We're gonna set the world on fire

Är typ död i rutan. Vet inte vad jag ville säga. Jag hänger mest framför VM-sändningar, i skolan, i ishallen, på gymmet eller i sängen när jag inte jobbar. Eller nej, scratch that. VM tittar jag på även på jobb. Hehe. Stackars barn, med en konståkningsskadad au pair... Fast de verkar gilla det ändå :)
Imorgon är det lördag och lite jobb. Eventuellt middagsplaner också, men inget bestämt. Hade annars mest tänkt hänga här hemma så att jag inte spenderar för mycket pengar. Eller what the hell, bor i USA gör man och lever gör man bara en gång. Dessutom har jag pengar på kontot så skulle det vara så att jag shoppar ska jag inte känna skuld. Halleluja moment! Eheh. Nej, sängen nästa! Klockan är ju redan efter tio! zzz... (tant) (parentes två: var iofs uppe 4.30 i morse för träning. Dåkti flika)
Godnatt

Världsbäst på outfitbilder

1. Världens bästa outfitbilder. Om vi ser till bildkvalitén alltså.
2. Ursäkta stöket
3. Ursäkta skrynklet i kläderna (de har tydligen inte fått hänga på galge tillräckligt länge)

Och med de ursäkterna presenterar jag härmed helgens inköp; byxkjolshortsen och linnet:
Kände liksom inte för att anstränga mig mer än såhär, trots att min världskända blogg har så högt läsarantal. Eller inte. Hejhå!

VM

Tittade nyss, av lite smått okänd anledning, på ryska nyheter. Inte för att jag kan mer ryska än "da" och "spasiba", men förstod iaf att det skulle handla om konståkning när de började prata om nåt med "figurista". De tog med alla konstiga fall från par- och isdanseventen tidigare idag. Haha ganska roligt om jag får säga det själv. Ja, jag gör gärna allt annat än städar just nu.
Hittar förresten ingen streaming för damernas korta. Tycker inte ryssarna att det är viktigt eller? Va? Va? Suck. Åhjo, de visar det allt. En massa timmar senare! I förkortad version. Nä tusan. Kanske blir att betala in till icenetwork.net ändå. 12 dollar för VM. Hrm. Ovärt om det finns gratisstreaming, sjukt värt om det inte finns. Undrar hur jag hittade den där estniska kanalen under EM..

Otippat?

Jag tror inte att någon kan tvivla på att jag älskar konståkning. Men ibland önskar jag att jag gått på gymnastik. Kanske vid sidan av bara. Let's face it, jag hade aldrig blivit en duktig gymnast. Men att ha lite koll på läget liksom! Tycker att det är en helt underbar sport och mina barn kommer definitivt bli gymnaster. Vid sidan av dans och konståkning såklart. Nänä, jag kommer inte vara mamman som lever sina drömmar genom sina barn, nääädå..
Fast nu började jag ju undra.. Det finns ju vuxengrupper i en massa andra sporter, finns det i gymnastik också? Ska lätt börja då. Haha. Som om jag hade klarat av det liksom.. Jaja. Drömma går ju!

Do I love you or do I just love the thought of you?

Började dagen med ett ispass och fortsatte med chill jobb. Noa lekte hos grannen hela dagen så jag hade bara Mason. Fick honom till att ta en tupplur, för då kan jag ju också sova! Heheh.
Efter jobb körde jag förbi marshall's och tittade på träningskläder, men köpte inget. Sen väntade gymmet där jag körde lite intervaller runt lake tahoe på crosstrainern. Eller ja, där finns en inbyggd simulator och på skärmen ser man vägen där man tar sig fram medan motståndet ökar och minskar i benen beroende på om man springer uppför eller nerför etc. Blev 2km och inte jättejobbigt (inte så att jag hatade livet liksom), men en bra start på det här med att komma igång med konditionsträningen. Sen blev det lite mage, bål och balans innan jag stretchade och körde hem. Nu sitter jag här efter en god middag och förbereder mig mentalt på disk, dusch och säng. Hejaheja!


Update: strax innan 10, precis när jag skulle ner och göra mig iordning för natten, fick jag reda på att nähä, vi har visning imorgon klockan 10.30. Måste alltså städa nu, imorgon bitti har jag ju skola och innan dess hoppas jag att jag kommer upp ur sängen för ett ispass. Ingen tid då alltså. Kul att behöva börja städa nu liksom. Suck.

 


Det är inte lika roligt att åka skridskor när skridskorna är för små

Mina fötter slutade växa för ungefär 4-5 år sedan tror jag. Pga detta räknade vi inte med någon marginal när vi köpte mina skridskor, det gör man ju annars när man är liten. Men mina fötter har tydligen bestämt sig för en liten extra växtspurt och nu känns både skridskor och gympaskor för små. Vad fan?
Inte lika motiverande att åka när man känner tårna där fram och inte jättekul att ha konstant nageltrång på båda fötterna. Men jag tycker ju inte om att ha nya skridskor? Suck.
Har inte fått det mätt än dock, att mina fötter blivit större. Men förstår inte vad annars som kan ha hänt, med tanke på hur det känns. Undrar om jag vuxit lite på längden också, nu när jag ändå varit igång? Hahah.
Life's tough.
Har ju iaf köpt nya gympaskor så förhoppningsvis ska tårna göra lite mindre ont framöver. Så ja, här är alltså förklaringen till varför jag köpte mina nya dojjor i lördags! Kul va? Eh.

The more I see the less I know

Försov mig något helt extremt i morse. Skulle upp vid 5 för morgonträning och hade satt två alarm. Höjde dessutom ljudet så sent som igårkväll, för säkerhets skull liksom. Nej, jag tryckte inte bort alarmen. Jag hörde dem inte ens! Men inte nog med att jag missade träningen, jag vaknade klockan 8.45. Jag börjar skolan 8. Hej stress! Hann iaf jobba lite på mina bilder och så, men ändå! Suck.
Snart börjar jag jobba, sen blir det skola igen ikväll. Jag är lagom taggad just nu, wohooo...

Dåkti

Det blev ett möte på caribou med tjejerna igår (som starbucks fast mer lokalt), mysigt som vanligt.
Efter en dag med lite mindre jobb idag (barnen lekte hos grannen några timmar) var det dags för gymmet. 15 min uppvärmning på crosstrainern, 75 min styrka och 20 min stretching. Det satt skönt vill jag lova. På vägen hem stannade jag vid target för köp av sminkbort, näsdukar och andra roliga saker. Yay. Och nu blir det duschen, sen bingen vet ni! Wiho. Typ århundradets onödigaste inlägg. Heja mig!


Shöönt

Längesen jag sminkade mig med mer än bara concealer och maskara. Så nu har jag smällt på mig allt smink jag har och det känns skönt. Jag har mjukiskläder men skitsamma, ansiktet är fint! haha. Fint också att jag valde att visa detta med hjälp av webcamen, kvalitén på den är ju oslagbar..
Nu ska jag iväg och fota lite till mitt skolarbete, sen blir det middag eller fika med Tamara och Nadja. Vet inte vad vi väljer, vi får se!

Shåpping

Orkar ni inte läsa finns resten av bilderna lite längre ner.
Station 1 var att slipa skridskorna. Man gick bara rakt in i "ski and skate"-butiken och så vare klart. Gött. Sen bar det av mot MOA där lite mer pengar skulle spenderas. Hittade ljusgula shorts på American Eagle och jag funderar fortfarande på att köpa dem. Men där lämnade jag iaf inga pengar, utan gick vidare mot Sephora. Behövde ny foundation. Hade kunnat gå direkt till i.d.-butiken, men ville höra vad de rekommenderade i en butik med en massa olika märken. Blev trots allt i.d. Insåg att foundation och borste (vilket jag behövde) bara kostade $8 mindre än ett helt kit med foundation, 3 borstar, solpuder, mineral veil samt primer, och då hade jag ändå tänkt köpa primer och solpuder senare. Kap!
In på MAC och köpa mitt efterlängtade läppstift, in på Nike för köp av gympaskor (varför jag behövde det kommer i ett annat inlägg) och sedan in på Crocs för köp av ett par lila tofflor och en söt pingvin. Fick ett ryck i måndags, eller insåg snarare att jag behöver tofflor. Hur skönt som helst när man bara ska ut i trädgården med barnen etc.
In på UO och kom därifrån med ett linne och en byxkjol-ish, sommarens sötaste outfit. Tillhör att jag velat köpa byxkjolshortsen innan, men att de då var för dyra. Rea in my heart. Hittade även örhängen samt sminkpaletten från Jemma Kidd som jag tittat på sen september(!) för en billig peng. Rusa till Victoria's Secret för köp av 7 par trosor för $26 (helt okej pris eller), in på Bath & Body Works för köp av doftljus och duschgel och helt plötsligt var klockan 21.32, i ett köpcenter där alla affärer stänger klockan 21.30. Det fanns inget att göra åt saken, hur mycket mer jag än ville titta och känna på var det bara att köra hem igen. Suck. Livet är inte lätt ibland.
Nagellacket på bilderna köpte jag förresten i mataffären på väg hem från gymmet, hehe.

Löderdag

Vaknade till första väckningen i morse, klockan 4.30. Skypade då en stund med mamma innan jag körde till ishallen för ett pass. Därifrån körde jag till brueggers för att köpa en bagel, hade nämligen glömt äta frukost. Sen blev det gymmet, men hann bara precis in i omklädningsrummet innan jag fick sms om att bilen skulle behövas här hemma en halvtimme senare. Så det var inte mer med det än att skippa den gruppträningen. På vägen hem körde jag förbi bankomaten (drive through såklart) och insåg att jag ägde
mer pengar än jag nånsin gjort. Kan ju meddela er att jag gjort slag i saken och är bra mycket fattigare numera. Men mer om det sen. Efter en dryg timme här hemma var bilen ledig igen, då körde jag till gymmet för ca en timme styrka, dock ingen gruppträning. Hem igen, duscha och städa inför dagens visning och sedan bar det av på pengaspenderigsresa.. Kom hem vid tio kanske (endast eftersom köpcentret stängde 9.30, annars hade jag självklart stannat längre) och nu ska jag bannemig sova. Så vart pengarna gick berättar ja sen!
Godnattpuss!


Åh

Fick den här lappen av min äldsta idag. Inuti fanns ett brev som fick ögonen på mig att tåras. Nu är det ju bara sommaren kvar innan jag måste lämna de här skitungarna! Åh. Suck.
Det gjorde i alla fall min dag, en väldigt skön dag för övrigt (trots 10h jobb + 2,5h skola).
Nu blir det lite serier och sen sängen, imorgon väntar morgonträning, jobb, städning och husvisning. En ganska vanlig fredag alltså!
Godnatt


Slow

Jag lever! (vem skrev kommentaren forresten? haha)
Ar dock galet trott och lite smatt omotiverad till det mesta, vet inte varfor. Ni far iaf en lite sned bild till att borja med. Kommer mer sen nagon gang. PUSS

Isla Mujeres, Mexiko

Hallå! Jag lever och mår så att säga, har det ganska underbart här borta:) Sitter just nu på torget där jag funnit wifi, wohoo! Tänkte dock snart bege mig mot hotellet igen, dels för att jag gärna hade tagit mig ett dopp just nu, dels för att där serveras gratis drinkar 12-16 och en mangodaiquiri nog hade suttit fint :)
Tänker berätta mer på söndag när jag är hemma i Minnesota igen. Ha det fint så länge! Hugs


Hipp Hipp Hurra!

Vill passa på att gratta min kära mamma på födelsedagen, älskar dig!
(presenten får du när du kommer, om exakt 2 månader!)

Fredagen

Hejhå! Om cirkus en halvtimme går bilen mot Chicago. Är trött så satsar på att sova i bilen. Vet inte hur det är med internet sen i Mexiko, men ska försöka få till nån uppdatering då och då, ska väl inte vara helt omöjligt? Vi hörs iaf!

Bild på ett exalterat gäng :)


Trött jäfvel

Eller snarare död jävel. Helt slut och då sov jag ändå mer än 12 timmar i natt. Igår natt. Fast jag drömde ju sjukt jobbiga och stressiga drömmar, kan vara därför jag inte är utvilad ;)
Borde kanske packa klart inför Mexiko nu. Kanske. Vi åker ju imorgon(!). Eller ja, imorgon eftermiddag drar bilen till Chicago (ca. 7 timmar bort) och därifrån flyger vi sedan till Mehiiko på lördag. Mums på den!
Måste bara inflika en extra sak här. Har ni inte sett Shrek den tredje - SE DEN! Så jävla rolig, full med både barn- och vuxenskämt. Seriöst nån av de roligaste filmerna jag sett, skrattade genom hela. Se den och helst imorgon! (Filippa Bark-skämt där)
Nej, nu blir det dusch, packa och bingen, godnatt!


Didn't I, my dear?

Tränade i morse, fick ett litet jobberbjudande av en tränare här, haha. Sen jobbade jag, shoppade lite nödvändigheter samt jobbade lite till. Vi fick även reda på att huset inte behöver se perfekt ut till på fredag... Det behöver se perfekt ut till imorgon kväll, då vi har vår första visning. WOHO. Övertaggad tjej, jadå. Inte någonstans. Jag borde städa och göra fint här, men jag är så slut i rutan som man bara kan vara. Vet inte hur jag ska fixa detta. Vi får se.

Skulle iaf shoppa idag. Eller ja, även lämna tillbaka lite grejer. Gick in på varenda ställe i hopp om att hitta fina och sköna sandaler med det gick åt helvete och till slut fick jag nöja mig med ett par halvfina, halvsköna i säkert skitkass kvalitet. Jag skulle lämna tillbaka ett par stövlar som var för små (fick dem i julklapp, ja jag är snabb på det). Tidigare hade de sagt att jag kunde få pengarna tillbaka, men tydligen kunde jag bara få presentkort. Jag har inte haft för avsikt att någonsin köpa något där igen. Nähe. Synd. Sen skulle jag byta tillbaka en bikini jag köpte i helgen för när jag kom hem insåg jag att den inte satt så fint. Visste precis vilken jag skulle köpa istället. Men nähe, fanns inte i min storlek. Okej, hade en annan som jag också ville ha, i två olika färger. Underdelen fanns inte i min storlek i nån av färgerna så till slut kom jag därifrån tomhänt. Letade även födelsedagspresent till Mason. Fick nöja mig med det jag hittade. Inget jättekul. Till slut skulle jag köpa snorklingsutrustning. När jag väl kom fram till kassan kostade de drygt $10 mer än vad jag hade inbillat mig. Fy vilken dålig runda. Orkar inte.
Nu ska jag tycka lite mer synd om mig själv. Herrå.

Once you go green..

Efter träningen häromdan, då jag av ren slump upptäckte att min vattenflaska, mina skydd och mina näsdukar så fint matchar varandra insåg jag att jag har fler gröna prylar i ishallen. Man hade kunnat tro att denna färg är min favorit eller? Jag älskar grönt, ingen tvekan om saken, men att jag har så mycket grönt beror till stor del på slumpen;
  • Skydden köpte mamma. Jag ville ha lila, men då de inte hade det kom hon hem med gröna. Tror jag, om jag inte minns fel.
  • Gympaskorna var på rea. Visst, tyckte de var snygga, men det var det låga priset som fick mig att köpa dem, plus att de är Nike+.
  • Näsdukarna kom i en stor förpackning med små paket i olika färger, ren slump att jag hade med ett det gröna till ishallen.
  • Bunga Pads-boxen valde jag faktiskt färg på. Hade redan en lila box och ville inte ha samma färg som någon annan i klubben på min andra (rosa, gul, blå), så valde grön.
  • Vattenflaskan är min värdfamiljs och jag bara lånar den. Har inte ens tänkt på att den är grön förrän nu.
Slumpen alltså! (Kanske tur att jag inte hade på mig mina tights med gröna detaljer då kanske).

Bingo was his name-o

Haha hann inte alls med allt jag skulle denna helgen. Igår, efter att ha jobbat och tränat gjorde ja inte mycket alls. Åt middag med värdfamiljen, åt min första jell-o någonsin och sen tittade vi på the muppets (originalet. Jag somnade i soffan halv nio och gick ner och la mig i min säng strax efter nio. Död tjej, haha. Idag började dagen med tvätt och rensande av datorn och på eftermiddagen körde jag till MoA. Fick mycket shoppat, men saknar fortfarande sandaler och födelsedagspresent till lillskiten. Fan då. Jaja, får väl leta vidare under veckan..


Helt random bildval, men puss på er!

Började dagen med att jobba i några timmar. Vi tittade på tv och efter frukosten pysslade vi en massa. Vaknade inte i tid i morse så någon morgonträning blev det inte, men efter jobb stack jag till gymmet och körse 60 min zumba och 55 min styrka + 15 min stretching. Känns bra. Har nu smällt i mig världens omelett och duschen väntar innan jag tar helg på riktigt. Vet inte precis vad som kommer att hända, men jag måste definitivt ut och shoppa, både lite grejer till mig själv och födelsedagspresent till Mason. Måste även tvätta, rensa datorn och gärna komma ikapp med några serier. Kanske även göra lite läxa. OH ochochoch en pedikyr hade jag gärna klämt in också! Och poff så var helgen borta. Ungefär så.

Ingen framgång utan morgång?

Vaknade 4.30, skypade med morsan, morgontränade, jobbade, hade paus och skypade med Astrid, jobbade ännu mer och sen har jag hängt framför tvn med min värdpappa. Introducerade honom för tequila suicide via youtube, haha. Rolig prick är han. Dock insåg jag att han faktiskt går på diet nu inför Mexiko. Snacka om att man får ångest över att själv inte göra det då! Suck. Jaja. Tror det kommer bli grymt i vilket fall. Nu säger jag dock godnatt! Natti!


It's a bittersweet symphony

Jag. Vill. Sova!
Var i skolan idag och fick mitt betyg på friedlanderuppgiften, fick 20/20, klad tjej. Lämnade även in min porträttuppgift, såhär 2 veckor innan den egentligen ska vara inne (är i Mexiko då och nästa vecka är det lov). Pjuh.
Nu måste jag dammsuga, sen blir det nog att sova innan jag börjar jobba. Idag är J hemma från skolan eftersom hon tydligen inte mådde bra i morse, dessutom kommer mäklaren och ska fota huset medan jag jobbar. Måste alltså hålla allt helt rent och fint tills hon är klar.. Eh. Dock jobbar jag bara drygt 4 timmar idag, så det ska väl gå an.


Whu nu

Hallå! Efter en rejäl snöstorm igår natt var det givet att vi skulle leka ute i snön idag. Fina bilder lyckades jag också få till med kameran, de kanske glider in här nån dag. När vi kom in var barnen i alla fall helt slut och efter lunch däckade de båda. Ungefär så jobbig var min dag.
Efter jobb drog jag till gymmet där jag redan på första maskinen kände att detta skulle gå åt skogen. Mjölksyra redan där och hur seg som helst. Aldrig att jag skulle klara två varv på maskinerna idag! Men vet ni? I did it. Sen stretchade jag länge och gud vad bra det kändes. Så nu är jag ungefär lika (o)vig som när jag tränade konståkning 2 gånger om dan. Känns okej.
Nu vill jag mest bara krypa ner i sängen och sova måånga timmar, men måste ju duscha i mitt svinkalla badrum först och sen plocka undan på rummet eftersom huset ska fotas av mäklaren imorgon. FML. Detta innebär ju även att det kommer pågå visningar här snart, jobbigt! Meeen... What to do? Mexiko nästa vecka iaf, fin tröst det.
Herrå


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus