Amerikansk halloween?

Halloween ska ju vara en av de roligaste högtiderna på hela året här borta. Men vad vet jag? De enda människorna jag känner här i närheten och som faktiskt festat till det under denna helg har varit på klubbar där man själv inte kommer in. Kewl.
(ja, jag vet om att halloween är imorn men jag tror inte första november är en ledig dag här? antar alltså att allt festande är slut).
Jag som har en så snygg outfit och allt sen vårt månadsmöte :( Men saker blir ju sällan som man tänkt sig..


Snöstorm kallar de det. Jag tyckte mest bara att det snöade sådär fridfullt

Idag snöade det ju. Konstant i över 12 timmar. Det blev ju en del till slut, några fina centimeter. Dessa kommer dock att smälta bort under morgondagen. Känns inte det igen? Slask. Men det var kaos så länge det varade.. För jo, visst vet vi där borta i Sverige att amerikanerna är värre än oss; skånetrafiken slutar andas så snabbt snön kommer, men här har man ju snow days för 1 cm snö, då barnen måste stanna hemma från skolan. Men vet ni vad som mer händer här så snabbt det snöar? Träd välter. Vad fan? Det har snöat ca 10 cm och en massa vägar är avstängda pga nedfallna träd. Min LCCs systers hus är halvkraschat av ett träd t.ex. Det har dessutom varit strömavbrott överallt. I timmar hos vissa, i sekunder hos andra. Hos oss har det förekommit sekundlånga strömavbrott ca 10 gånger idag om inte mer. Allt detta för ca 10 cm snö. Tänk då när vintern kommer på riktigt... Kaos?

En tanke sådär

En sak jag lagt märke till är att mötas är ett reflexivt verb på tyska? Eller ja, det verkar i alla fall så med tanke på hur alla med tyskt modersmål pratar engelska. Bara en liten iakttagelse liksom.

Hej mitt vinterland?

Ni minns väl att jag i tisdags kunde gå runt i T-shirt? Those days are over när man vaknar upp till det här istället. Galet. Men fint! Nu är det bara till att dra fram vinterjackan ur vakumförpackningen som ligger längst ner i väskan..
Förresten: Eva! Strax utanför Saint Paul (och Minneapolis) kommer jag bo! Pussa och krama flickorna jättemycket från mig!


Minnesota it is

Verkar bli ett ja till Minnesotafamiljen, pratade med dem idag igen och det känns grymt. Faktiskt. Woho! Så någon gång i nästa vecka flyttar jag upp till norra delen av landet.
Idag skulle jag ju spendera massa pengar. Det blev sammanlagt drygt 4 dollar om man bortser från burritomealet på $3.17. Men en fin ring fick jag hem för de pengarna!


You wont tell that you know that I know that you know, right?

Jag har varit i s.k. rematch sedan i fredags förra veckan. Och under den tiden (5 arbetsdagar) har jag fått fem olika matchningar. #1 låg utanför Philadelphia, #2 utanför Seattle, #3 i Hartford (Connecticut), #4 utanför Boston och #5 ligger utanför St. Paul i Minnesota. Ganska spritt över norra USA alltså! Att jag får så många känns helt underbart, det känns som att det finns en chans att faktiskt hitta rätt familj.
Just nu har jag dock lite ångest. Pratade med match nr 5 på telefon idag. Vi hade ett konferenssamtal med båda föräldrarna. Och nu är jag så himla kluven! Vet verkligen inte vad jag ska tycka och tänka. Åh. Suck. De verkar himla trevliga och välkomnande och goa och allt, men jag kan inte sluta undra om det är rätt. Ska tänka på det. Sova på saken liksom, sen får jag se. Woho!
Annars hade jag nog tänkt shoppa lite imorn. Måste ju kompensera för att jag inte får någon lön. Och min logik är mer slagkraftig än nånsin. Eller?

Better lock it in your pocket, taking this one to the grave

- Knowing the right questions is better than having all the right answers

Har haft pretty little liars maraton idag. Berättade jag förresten (nej jag vet att jag inte gjorde det, men det lät bra att påbörja meningen sådär) att jag igår gick ut på en promenad i tron om att finna mysigt höstväder ute? Istället stekte solen och jag fick inse att jag i jeans, tjocktröja, halsduk och pannband var väldigt mycket overdressed. T-shirt och shorts hade räckt gott och väl tror jag nog. På kvällen (då det var väldigt mycket kyligare!) hämtade Lorena upp mig och vi åkte till en italiensk restaurang. Smaklökarna jublade och jag fick inse hur mycket jag saknat italiensk mat på sistone. Efteråt ville vi göra något annat men eftersom vi var jättemätta kunde vi inte tänka oss att sätta oss på ett café, vilket var det enda alternativet vi hade sådär på kvällskvisten. Vi körde förbi ett amerikanskt fotbollslag som hade sin träning och tittade lite genom bilrutan (haha) sen körde vi hem. Men trevligt var det allt! :)

Oh you lucky bastard

Alla män som ser bättre ut än vad som är okej (jag syftar på typ Ed Westwick och Ian Somerhalder med flera) bör antingen:
1. sukta efter att få gifta sig med mig (någon av dem skulle få chansen kan jag lova), eller
2. gräva ner sig någonstans så att man slipper bli så himla distraherad av dem. Om de nu ändå inte kommer till nån nytta liksom?

Självklart menar jag inte det här på riktigt. För vad skulle man då dregla efter? Och skulle ens ideal ställas om till något mycket sämre? Det hade ju inte varit en vacker värld. Nej. Men de får alla gärna ställa sig i en lång kö med sina kärleksförklaringar till mig. Hade jag inte tackat nej till.
Alltså - jomen nejmen jotack, tack. Pjuh.

trött_chey

Wohow, är hemma nu efter en sjukt rolig helg i New York! Någon gång kanske jag berättar om den och är ni snälla visar jag även bilder, men nu ska jag sova i min sjukt snygga tröja. Yay! Nattinatt <3


NY om nån timme, huuur gött?!

Jomen visst är det kul att vakna en timme innan klockan ringer och sen inte våga somna om eftersom man inte vill försova sig? Kan dessutom tala om att klockan var ställd på 03.20. Jag vaknade alltså kl 02.15!! Vem vaknar då? Det är ju typ då man går och lägger sig annars? MEN! Jag tänker inte klaga mer än såhär, för idag drar jag till äpplet!
Och på tal om äpple... Kan inte sluta tänka på den där himmelska äppelchaien. Som en chai. Fast med smak av typ varma äpplen. Ljuvligt! Så här såg alltså min lunch/middag igår. Om ni undrar alltså..


Variation i vardagen. Och varför är jag sent på det igen?

Körde en lång promenad genom den mysiga stan idag med ett stopp på ett gulligt fik med världens godaste wraps (vilka serverades med chips) samt äppelchai. ÄPPELCHAI! Åh. Smaklökarna dog lite, så jäkla good!
Men nu är klockan mycket, ska packa klart och sen bums i säng!
Först ska ni dock få se dagens looks, haha :D

Tjenare kexen!

Har hårdchillat idag, men nu ska jag faktiskt gå ut på en promenad i den underbara höstvädret. Hur bra? Och ikväll ska jag försöka att lägga mig tidigt, för sen måste jag gå upp typ mitt i natten för att hinna med min NY-buss imorgon bitti, men det blir görbra vetni! Så ja. Hejhopp och sånt där fint!

Omtumlande dag

Precis som rubriken säger har detta varit en omtumlande dag. Jag har nu flyttat ifrån min värdfamilj och in hos min kontaktperson. Men det känns bra och det känns rätt. På måndag börjar min rematchperiod då jag letar ny familj, hoppas på det bästa! (men förbereder mig på det värsta)
Vill tacka alla för allt stöd jag fått, har betytt så mycket; TACK!


Åhopp

Har på den timmen jag varit vaken både fått en vän upprörd och fått en annan att gråta. Produktiv dag!
Måste dock påpeka att det inte är min elakhet eller liknande som fått fram dessa reaktioner. Bara så ni vet.

Vilse is skogen vandrar hon omkring

Vid de tillfällen då jag är som allra svagast och mest nere är det bara en låt som vet exakt hur jag känner. Markoolios "Jag orkar inte mer". Who would've thought? Hahaha orkar inte att jag nyss refererade till en Markooliolåt? (nej två, om vi räknar med refrängen) Men han har liksom koll? Hahaha shit. Jaja. Vi hörs. PÅZ

Jag var inte värd pengarna

Saker har inte blivit som jag tänkt mig och jag har inte mått så bra här. Jag packar därför nu ner mitt liv och inväntar morgondagens händelser. Vet alltså inte vart mina vingar tar mig men någonstans ska jag och det blir nog bra. Hej så länge

Lycka!

Fick idag mitt första paket hemifrån, innehållandes marabou, ahlgrens bilar, lösgodis, ett par tränigstights (som jag bett om) samt varma koppen i massa olika smaker. Ren jävla lycka, började seriöst nästan gråta. Ååååh!
TACK MAMMA OCH PAPPA!
(och varma koppen? Hur jäkla otippat som helst men en riktigt skön ide!)
Nu ska jag smaska i mig lite soda pops tror jag, tjing!


Som sagt: det går upp och det går ner

Garvar åt HIMYM-avsnittet när Ted skaffar fjärilstatueringen. Så jävla skön. Förövrigt är jag trött. Inte sova-trött, bara trött. Ska försöka få åkt lite skridskor på torsdag. Vet ännu inte om jag kan få skjuts, men hoppas i alla fall på det. I helgen åker jag i alla fall till NY. Ska bli så otroligt härligt och som om inte det var nog ska jag där träffa Caroline. MIN Caroline. Har inte träffat henne på över 4 månader. Galet! Så just nu längtar jag satan till helgen! Ska bara boka buss/tåg dit också.. Men det löser sig. För jag ska till NY i helgen! Woho! Sådärja. Nog med utropstecken nu..
(Du är så jävla snygg! Och saknad! Och jag älskar utropstecken!)


Jäkla sinuskurva dethär

Blev ingen skridskoåkning idag då jag inte hade nån som körde. Höll på att börja böla så mycket jag sett fram emot dagens träning men så kan det gå.. Sen var det halloweenfest, sjukt satsigt och himlans trevligt! Bilder kommer någon gång.. snart.. hehe
Nu ligger jag dock ner och har så kraftiga hjärtslag att de syns på bröstkorgen. Har även en klump någonstans i samma höjd som gör det svårt att andas.
Det går upp och det går ner. Humöret, känslorna, modet, ångesten, glädjen, saknaden och allt det andra. Det går upp och det går ner..


If home is where the heart is then we're all just fucked

Att få stöd hemifrån är viktigt för psyket när man är på andra sidan Atlanten, cirkus 600 mil bort. Jag kan säga er att jag är riktigt lyckligt lottad som får 200% stöd hemifrån, både ifrån föräldrar och vänner, men även ifrån vänner på denna sidan av klotet.
Häromkvällen skypade jag länge med mamma, trots att det var mitt i natten för henne och jag hade väckt henne. Men vi pratade om allt möjligt och hon fick mig till att känna mig bättre till mods. Igår fick jag även världens goaste röstmeddelande från Marcus, det gjorde ju lätt min dag! Att jag dessutom dagligen kan hålla kontakten med de flesta där hemma via skype, heytell, viber eller facebook gör ju allting så mycket lättare också. Tacka vet jag all denna kommunikation!
Men som sagt, dagens (eller egentligen gårdagens) eloge går till Marcus, haha :)

You're hot and you're cold

You're yes then you're no...
Gick ut på promenad. Riktigt kyligt faktiskt. Och mörkt. Sen kom jag hem, kände mig ensam och smällde i mig en jävla massa glass. Fan. Det är ju inte som att jag är mindre ensam nu precis... Ikväll ska jag se om tvn min har något roligt att erbjuda. Yay! Sen ska jag krama kudden eftersom ingen annan vill ge mig en kram. Foreveralone.com? Haha mobbad tjej.


Helg

Vanligtvis hurrar man för helg. Men alltså. Dels har jag idag jobbat tio timmar, dels har jag inte mycket att göra om jag är ledig heller. Morgondagen blir ändå händelserik för att vara en söndag; första ska jag träna sen ska vi ha månadsmöte med områdets au pairer. Vi ska ha halloweenparty i äkta amerikansk anda. Mellan 2 och 4 på dagen, haha. Fest fo sho! Blir liksom inte samma sak när det är ljust ute, haha.. Men blir nog trevligt iaf :)
Idag var det iaf underbart väder. På förmiddagen var det lite kyligt och blåsigt så då hade vi tjocktröja på oss, men under eftermiddagen kunde man gå utan. Man känner dock att hösten är här. Mysigt faktiskt!
Nu ska jag sluta babbla om allt och inget, hareee!


Helgen i Philadelphia

Hejhopp! Som ni kanske vet tog jag i lördags tåget mot närmsta storstad, landets sjätte största stad och föredetta huvudstad; Philadelphia. När jag steg av tåget var jag först tvungen att irra runt på den sjukt fina stationen innan jag insåg att jag i verkligeten mest var i behov av en toalett. Efter mitt beök på damernas var det helt plötsligt mycket lättare att ta det lilla lugna, kolla lite på kartan och slutligen ge sig iväg. Först gick jag 10 gator, sen tog hungern över och jag slängde i mig den godaste paninin någonsin med kalkon, äpple, honung och tranbärsmajonäs. Förstår ni hur god den var? Gick iaf vidare 5 gator till Love Park och efter några fina bilder på kärleksstatyn och The City Hall tog jag tunnelbanan till hostelet för att checka in. Boendet låg mitt i gamla stan, så himla mysigt! Men å andra sidan tänkte jag redan innan, när jag gick runt i den nyare delen av stan att jag aldrig trott att en skyskrapestad kan vara såhär mysig! Vädret kan iofs ha spelat en stor roll också, då det hela helgen har varit klockren sommarvärme här, gick runt i shorts och kortärmat dygnet runt!
Men back to min fina dag; efter incheckningen började jag gå inåt stan och på vägen bestämde jag mig för att hoppa på en turistbuss för en guidad tur runt hela stan. Man hörde inte allt guiden sa tyvärr, men man förstod iaf vad han visade för något och jag hade bra utsikt där uppifrån dubbeldäckaren :)
Sen gick jag på en promenad, fick världens skoskav, köpte plåster och gick hem igen för att där möta upp Peppi. Vi stack och handlade lite, sen drog vi tillbaka till hostelet för att göra iordning oss innan vi stack ner till köket för förfest med Hayley och Suzy. Galencrazy tjejer!
Klubben vi skulle till på kvällen låg iaf rakt över gatan från hostelet så det var chill. Vi träffade någon söt promoter som fixade in oss på 21+ så då kunde man ju dra till baren där jag fick gratis drinkar av en annan promoter, helt okej! Sen dansade vi, mötte några engelsmän och sen dansade vi lite till. Hur trevligt som helst! När de slängde ut oss från klubben satt vi utanför och snackade i typ en timme innan alla stack hem till sitt - vissa till ett hotell och vi andra till andra sidan gatan, hur smidigt som helst ( och sjukt uppskattat när man har ont i fötterna efter en natt på dansgolvet!).
På söndagen tog jag en pannkaksbrunch på en uteservering, YUM! Sen gick jag runt lite i de dryga 30 graderna innan jag gick tillbaka till hostelet för att hämta min väska och sedan ta bussen till Art Museum. Planen var att gå in på museet men pga olika faktorer halkade jag efter i tidsplaneringen så jag tittade bara på Rockystatyn, gick uppför trapporna (där Rocky springer ni vet?) och njöt av utsikten där uppifrån. Sen satt jag bara på trappan i solskenet innan jag tog en taxi till stationen för käk och tåg hem.
Philadelphia överträffade lätt alla mina förväntningar, både staden i sig och upplevelserna. Friheten att bara gå runt utan mål på ett sådant där trevligt ställe är nästan oslagbar, särskilt när man annars bor ganska isolerat..
Och creds till er som läst allt, här kommer lite bilder!

Lite småsur tjej liksom

Folk ringer mig på min svenska mobil. Självklart oftast när jag ligger och sover. Men även om jag hade varit vaken hade jag struntat i att svara pga den sjuka kostnaden. Kan ju dock säga att nyfikenheten håller på att ta kol på mig. Missat samtal från okänt nummer, missat samtal från dolt nummer, missat samtal från ett mobilnummer och ifrån ett göteborgsnummer. Men de här numren som finns angivna.. Tror ni man kan hitta dessa människor eller företag på eniro? Nope! Gah. Vem ringer mig?!


Det vackraste som finns

Sitter och kollar igenom bilder på datorn. När jag kom till dessa bilderna fick jag en klump i magen. Det bara knöt sig. FYFAN vad jag saknar det. Aj.

Bara för att ni älskar mig

Jag är så jävla cool. Förutom mitt grymma utseende har jag även 2 pappersarmband - ett som gällde som 24-timmarsbiljett på turistbussarna i Philly och ett som gällde för 21+ delen på klubben - samt ett klistermärke Lance fick på läkarmottagningen efter att han fått influensanässprej(?) och som han gav till mig när han inte ville ha det längre. Detta hände dock när vi inte var i närheten av någon soptunna och av denna anledning hamnade det istället på min tröja. Sjukt coolt, jag vet. Visst önskar ni att ni var mina vänner och är ni det redan - känner ni er inte bara så sjukt lyckligt lottade?

Förlåt

Har jobbat till 8 ikväll och nu har jag 3 olika avsnitt jag MÅSTE se på tv... haha. Så ni får Philadelphiauppdateringen någon annan dag. Nu: The lying game. Sen Gossip Girl och Hart of Dixie. Haha jag är såld. Fan.

Hemma. Eller... Hemma? Njae. Eller. Allt är ju relativt.

Godkvällars! Ikväll kom jag hem från en dunderweekend i Philly. Helt galet bra. Friheten. Människorna. Och vet ni? Staden var sjukt mysig! Hade inte väntat mig det av en stor skyskrapestad men attans ändå alltså. Jaja, jag skriver mer imorgon, är halvdöd just nu. Försökte förresten uppdatera er medan jag var där, men blogg.se-appen verkar ha nån bugg eller nåt så det gick inte. Aja, ni får ju höra (nästan) alla smaskiga detaljer imorgon, haha :) Godnatt!

YOMAMA!

HEY! Bokade ganska nyss in en helg i Philadelphia! Eller ja. Hostelet är bokat. Tåget tror jag att jag får boka imorgon faktiskt. Nu sitter jag ganska trött av allt velande mellan olika alternativ för helgen och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag äntligen ska kunna gå och lägga mig alt. börja packa. Fast först måste jag ju hitta tillräckligt med plats och galgar för att hänga upp allt; familjen torktumlar alla sina kläder så här finns ingenstans att hänga tvätt för oss som inte vill torktumla allt.. Taggar iaf tvätten med lite musik som påminner mig om studenten och allt som hörde därtill. Härligt! Åh. LÄNGTAN.
Men. Imorgon drar jag tll Philly och det är ju också helt okej så ska ju inte klaga ;)
Natti!

All those incredible things that I cannot see

Gick ut och gick en runda ikväll efter jobb. Hade skön musik i öronen och gick på tomter som inte sålts än, där gräs och träd växer fritt. Fick ett litet ryck. Gick lite. Stod lite. Sprang lite. Tittade lite, blundade lite. Det var fint. Sen gick jag längs med vägen och tillbaka in på vårt område. Jag gick tills det blev mörkt. Och vet ni? Månen lyste som aldrig förr. Annars tycker jag bara att den är sådär vit uppe på himlen. Men ikväll lyste den som en reflex om du fotar den med blixt. Otroligt. Kanske brukar det vara så här, kanske är det så hemma också. Kanske har det med solnedgång att göra, eller i vilken vinkel solljuset når månen? Jag har inte sett det förut i alla fall, inte lagt märke till det. Men det kanske bara är jag. Det var fint.

Popcorn

Jag är fullt medveten om att detta är dagens 3e inlägg. Men här pågår viktiga grejer.
Är det bara jag som minns julkalendern "Jul i Kapernaum"? Från 1995. Enda anledningen till att jag minns den är antagligen att vi hade inspelade avsnitt där hemma, men ändå. Sitter och nostalgitittar lite klipp på Youtube. HUR HÄRLIGT?
Hittade detta klippet. Inget jag direkt minns, förutom karaktärerna då, men fasen vad jag garvade åt den. Se den! Kanske är det jag som är trött eller har dålig humor, men alltså. Hahaha ta en titt!
- Det fragila livet kontra teknikens landvinningar med den mänskliga aspekten, suveränt skildrat i just den symbiosen som uppstått mellan människa och maskin

Vanilla Coke

Titta vad min värdpappa köpte hem idag! Lycka


Inte vad jag syftade på

- Can you STOP talking?!
- That's not a nice thing to say!
- Will you stop talking, please?

Hrm. Mitt budskap om att be snällt har iaf nått fram lite..


Music Maestro!

Mina tio jobbtimmar rusade iväg idag. Barnen åt förvånansvärt bra, var knappt något gnälliga alls trots sjukdom och alla däckade ungefär samtidigt och sov jättelänge. Hur bra som helst! Jag fick lekt med dem, jag badade dem, vi såg på film, lekte, byggde och ja. Tiden gick som sagt kusligt fort! Nu tänkte jag dock gå ner i källarn och träna lite. Hjälper ju dömycket när jag gör det ca en gång i månaden but still.. Haha. Ska iaf använda mitt fina iPhonearmband som jag fick av John häromveckan, fint va? Påss

Trodde inte att jag fanns, sen vaknade jag

Yummie bär och så. Min frukost de dagar jag har tid och ork att plocka fram allt, vilket tack och lov faktiskt är de flesta dagar.
Ligger just nu i sängen och undersöker vågrörelserna som uppstår på fläsket när man slår till det samtidigt som jag försöker minnas allt jag aldrig lärde mig när det kommer till Fysik B.
Hälften av det jag skrev nyss är sant. Jag ligger i sängen och undrar varför jag inte kan komma på något inom fysik jag faktiskt kan. Gällande fläsket har jag inte rört på det idag. Alls. Mer än när jag gått på toa eller gått ner för käk. Då har jag iofs gått i trappor... Men nej, that's it. Ojoj. Låter som en renodlad bakisdag utan att ha druckit dagen innan. Kanske bara en renodlad lazy sunday..
Tydligen har tvillingarna samt min värdpappa halsfluss och imorgon åker min värdmamma på affärsresa så jag tror nog att denna veckan blir lätt eller? Yoho.
Nu ska jag sova, klockan är ju redan över 10! Renodlad tant.

Fun facts vol. III

Sitter och tittar på Beverly Hills och ska redigera lite bilder tror jag. Så länge får ni lite fun facts:
  • Här kan man svänga höger vid rödljus såvida där inte finns en skylt som säger No right turns on red. I vissa fall kan du även svänga vänster vid rödljus.
  • Här finns stoppskyltar överallt.
  • Här ser du priset exklusive skatt på alla prislappar och skyltar, så i slutändan betalar du alltid mer än du trott från början. I Pennsylvania slipper man dock betala skatt på kläder, ett stort plus! Skatten är även olika i olika stater, i PA är det 6%.
  • När du kommer till kassan packar kassören ner varorna i påsar till dig. Köper du bröd får det en egen påse så att det inte trycks ihop på vägen hem.
  • Så snabbt du kommer in i en affär (vilken som helst) hälsar någon av dem som jobbar där på dig och frågar hur du mår.
  • När du kommer till provrummen måste du vänta på att någon av butiksbiträden öppnar ett rum åt dig. Sedan kommer de tillbaka och frågar hur det går. Du behöver aldrig själv hänga tillbaka plaggen du provat.
  • De använder checkar hela tiden, precis som man ser på film.
  • Det finns drive through på banken; du kör fram till bankomaten tar ut pengar och kör vidare. Allt för att slippa gå.
  • Apoteket säljer schampo, godis, smink och annat nödvändigt också.
  • Man måste betala för att ta emot samtal och sms.

I love you like a love song bebiii

Skypar med Sarabara som vanligt dårå. Åkte till King of Prussia Mall idag med värdfamiljen bestående av tre febriga barn. Men det gick efter omständigheterna väldigt bra. Vi åt på The Cheesecake Factory, såå himla gott! Sen gick vi skilda vägar nån timme, jag köpte lite baströjor på kära H&M samt en superdupermysig tubhalsduk på Urban Outfitters, sen åkte vi hem igen.
I torsdags var vi ju i simhallen och för att lätta på bikiniångesten åt vi på McDonalds innan. Yay. Fyfan. Hahaha. Igår morgontränade jag i Hershey, så jävla skönt med varm ishall! Sen åkte vi med barnen till Monkey Joe's där de fick hoppa av sig i alla hoppborgar. Till mat blev det pizza. Fyfan, snart kommer det komma pizza ur öronen på mig, har ätit det typ 8 gånger på min 1,5 månad här. Det är fan mer än vad jag tycker är okej på ett år, uaaah!
Nu är jag sjukt trött. Sitter tyst med Sara på andra sidan tråden. Vi bara finns. Ibland pratar vi. Ibland inte. Det är skönt, när man har nån man inte tycker att tystnader blir pinsamma med. Tror att det var i boken Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö som detta fenomen analyserades. Men minns inte riktigt. Jag är trött. PALLAR INTE. Går och sover nu tror jag. Puss

Som systrar

Kära vänner som tävlar där borta i Kalles krona; KÖR HÅRT FÖR FASEN! Och tack för dagens uppdateringar via HeyTell, de gjorde min morgon! Hoppas på lika bra om än ännu bättre kontakt imorn va? LYCKA TILL, älskar er! <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus