugga, hur man löser det ekonomiskt osv. efter en naturlinje väntas ju trots allt åtminstone 5-6 år studier, om man inte ångrar sig sen vill säga... efter att ha känt mig hopplös och ledsen och bara gråtit angående detta (är antagligen jävligt trött att ens tänka på det och bli ledsen över det!) kom jag och pappa fram till att jag ska bli potatisplockare. eller var det kanske att jag INTE skulle bli potatisplockare...?

jaja, tankarna tar över. allt flätas samman, allt är beroende av olika faktorer och jag är beroende av sömn.

tjolahopp!

bruna bönor och färsk fudge



bara för att jag verkligen inte kan komma på vad för vettigt jag nu ville säga...

okej, här kommer jag

600
nya headern

ja nu ska vi ta upp allt som skulle tagits upp de senaste dagarna. eller lite av det iaf. eller kanske allt. bara för att avskräcka alla eventuella läsare. kan bli extremlång text, men jag måste få skriva av mig om vad som hänt känns det som.
tack hej:

måndagen var den bästa måndagen på väääääääääldigt länge. det hela började med att vi började skolan kl 9.40 (vilket är en liten sovmorgon jämfört med resten av dagarna) med vetskapen att den här veckan innebär 3 ynka dagar i skolan. dessutom provfria dagar! på mattelektionen får jga då reda på att jag fick mvg på nationella, jag flippade totalt! hade verkligen inte trott det, så jag blev helt sanslöst glad, ja ni anar inte! vidare två chilla lektioner, sen engelska där vi fick reda på betygen på nationella. mvg där också, fett nöjd var jag! efter skolan åkte jag till entré med mamma, där i princip det enda som blev inköpt var två baslinnen samt mat. sen vart det träning som kanske inte gick så värst bra, men vad gör det en så fin dag när solen skiner?

ahh. förresten. det stör mig så sjukt mycket att solen skiner när vi tränar. man får solen rakt i ögonen antingen genom att man vänder på huvudet åt fönstrena eller genom att solljuset reflekteras i isen. doh.

jaja, i alla fall. det enda dåliga med gårdagen egentligen var att jag fick reda på att ungerskaprovet skulle vara idag, inte nästa vecka som jag trott. så där satt jag och mammi sent igårkväll och försökte plugga ungerska. rättelse: jag pluggade, mamma hjälpte till samt förhörde.


tisdag dåva, har inställd förstalektion, så börjar kl 9.50. under hela dagen skulle jag då ha 2 lektioner + ungerska. på naturkunskapen såg vi hitta nemo och skulle anteckna alla arter som nämndes, sjukt kul egentligen:) på svenskan däremot hade vi något oförberett prov på ordkunskap, det sög riktigt ordentligt. sen strosade jag omkring på stan lite, och lyckades skrapa ihop en ordentlig skoskav innan det var dags för ungerskaprov. det gick ganska dåligt måste jag säga faktiskt. annars bara house och sånt.

men nu lite glada nyheter igen då:
om
22 dagar är det skolavslutning
23 dagar åker jag till ungern (2 veckor)
39 dagar åker jag till Lidköping på träningsläger (3 veckor)
77 dagar åker jag och astrid till ungern och rockar loss!

feeett.

men vet ni vad jag nyss kom på? att om 17 dagar fyller jag år. det känns sjukt skumt. har visserligen räknat ner i två dagar nu, men nyss insett att det faktiskt är nära. det är 2½ vecka bara. helt sjukt :O

jaja, här har jag skrivit ner mina två dagar som om det vore en hel livsberättelse. hoppas ni inte läst igenom för då tycker ni antagligen att det var det tråkigaste ni gjort. men om ni mot all förmodan läst igenom så förtjänar ni ett stort grattis för er insats, haha :)

nu äre slut på min monolog
puss hej

weeij, it's monday!

I am inte liiiite häppy!!!!!



'bara' 79 dagar kvar dessutom...

en helg och en julafton

ojoj och hejhej!
söndag kväll, usch. helg igen tack?
men det dröjer ju inte länge, bara 3 dar i skolan denna veckan ju! assoft, måste sägas :)

gårdagen var rena julafton för min del.
astrid kom förbi med ett fett paket inslaget i tidningspapper (miljövänligt!) :)
inuti fanns min julklapp/nyårspresent/påskägg och jag vet inte vad mer.
i paketet låg:
ett påskägg
en väska jag önskat mig länge
ett par örhängen jag checkat in tidigare
samt en bild på "min" emu.

senare stack jag och mammi och tömde mobilia på lite saker.
idag har dock bara varit en gammal hederlig ångest-söndag med balett och 2 timmar som tränare på isen)


tänkte lägga upp bilder men såklart funkar det inte för tillfället. :|


nu äre dock film som g'ller, hejsålänge



skridsko


ssöööööööööndag. nähä? lördag då. asnajs!

trevlig kväll igår hemma hos claud!

idag har jag provdömt test samt haft skridskoskola. nu ska vi väl snart äta, senare ska jag ta en sväng förbi mobilia och byta två tröjor som har hål i sig från larmet. sen blire kanske till att träffa astrid och leka med henne eler nåt:)

inget intressant annars för tillfället. så - puss på er då<3

äntligen

gud ni anar inte sådan lättnad! nu är matten över. frågan är bara hur det gick. jag har seriöst aldrig suttit så länge med ett prov. satt där nästan hela tiden ut (4h) har ju aldrig heller tagit det så ungt med ett matteprov iofs. men jag har faktiskt ingen aning om hur det gick. känns som att jag bara babblat massa strunt. fan.

nu äre faktiskt till att plugga lite kemi, är såååå mycket efter på allt skolarbete iom att jag bara prioriterat matten de senaste två veckorna... dåligt av mig, jag vet. men jag hoppas att det lönar sig?
sen blir det i alla fall träning, och efter det blir det hem till claudia och fira henne, trevlans!



so long!


grattis Claudia!

du få inte stoppa köttbullar i neeesan markus


det är nästan så att man vill köra en 'dagens outfit' på den


nu ska jag plugga matte i två timmar, sen ska jag faktiskt lägga mig är det tänkt.
har inte lagt mig så "tidigt" på år och dar, men det kan faktiskt behövas inför morgondagen...

wish me luck!


slutspurt

nu är det vekligen nära. nationella proven i matematik c äger rum imorgon bitti/förmiddag. sen är det över. jag är faktiskt supernervös. egentligen inte inför själv provet, utan för att resultatet ska bli dåligt.
i resten av ämnena märker man också av slutspurten tydligt. engelska kommer vi inte göra något vettigt i längre, på svenskan har vi haft betygsnack osv. fick veta att jag får mvg i svenska a om jag skriver mvg på slutprovet. känn ingen press. dessutom äger provet rum den 3e juni, då treorna springer ut på vår skola. vi ska alltså sitta och skriva prov medan skolan är folktom sånär som på en massa 3or som springer runt och är hyper.
heja!

men solen skiner i alla fall
(det gäller att alltid se det positiva i saker...)

hej så länge, åtekommer snart!

diagnos:

Min snarkommande dödsorsak lär bli utmattning

matte

mattemattemattemattemattemattemattemattemattemattemattemattemattemattemattemattematte

åååååångeest.

nu blire träning. uppdaterar någon annan gång! <3
puss<3



bilder från när jag var 2/3 år, 6 år samt 7 år.

tänk att man ändå var lite gullig när man var liten

måndag som känns som lördag men som egentligen är söndag

jag och julia i frankrike


 

mååååååååååste plugga
ska iväg på dans sen. först klass, sen uppvisning. emellan blire väl en lunch på subway eller nåt. höhö.
men gud jag är så trött, skulle kunna dö på momangen. igår bara slocknade jag framför tvn, där jag egentligen bara satt mig tillfälligt medan mamma skulle fixa det försvunna internetet så att jag skulle kunna plugga. ojdå.

jag tror jag dör.

men uppvisningen gick iaf bra igår, hoppas på en lika bra idag. och en del bilder blev det allt. vi får se om de kanske kommer upp här någon gång...

tjosaaun



halloj, äntligen slut på vardagarna denna veckan. vilket innebär att jag är närmre matteprovet än någonsin. men inte mer negativt nu då, helg ju!

idag var det träning och sen repetition inför helgens dansuppvisning, vilket gick bra faktskt.
så helgen lär penderas på palladium med gott folk och förhoppningsvis hänger kameran också med.

i extrasängen ligger för tillfället angelica, och i rummet intill bella och mandus. mkt trevligt att ha dem här måste påpekas!

jaja, nu ska jag snart få min efterlängtade sömn, måste ju vara på topp i helgen. pussar<3


hur funkar din läsförståelse? :O

morgonen började med nationella i engelska, jippi eller?
i pausen mellan läs- och hörförståelsen stack vi till espresso house och tog en varm choklad, mysigt måste jag säga!
annars var skolan bara lång och boooooring, precis som vanligt.
efteråt åkte jag till löplabbet, fixade till mina inlägg, sen till vaccinationscentret för att uppdatera två stycken vaccin. en i var arm. för detta fick jag vänta nästan en timme. auch på den.

nyss har jag ätit en jättegod spagetti carbonara, direkt hämtat från la empanada. mumma!
på det några jordgubbar!

nu ska jag iväg och plugga lite samhälle, sen blir det träning 20.45-22.00

behöver kraft, är så trött så jag tror jag dör.

jaja, lite mycket text kanske, så jag får kompensera med någon bild jag hittar här på mammas dator...



jag på tävling i Ungern för ett antal år sedan

puss hej på dej då!<3

potatisar och andra roliga djur gillar tisdagar. synd att det är torsdag idag då

väldigt konstigt hur borttappandets vana kommit över mig.
i tisdags glömde jag min jacka någonstans i skolan. när jag x antal timmar kom på detta och rusade runt som en galning var den ingenstans att hitta. igår hittade jag dock den, puh!
idag glömde jag kvar jackan egfter nationella. när jag kommer på det rusar jag tillbaka och finner klassummet låst. vaktmästaren har också stängt.
senare får jag reda på att min jacka har hittats och lämnats hos vaktmästaren. jag går dit: låst.
efter skoldagen: låst. så fick jag springa runt hela skolan igen för att den här gången hitta någon som kunde öppna vaktmästarens kontor.

vilket kaos! allt på 3 dagar. jag tror att det inte är meningen att jag ska behöva ha jacka nu såhär inpå maj.


och som om allt detta inte räckt har jag idag slarvat bort min dyrbara kalender. lagom skickligt.

något är allvarligt fel.


något lighthead sa att regn var bra.

hrm, skrivet den 6 maj, publicerat 7 maj av okänd anledning...



usch vilken dag
och jag har förstört alla chanser att eventuellt få åka på siesta. så går det när man är hetlevrad och sur och trött och lyckas med att skapa konflikter. grattis.

jaja. inte hela världen. jag får ju se det på det sättet. fast oj så kul det vore att åka.

"för vad är väl en bal på slottet?..." resten kan ni


ja, nu ska jag faktiskt krypa ner under täcket, har nationella i engelska imorgon bitti och sedan en hel lång äcklig skoldag som plus på det. efter skolan bär det av mot löplabbet, ska fixa till inläggen, sen ska jag ta spruta, sen blire väl träning.
åh på tal om träning vill jag köpa träningskläder! inte för att jag inte redan har mer än jag behöver, men det är ju så kul att köpa!! bara jag som tycker det eller? :)

jaja, nu ska jag som sagt sova, godnatt på er!

pepp

och nu hade jag lite peptalk med syster min via telefon.
seriöst, jag har nationella i matte nästa vecka, och från att alltid ha varit bland de bästa och alltid fått mvg i matte är det lite tufft att nu ligga på g- nivå och inte fatta någonting. problemet ligger främst i att jag inte vet vad jag inte förstår, och även om jag kan saker så kan jag inte använda dem.
men jag ska fan plugga mig till det jävla betyget, om jag så ska skippa en vecka i skolan eller nåt för att kunna plugga. hrm, smärre överdrift, fast jag kan ju inte säga att det inte vore skönt att bara få fokusera på matten...
tänk att jag för bara någon månad sen tyckte att det var roligt med matematik...

oj vilken depp-inlägg. poängen var att jag just peptalkat med syster och att jag känner att jag nog kan klara det trots allt!

heja mig!

hey I'm back

tisdag och jag är för tillfället glad.

har precis kollat ett avsnitt av gossip girl, love it, aha!

nu äre plugg som gäller, sen om jag hinner med det så blir det house. annars får jag spela in och titta nån annan gång. addicted? haha. lite hemskt när det blir så i och för sig.
jaja, här får ni en sprakande färsk bild samt två stycken från typ för 2 veckor sedan,
dock med samma mysiga collegetröja. gotta love it!




puss på alla marshmallows därute!

(marshmallows? bara helt random...)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus