Skräckfilm fast på riktigt?

Fyfan. Världens chock och panik tidigare ikväll.
Kommer ut från lektionen vid tiotiden ikväll och det haglar som tusan. Eftersom det både snöat, regnat och haglat under dagen är slasket ruskigt halt och med luvan uppe och tittandes neråt tar jag mina pyttesteg mot min stora bil som jag så fint styrt mig in mot. Jag kliver in i bilen och motorn, som jag startat genom en knapp på nyckeln (älskar den funktionen) är inte igång. Nähe. Hade väl trampat på bromsen för då lägger den av. Men nåt annat känns fel. Sitter så långt ifrån ratten. Vänta. Ser vår bil ut såhär? Jag tittar bak, men där finns två bilbarnstolar. Sen inser jag att detta absolut inte är min bil och jag får panik. Tankar som att nyckeln funkar för två olika bilar och att den andre ägaren tagit min bil svischar genom huvudet. För det var ju ungefär här jag parkerade! Försöker öppna dörren men handtaget är av. HELT AV! Försöker hitta rätt metallstång och ståltråd inuti bildörren typ men får inte upp den. Är helt säker på att jag kommer dö. Att jag blivit kidnappad och befinner mig i en real life skräckis. Att någon grundlurat mig. Eller att den rätte ägaren snart kommer och tror att jag försöker stjäla hans bil (ja, jag har samma typ av livssyn som Hermione; We could've died. Or even worse, got expelled!). Klättrar över till passagerarsätet och får efter många om och men upp den dörren och flyr sedan till min bil som så snällt står och väntar på mig en rad bort, med motorn på och allt. Fyfan. Var så jävla rädd.
Sen lugnar jag mig, men i bilen på väg hem börjar jag överanalysera saker. Tänk om bilen var stulen. Varför var den inte låst och varför var handtaget borta liksom? Och om det är en stulen bil kommer polisen att hitta den med alla mina fingeravtryck. Shit. Jag har väl för fan inte stulit någon jäävla bil heller!
Hahaha nej nu måste jag sova. Vilket jävla dramatiskt avslut på en dag.

Photograph like Friedlander

Resten av bilderna:

Got Jesus?

Tisdag morgon och jag sitter i skolan. Har ar annu en av bilderna jag lamnade in nar vi hade var forra uppgift; att fotografera som Lee Friedlander.
Sondagen flot pa segt, tittade pa Oscarsgalan tills ljudet la av, vilket jag sag som ett tecken pa att det var dags att ga och lagga sig. Mandagen borjade med jobb och pa kvallen drog jag till gymmet for styrketraning (okade till tva rundor nu) samt en timme fitnessyoga. I morse tog jag mig till ishallen for ett kort ispass och jag kan ju saga att benen kanns mora och fina nu efter sa mycket traning pa sa fa timmar. Jaja, back to work!

Fan?

Dagens stressmoment: när man inser att pappa glömt av ett av mina namn när han bokade flygbiljetterna. Undrar hur mycket de bryr sig... Eheh. eh.

Enjoy!

Gjorde jag häromdagen. Händer ju jämt. Fick dock ångest eftersom det blev ett minimalt hål i mina nya tights. Såg idag att det tydligen gått hål på huden också och att jag nu har en fin sårskorpa där, men det stör mig såklart mindre. Haha.
Har förresten hittat roligaste twittersidorna för konståkare; Figure Skating Probs, Skating Betch och Ice Betch.
Och när vi ändå snackar om konståkning kan jag påpeka att Lifestyle, tv-kanalen som sänder serien Dance Moms nu ska satsa på en ny serie; Ice Moms! Där kan man följa en tränarduo från Michigan och deras åkare samt alla dispyter mellan tränare och mammor och grejer. Det här ska bli roligt! Haha

-

Det är helt otroligt hur mycket uppmärksamhet, blickar och frågor en finne på näsan leder till när man är kring barn...

Do I crack you up?

Ha! Jag har blivit så minnesotisk (MEN. så kan man ju inte säga. ni vet i alla fall vad jag menar). Idag tog jag inte med mig någon jacka på mina äventyr, trots ca -6 grader. Visst, jag gick kanske inte jättelångsamt mellan bilen och diverse ställen jag skulle in på, men det var ju inte som att jag dog av köld precis. Minnesotisk. Eller minnesotansk. I bara träningstights, ett linne och en vanlig hoodie. Jag är cool (haha. haha).
Körde ett zumbapass, drog till med lite styrka på det och varvade ner med lite pw och sedan stretching. Katching liksom. Därefter käkade jag pestopasta med kyckling på Noodles&Co. Gud vad den satt gott, trots att själva pastan inte var något vidare i sig, inget man återvänder för.
Sen fick jag fixat något som länge legat och tyngt på mina axlar (HAHAHAHHA); mitt hår (dör av mitt skämt där haha). Har alltså länge velat klippa det och idag tog jag tag i det. Tjong medaljong sa det så var håret borta. Jag är nöjd med resultatet, frisörskan jobbade snabbt som skjutsingen och för tvätt+klippning+dricks betalade jag $15.50. Haha rena skämtet ju men jag är nöjd! YAY! Nu ska jag ha lördagsmys framför HIMYM, men först blir det att langa in lite tvätt i maskinen. Fan vilken produktiv lördag alltså!
Jag köpte dock varken strumpor eller galgar. Förlåt. Jag som lovat. Nej, men galgar fanns tydligen hemma och då skippade jag att gå in på target över huvudtaget. Så kan det gå. Bra att jag tvättar idag då (Y).
Oj vilken text. Men ja. Bra dag.
image descriptionimage description

Get in shape bitch, summer '17 is coming closer! (wtf?)

Haha ingen aning vad som hände där... Nä men nu tänkte jag väl ta en sväng om gymmet. Köra zumba och lite styrka. Morgonträningen gick väl för övrigt hyfsat. Men nänä, nu drar jag då! På vägen hem tänker jag köpa galgar. Och strumpor. Haha. WOHO!

Äre natt ellår

Uhh. Gick och la mig strax efter 9 igår kväll så jag lyckades vakna nu (5.30). Måste köra hemifrån om en kvart så nu får jag ta tag i mig själv. Ha en fin lördag alla ni därute, påss!


Energy

Går och lägger mig tidigt, vaknar inte av min tidiga väckarklocka utan senare och då är det fortfarande jobbigt att gå upp. Jobbigt läge. Så nu har jag inte kunnat träna två morgnar i rad tack vare att jag missat min väcktid. Kul. Wuäh. Men nä, nu tänker jag käka nån lunch och se om nån är intresserad av lite skype. Sen blir det jobb tills barnen går och lägger sig + att jag är klar med mina sysslor. Helgen verkar inte bjuda på mycket, typ alla au pairer är i LA på en helgkurs (vilket de väljer istället för college, eller till viss del iaf). Noone's in town, what shall I do? OH, kanske besöka MoA igen samt träna? Sounds like a plan.. Haha.

Oh my

Min onsdag bjöd först på morgonträning på is. Hade planerat ett hoppass men eftersom studsen inte verkade finnas i benen idag körde jag piruetter istället - och vilket bra beslut sedan! Snacka om spinn. Kändes dunder!
Sen jobbade jag i nästan 10 timmar, varefter jag drog och styrketränade en sväng på gymmet. Blir ju i alla fall lite roligare att värma upp och varva ner på crosstrainer och löpband när de har inbyggd tv, hehe. Nu är jag helt slut och ena ögonlocket är redan så tungt att det stängts, haha. Hoppas jag stavat rätt till allt och inte skrivit några helt konstiga meningar (ja, jag är i det stadiet). Godnatt!
Djgjakscbdlslslaåadö (ungefär så).


I don't wanna go to heaven if I can't get in

Klockan är typ 6 så nu tänker jag krypa ur sängen och börja min onsdag i ishallen. Like a baws. Eller..? Nä. Men ishallen blire, sen jubb, waddaap?
Orka vara hyperjobbig såhär tidigt? Suck. Jaja, höres! Pås


Äppel Päppel Piron Paron

Har fortfarande inte riktigt förstått det, men idag bokade vi biljetter till Kalifornien. Så den 12 maj möter jag mina kära päron i San Francisco, vi spenderar någon dag där, bilar sedan ner till Los Angeles och flyger den 19 maj därifrån hem till mig i Minnesota där de får se hur jag lever i en vecka. Om mindre än 3 månader alltså! Helt sjukt, snart får jag träffa dem och visa upp "mitt USA". Känns underbart. Och Cali blir ju ganska underbart det med:) ÅH!

Tuesday morning

Hey mamas! Sitter i skolan och har rast. Gymmade forresten efter jobb igar, kanner mig sa himla duktig. Ingen traningsvark verkar jag ha idag heller, sa nasta gang kan jag oka lite (jag skulle borja med att kora ett varv pa maskinerna, malet ar att kora 3). Vi visade upp och lamnade in lite bilder idag. Vi hangde upp dem pa vaggen sa fick vi titta pa dem och utvardera varandras bilder. Fick fin kritik tycker jag. Har ar min ena bild;

Oj

Gick och la mig klockan 21.45, vaknade 10.20. Har alltså sovit drygt 12,5 timmar. Oj. Är jag pigg nudå? Njaaa..


I work out


Hej hopp i lingonskogen! Jag hade tid bokad med en personlig tränare idag eftersom en gratis genomgång ingår i medlemsskapet på gymmet. Vi gick igenom mina tidigare skador, träningsmål etc. och sen gick vi igenom typ alla maskiner, vi ställde in dem och jag fick alla inställningar och vikter nerskrivna på ett papper där jag kan följa min utveckling etc. Känns fint, jag är taggad! :) Nu ska jag duscha, sen blir det kalas för Jordan. Ha det fint, PUSS

Eufori

Jajemen, jag körde till MoA. Var ruskigt glad redan påväg dit, kunde inte sluta le. Vet inte riktigt varför, men jag klagar inte! Första stoppet fick bli IKEA där jag först åt köttbullar och sen kollade runt där de säljer mat. Och vet ni?! De har börjat sälja andra varumärken igen! Har ju klagat på att de slutat med det och nu bara säljer IKEAs egna varor, men idag fanns där lite annat också och det ska tydligen komma mer! Är sjukt glad. Med mig därifrån fick jag ren, svensk müsli från Finax :D (Jesus vad jag saknat müsli!).
Drog sedan in till Mall of America där jag först stod inne på UO och funderade en stund om jag skulle köpa ett Holga kameraset eller inte, då det var sjukt prissänkt. Köpte inte det, utan gick istället till H&M och shoppade loss där. Underkläder, träningslinnen, klämmor och bikini fick följa med därifrån, helt okej! :D Att jag fick det i en snygg, David Beckham-prydd påse gjorde ju inte saken värre. Glad tjej körde sen hem och nu väntar sängen. Yay!

PS. Mitt "hej träningsvärk imorgon" var ju lite naivt. Hej träningsvärk idag!

image description

 


Oops

Råkade somna. Såpass djupt att jag inte hade en aning om tid och rum när jag vaknade. Men nu funderar jag på om det fortfarande är värt att sticka till MoA..? Hrm.


Pigg_chey

Tränade 6-7 i morse, men innan det hann jag skypa i nästan en timme(?!) med mamma och pappa. Efteråt jobbade jag, sen stack jag till gymmet för lite bodystep. Kände mig svag och kass men är ändå sjukt nöjd såhär i efterhand. Hej träningsvärk imorgon dock. Nä, nu är jag ruskigt äcklig så jag tänkte hoppa i duschen för att sedan sticka till MoA och IKEA. Tvätten får vänta helt enkelt. Hejsvejs!


Ein styck fredag

Morgonträning, sova, jobba, fixa medlemsskap på gym och få en guidetur, hämta ut medicin, HIMYM, jobb igen, köra äldsta till en kompis, softa hemma med de små, laga uppskattade stuvade makaroner till kycklingen som min vp grillade idag, hämta äldsta, lägga barnen, blogga. Bra humör. Fint vårväder. Glad tjej. Yay!
Dock fattig tjej, trots billigare gympris. Eller nej, inte fattig, men tycker att allt kostar så mycket. Ja, jag är snål.
Night night!


Not living in a cave, are you?

Okeej. Torsdag. Som om inte alla andra besvär vore nog har jag under större delen av dagen haft en riktigt jävlig huvudvärk också. Hade iaf lektion, körde hem, sov, jobbade. Helt plötsligt fick jag världens kick; var sjukt glad, gick runt och sjöng och ville bara hoppa upp och ner. Vet verkligen inte var det kom ifrån, men fan vad skönt. Huvudvärken släppte i alla fall, fint. Jaja, så intressant har min dag varit. Nu sömn, imorgon träning! Yaiy! (I mina nya träningskläder, WOHOO!)

- Do you still love her?
- Sometimes I think I might. Sometimes I think I'm over it. All I know; I'm just tryin' to move on.

- Yeah I wanna punch you, except I don't wanna hurt my guitarr hands. So you just consider yourself punched!

Half time

6 månader, någon flytt, en massa upplevelser och bra många blöjbyten har passerat sedan jag smått gråtandes och väldigt nervös lämnade mamma, pappa, Astrid och Eszter bakom mig på Kastrup för att ta mig ut på vad som så fint brukar kallas för "mitt livs äventyr". Och visst har mycket hänt, men kom igen, 6 MÅNADER! Ett halvår! Det är ju helt absurdt. Galet. Redan? Eller bara? Eller va?
Vad som är ännu konstigare (nästan i alla fall) är att jag på ett halvår inte köpt ett enda par skor. INTE ETT ENDA PAR! Och notera; jag befinner mig i USA, landet där i princip allt är lite billigare och jag tjänar mer än jag någonsin gjort förut. Inte för att det är stora summor pengar, men skor har jag ju råd med.
Jaha. Nej vad ska man göra. 6-7 månader kvar till jag står på svensk mark igen. Och då börjar tydligen livet? Om en månad kommer jag att få ett brev som säger att jag snart bör bestämma hemresedatum. För att kunna veta när jag vill hem måste jag veta vad jag vill göra sen. Vill jag plugga? Vad? Och var? När börjar skolan? (Kommer jag in?!) Och glöm för skjutsingen inte bort att ansöka. Och om jag inte vet vad jag vill plugga för något.. Vad gör jag då? Suck. Trodde att jag skulle ha någon aning vid det här laget men tydligen inte. Not a clue.

Förresten fick jag idag reda på att jag enligt alla prover som gjorts mår bra, men jag kommer i alla fall få uppskrivet medicin mot illamående och magbesvär. Jahapp. Får se om allt försvinner nu då, efter fyra veckor jävelskap(/två veckor med intensifierade besvär). Orkar inte men vad gör man. Tror ni jag kan börja äta normalt nu då, om jag ändå ska få medicin för allt? Wuäh.
OH och btw, Jordan blev skitglad för sina presenter, YAIY! :)

Jag är helt sjukt bäst. Win!

Är klar med alla våra uppgifter 1,5 timme innan lektionen ens är slut, trots att jag fick göra om den gamla uppgiften från scratch för att vara säker på att den blev rätt (eget val), blev korrigerad ett antal gånger innan allt var top notch och emellanåt har jag även hunnit med att titta till facebook och spotify samt ändra bakgrundsbild till datorn. Effektiv tjej. Har nu att välja på att få en extrauppgift som inte kommer betygsättas eller att åka hem. Ja, jag är trött. Men tänkte leka lite ambitiös och kanske ändå ta den där extrauppgiften... Nu rättar läraren i alla fall andra människors uppgifter (ingen annan är ju klar med allt, hehehe) så måste vänta innan jag kan få uppgiften. Kanske borde jag  köra hem ändå? Näää. Nu kör vi! Hejaheja.

Bilden ovan blev förresten min nya skrivbordsbakgrund. Den påminner mig om mina finaste vänner, sommar, att fylla 18, skolavslutning och en av de roligaste dagarna jag nånsin haft, bortsett från studenten alltså. Jordgubbar i champagne med skorpor till, på en filt i en stadspark i Malmö en regnig men helt underbart fin junimorgon. Lägg till de två finaste vännerna du kan finna. Där har vi fan kärlek om något.

Happy Valentines Day!

Idag har det varit en ner-dag. Inte mått särskit bra alls. Aj. Fick jobbat nån timme iaf och var ju på lekion i morse. Nu bär det snart av mot skolan igen för kvällens lektion. Är lite pepp, men samtidigt väldigt opepp på 4 timmar lektion, men mest av allt på att köra hem vid 10 ikväll. Suck.
Jaja, idag är det iaf alla hjärtans dag. Jag tycker att det är en mysig dag, särskilt om man har speciella planer, men har man inte det så är den okej ändå. Blev iaf uppvaktad med en godisask av min värdmamma samt ett kort som kom på posten förra veckan. Kortet kom från Felicia och jag blev så himla glad när jag fick det, åh vad jag saknar den tösen! Galet. Lillpyret!
Hoppas i alla fall att ni haft en fin alla hjärtans dag, KRAM <3

Can't seem to get it right, can I?

JAG VILL SOVA MER. Orkar inte skola idag. Kan man inte bara få sova bort hela dagen eller? Hade ju suttit fint. Men nähä. Vad ska jag ta på mig dååå? Vill mest av allt ha på mig mina nya fina träningsbrallor och hoppa runt som om jag var pigg och i form och allt. Om man nu inte får välja alternativet att sova bort hela dan vill säga. Meeen nä. Okäj va. Nu kör vi! Sjukt opepp.
Bilden är ganska random. Hejhå.

That frown turned upside down

Gick ju och la mig med ångest igår. Hade sedan en ångestfylld dröm och vaknade med ännu större ångest. Sen ringde de från läkarmottagningen och sa att de inte hittat nåt fel på mig och undrade om jag mådde bättre nu. Nej? Jag protesterade lite för medicinen jag fått hjälper inte 100% och dessutom är den bara symptomlindrande + en kortvarig lösning. Så sköterskan sa att hon skulle prata med läkaren. Suck.
Efter jobb drog jag dock iväg på en shoppingtur (har de senaste dagarna upptäckt hur många bra ställen det egentligen finns här nära oss, bortsett från Mall of America alltså) och hem kom jag med Jordans födelsedagspresent (YAY!). Fick även med mig nya träningsbrallor från new balance + träningsbh från champion (de två plaggen gick sammanlagt på 200kr, jag älskar Marshalls!) samt en ny bikini. Upptäckte nämligen att en söm redan hade släppt på den jag köpte igår så jag langade tillbaka den till affären och fick en ny och som bonus på allt hittade jag idag även fina trosor till så dem köpte jag också. KAN tänkas att jag spenderat för mycket pengar de senaste dagarna, men jag är glad just nu. Så då är det okej. Kan antagligen få ett månadspris på 32 dollar på gymmet också, mot 50 som det annars hade blivit. Ska bara kunna börja äta normalt nu så att jag kan börja träna också. Heja mig!

Fan då.

Ikväll har jag suttit ett bra tag med min ingenjörsläxa. Fattade det äntligen så jag satt och pillade med det och allt kändes hur bra som helst. Var i princip klar, när jag inser att nåt är fel. Tänker att jag får fråga om det på tisdag, vi har lite tid att jobba på det innan uppgiften ska in. Så jag gick tillbaka ganska många steg så att jag skulle ha kvar alla hjälplinjer etc. Inga problem liksom. Sen inser jag att något annat också är fel. Programmets funktion att koppla ihop linjer funkar inte. Trots att den är påslagen. Så jag har dumma mellanrum mellan mina linjer. ÖVERALLT. Försöker då rita om allt i ett nytt dokument och skriver in alla siffror med exakt noggrannhet. Fortfarande blir det fel. Alltså är hela min uppgift fel pga att mitt program inte funkar som det ska. Kommer definitivt inte hinna göra om hela på lektionen. FML.
(Tänk, nu kommer jag ju få ett B! världen går under)
Fan vilken ångest jag fick nu. På riktigt. Mähähähähhäh hade kunnat börja böla nu. Pga en ynka uppgift. Men åh, jag som kämpat så fint. Faan då. Nädå, jag har inte prestationsångest. Inte alls.

Helt slut i rutan

Goddag! Gick och la mig tidigt igår för att komma upp i tid idag. Visserligen var jag vaken mellan 6-7.30 för att kolla damerna på NM, men sen sov jag till klockan ett! Så planen på att dra en shoppingrunda innan dagens au pairmöte skippades och istället infann jag mig klockan 14.00 på brandstationen där mötet skulle hållas. Vi fick lite info om brandsäkerhet och sen fick vi testa att släcka en brand också.
Efteråt drog vi till ett café med tjejerna och mös, varefter jag drog till lite affärer för shopping. Fick med mig en klänning och en bikiniöverdel hem, helt okej nöjd. Måste dock köpa present till Jordan också men hittade inget idag och det är bråttom!
Tänkte bjuda på nån bild iaf. De har ju så gulliga brandbilar här borta:)


Breathtaking

Jag har blivit beroende av en hemsida. Eller bilderna där. Eller gud ÅÅÅH. Blir helt vid mig. Så himla vackert. Klicka er in på Ballet Zeidas hemsida eller sök på sidan på facebook. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, så vackert är det. Och de levererar gång på gång på gång. Kan man bli beroende av balettbilder..? Underbart.

GÅDIS

Bilder på svenskt lösviktsgodis kommer ju upp på nätet (facebook, instagram, bloggar etc.) då och då. Men jag har insett att det går i perioder. Just nu laddas det upp bilder på godis HELA TIDEN. I höstas när jag precis hade flyttat till USA var det en likadan period men då var det såklart svårare. Ändå jobbigt att det ska finnas godisbilder överallt dock, haha. Godiset här är ju faktiskt inte alls lika gott. Bortsett från skittles då :)

When the night has come and the land is dark

Okej, jag är lite dum. Sket i att inte äta annat än rostemacka för jag var hungrig och sjukt sugen på mat. Nu mår jag illa. Bra drag. Har för övrigt jobbat sen 10 i morse med en paus mellan 11.30 och 14.30. Jobbar teoretiskt sett fortfarande men barnen sover och disken är diskad så jag känner mig klar. Höll på att somna i soffan redan vid 8 när vi tittade på tv med barnen så sängen är väldigt efterlängtad. Helgen bjuder på lite jobb, shopping och kanske mer, vad vet jag? Vi får se helt enkelt. Måste verkligen tvätta dock, typ ALLA mina kläder ligger i tvätten. Jobbigt liv. Haha. Ha det fint, godnatt!

Långt, risigt hår, stor potatisnäsa, mörka ringar under ögonen. Halvt död look.

Kul med magont. Ännu roligare med magont när man jobbar. Orkar inte. Suck. Jaja. Ingen mat för mig då, men då kanske man kan bli sådär beachsnygg (EH?) till Mexiko om en månad. Eller..? Njae. Barnen var för övrigt väldigt snälla idag och gick till och med och la sig utan större problem, woho yippie yay yay! Dessutom tyckte de att mina quesadillas inte bara var bra, de var AAAAWESOOOME! Och tydligen är jag bäst i världen på att koka te. Där ser man. Nu väntar vampire diaries innan jag somnar för natten. G'night!

Watch out for this girl she's got a gun for a tongue

Är lite småirriterad nu men det går väl över snart. Har fått ändrat schema flera gånger denna veckan och det är ju okej, jag menar min värdmamma fick ju komma hem under min jobbtid i måndags så att jag skulle kunna gå till läkaren. Sure, schemaändring, inga problem. Men jag har inte blivit informerad om detta någon av gångerna utan har bara av ren tur råkat titta på tavlan där mitt schema står och sett ändringen. Idag skyndade jag mig hem från skolan för att börja jobba 11 och märker då att nähä, nu börjar jag visst 13 istället. Och jobbar till 22 itället för typ 18-19 något. Hade varit kul att veta om i förväg.
Men okej. Ingen skada skedd, bara det inte börjar hända regelbundet. Nu ska jag nog sova eller nåt. Kanske borde äta frukost/lunch. PJÄH.  Godnatt.

Kramkalas

Två av mina fina systerdöttrar på bild. Oj vad de är saknade <3

Jag tycker inte att jag kramas så mycket nu som förr. Kanske för att jag jämt brukar kramas med alla mina gullungar till vänner där hemma. Men för att minska saknaden av alla dessa kramar får jag ibland kräva kramar av mina kids. Oftast kommer de mer än gärna och kramas, vare sig jag ber dem om det eller inte. Ibland måste man dock jobba hårt för dem. Eller nej. Det är inte svårare än att ställa lillskiten upp på skötbordet och när jag lyfter av honom och han egentligen bara vill ner på golvet och springa säger jag att jag inte sätter ner honom förrän jag får en kram. Då ler han, ger mig världens goaste bamsekram och allt är frid och fröjd igen. Ja, jag totalutnyttjar kidsen. Gud vad hemsk jag är ;)

Härlig töntvarning

Kärade ner mig lite i en regnjacka på target. Jättetypisk, jätteplastig och jättefärgglad. Haha. Hade ju gått perfekt med Hunterstövlarna jag drömmer om... Eheh. Problemet hade väl bara varit att välja färg :)


Farbror Doktorn På En Måndag Och 20 Om 4 Månader!

Jobbade lite idag, sen fick jag läkartid mitt på dan och försökte då fixa hit mormorn till att ta hand om barnen. Hon sa först ja, men ringde sen min värdmamma och fick henne till att komma hem tidigt från jobbet istället. Oops. Jaja, det löste sig och jag kom iväg till farbror doktorn där jag spenderade 1,5 timme med att svara den asgoa sjöterskans alla frågor, svara på läkarens frågor, bli känd på magen och ge prover. Till blodprovet krävdes 4 stick och ändå fick sköterskan knappt tillräckligt med blod för sina tre små(!) provrör. Hon var härlig i alla fall och väldigt förbannad över sin sänkta prickstatistik och jag hade inte direkt förväntat mig att det skulle gå lätt så jag skrattade mer åt henne. Jaja, proverna ska checkas och så, sen får vi se vad som händer. Har fått symptomlindrande medicin som ska hjälpa under tiden. Var i alla fall skönt att både sköterskan och läkaren var helt grymt snälla och förstående och jag kände verkligen att de tog allt jag sa på fullaste allvar.
Jaja. Nu ska jag titta på tv och sen sova, hoppas på en problemfri natt för att utvilad kunna ta mig till skolan imorgon bitti. Hejaheja!

What it takes to come alive

Under USAs största matdag, då det enligt statistik i snitt konsumeras 6000 kcal/person(!!!) under endast de fyra timmarna av Super Bowl drog jag själv till med en rostemacka. Drog ner på snittet där lite. Eller nja, jag drack ju faktiskt cola till. Och mackan var så vit som det bara går. Och vet ni? Jag hade till och med smör på. Så kom väl nästan upp i de där 6000 kalorierna. Eller? Haha. Nej men seriöst. En rostemacka är allt jag ätit idag. Är ändå rädd för att somna för jag vill inte vakna av att må så illa som jag gjorde igår natt. Sugigt.
Vi hade förresten folk över under matchen och massa god mat åts. Då gick jag ner i källaren istället men det var sjukt tråkigt så jag gick upp och såg på matchen ändå. Jäkla sug. Vill också ha rostade hamburgerbrödhalvor med stekt bacon och smält ost på. Och goda kycklingbitar att dippa i god sås. Och hamburgare. Och s'moreskaka. Livet är så jävla orättvist.
Imorgon är det back to reality med jobb och allt. Dra mig baklänges, jag orkar intee!

Hatar denna skitsak.

Somnade duktigt innan elva igår men efter en hel natt springandes till toaletten sov jag idag till två och där gick den dagen typ. Ska iväg till affären och köpa lite saker som kan göra gott för min stackars mage nu. Ligger på över 21 timmar fasta and still counting. Vill inte äta direkt. Sug. För just idag är den största matdagen i USA, den slår tydligen både thanksgiving och jul. Idag är det nämligen Super Bowl och min värdmamma förbereder redan kvällens goa mat. Suug. Ska iaf försöka komma iväg till läkare imorrn. Under tiden går jag här och är smått hypokondrisk. Kul söndag! eh...

"It's high school, Ben, nobody's happy."

YOO! Har nu (klockan 20.30) parkerat mig i sängen efter en dag med tidig morgonträning, HIMYM-maraton, trevlig shoppingtur med de svenska tjejerna Ida och Cissi, Mr. & Mrs. Smith, illamående, skype med päronen samt mys med värdfamiljen. Fin lördag helt enkelt! :) Nu slår jag på nån serie innan jag däckar och imorgon väntar nog tvätt och sånt innan Super Bowl ska "firas" här hemma.
Såhär vintrig (och glad?) var man idag när lite vårshopping skulle utföras. Dock kom inget med hem. Suck.
Oj. bilden hamna på sidan. Jobbigt. Ni får väl se mig från sidan då. Suck. Herrå.

Get outta here or Imma call my alligator

Mår bra mycket bättre nu, inte magsjuk, men får fortfarande väldigt ont i magen varje gång jag äter nåt. Så kan det gå. Jobbade i alla fall 3 timmar tidigare idag och ska jobba resten av dagens timmar senare så nu ligger jag och chillar och tittar på Hart of Dixie. I helgen vet jag inte vad som väntar. Hade tänkt dra en shoppingrunda på Mall of America tror jag men annars får jag se. Ska väl även träna lite imorgon bitti :)
Måste bara berätta att det blir ite knasigt när Mason ska prata ibland. Han pratar ju inte så värst tydligt än så "song over" kan lätt låta som "hungover" och "bridge" som "bitch". Han är inte dålig med att upprepa dessa ord heller.. Haha.
Jaja, see ya

"If it walks like a duck and it sounds like a duck, then the doctor of the duck is banging Zoe Hart"

Inte som planerat

Bestämde i natt att det varken skulle bli träning eller skola för mig idag och bra var väl det för trots att jag till slut lyckades sova nån timme mådde jag ändå inte särskilt bra när jag vaknade. Mår lite bättre nu tror jag, bortsett från att jag inte ätit mer än 2 kex på 20 timmar och inte riktigt vill/vågar äta något mer över huvudtaget. Börjar i alla fall jobba om en timme. Känns.. sådär. Får se hur det går. Heja mig!

Kul.

Jaha ja. Illamåendet var visst nån typ av magsjuka. Kul. Klockan är nu tjugo över två och jag har inte lyckats sova mycket sedan jag la mig vid halv elva. De få stunder jag sovit har jag drömt sjuka drömmar som alla handlade om att jag mådde illa. Men ååh. Jag som ville upp klockan fem och träna. Okej det där lät sjukt ironiskt men jag har sett fram emot det. Kommer väl antagligen vara vaken vid fem ändå, bara att jag inte kan träna. Suuug.
Liten update ba. Fyfan.


Never mind me trying to smile

Hejhopp. Har varit en konstig dag idag. Vet inte vad jag kan ha drömt men vaknade med känslan att jag verkligen vill hem. Hade väl drömt om Malmö eller nåt. Sen har dagen bara känts konstig. Inget jag direkt kan sätta fingret på. Nu ligger jag dock i sängen och mår jättekonstigt. Typ att jag mår illa eller nåt, jag vet inte. Borde ta mig upp på ovanvåningen och duscha men fy vad det inte känns bra. Jätteunderligt. Nej, nu ska jag väl för tusan ta tag i mig själv ändå då, ha det fint!
Oooh btw! Min lärare rättade mina uppgifter igår + en till som jag fixade under lektionen och jag fick A på alla! Känns fint :)
Jaja, godnatt!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus