Tur att jag alltid finner ett sätt att underhålla mig själv (och er?) på

 
Sooo, long time, no see! Jag kör en sammanfattning och försöker fatta mig kort. 
Söndagen spenderades ute vid vackra Delsjön. En rolig men otroligt tröttsam dag och eftersom det drog ut på tiden lyckades jag stå någonstans i en skog när jag egentligen skulle varit på träningen, inte riktigt som planerat. Måndagen bjöd på en rundtur i Volvos lasbilsfabrik, där vi fick se just lastbilar tillverkas från scratch, ascoolt faktiskt! En fika klämdes sedan in med goa tjejer och vi delade på typ världens största kanelbulle? På kvällen hade jag en grym träning och på vägen hem stannade jag till vid restaurangen där resterande språkare just förfestade inför Yellow Fever-festen. Jag körde däremot en "after workout" och drog hem när de andra stack till festen. Tisdagen kom med Kårföretagens dag, vilket innebar lekar och uppgifter i Slottsskogen, samt självklart möten med skolans olika kårföreningar. Kvällen innebar träning, som vanligt. Sedan kom onsdagen, som förde med sig Nordea Tournament, en innebandy- och spökbollsturnering mellan 7 lag; de 6 programmen samt Nordea. Vi fick även spexa lite för Nordea. På kvällen var det träning som väntade igen, medan de andra körde Animal Planet-fest. Idag, torsdag, möttes vi språkare i en park för repetition av alla programdanser, för att därefter möta upp resten av nollorna för Flashmob på Götaplatsen. Det var grymt kul och både GP Tv och Tv4 var där och gjorde reportage. Kanske lite för att framhäva att det faktiskt går att arrangera nollningar som är roliga för alla, utan hets och utan förödmjukelser. 
Förövrigt har jag hunnit med massa viktiga grejer, typ få in CSN och spendera en stor del av pengarna på hyra, försäkring, kurslitteratur och mat. Vuxenpoäng? Tack. 
 
Nä, nu väntar sängen. PUSS och förlåt för en inte jättekort text.. ;)
 

Not a thing to do, but talk to you

 
HEJ! Sittningen igår var fantastiskt rolig, med bland annat mycket sång och jyckel. Carro, min kära nyfunna Linköpingsvän, var min bordsdam och hela partajet var galet trevligt! Utklädnaderna var också grymma, alla hade verkligen kommit helt fel. Festen efteråt fortsatte i samma grymma anda, men på något vänster lyckades jag ändå komma hem i hyfsad tid. 
Idag har vi spenderat hela dagen på skolan med att komma på, planera, skriva, regissera, koreografera samt framföra ett spex. Hur rolig dag som helst! Var smått hektiskt, men resultatet blev ju jättebra om ni frågar mig, haha. Därefter har jag pratat med pärona mi, skällt ikapp med hunden över skype (HAHA) och handlat på Maxi. Imorgon väntar nolliad ute vid Delsjön och därefter träning. Kommer bli ännu en ansträngande, men rolig dag! Så nu taggar jag sängen, GOOD NIGHT<3
Hittade förresten denna bild från när vi skulle byta kläder med varandra. Grabben passade ruggigt bra i min kjol, tröja, skjorta samt mina skor, vet dock inte hur bra hans grejer satt på mig? Hahahaha
 

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsPARTY

 
Tjenare! Gårdagen var sjukt rolig, med massa aktiviteter i Kungsparken. Bumper ball, water ball, såpabana, sång, dans, spex, baguetter och red bull är väl vad jag kan sammanfatta det med. Skitroligt i alla fall! På kvällen tränade jag, och gudskelov gick det lite bättre än i onsdags.
Idag har vi fått se på gratisbio; Jurassic Parc i 3D. Det var första gången jag såg filmen och blev ordentligt skrämd några gånger, haha. Nu laddar jag om inför kvällens provsittning och fest. Temat är Ursäkta, jag måste ha kommit fel, kan bli rätt roligt tänker jag. Whopa!
 

Nej. Eller..? Både ja och nej.

 Skulle publicerats i onsdags kväll
 
Är väl kanske lite för trött för allas bästa just nu. Dagen var skitrolig, med skattjakt från 9 till 16.30 ungefär. Massa uppgifter skulle utföras och ge poäng, bland annat dansade vi på Nordstan för att samla ihop pengar till Barncancerfonden, men vi skulle även byta kläder med varandra samt trycka in så många personer vi kunde i en Mini Cooper. Vi fick in 23 stycken. Galnaste på länge! Var dock så trött när vi var klara att jag somnade på spårvagnen, haha.. Sen sov jag 1,5 timme när jag kom hem, innan jag drog till träningen. Den gick piss, så det var ju kul. Skitkul. Samtidigt sabbades min telefon, men turligt nog lyckades jag återuppliva den när jag kom hem. Trodde seriöst att jag skulle behöva springa och punga ut med flera tusenlappar för en ny imorgon, men nu kanske den håller några veckor, kanske till och med några månader till.. (håller tummarna som satan!) Så ja, det har varit en smått ångestladdad kväll. Ugh. Godnatt!
 

This our party, we can do what we want

 

Idag har jag slappat lite för mycket, handlat mat, tränat istället för introduktion på skolan och kick-off påhandelspuben, läst igenom lite papper jag fick igår, pratat alldeles för mycket när jag väl haft chansen, men inte alls gjort något finare på rummet. Suck. Är jättetrött och saknar mitt sovsällskap. Imorgon väntar skattjakt hela dagen och egentligen temafest på kvällen, men har träning till 22, så det skiter ju sig. Nu låter jag sjukt bitter vilket jag inte är, tro mig! Såhär ser mina egna prioriteringar ut helt enkelt, tycker bara att det är synd att man inte kan vara på två ställen samtidigt. Aja, provsittningen på fredag kör vi iaf fullt på! (Dock oskönt med träning 8.30 lördag morgon, men den dagen den sorgen!)

NU ska jag tillåta mig själv att somna, god natt!

 


Måndag och första dagen som nolla!

 
YO PEOPLE!
Första dagen är gjord, pjuh! Det började med inskrivning och mässa med massa gratisprodukter. Det var lite stelt bland folket och jag stack hem när jag kände mig klar. Sedan väntade Myrorna, då vi har That 70's show som tema under nollningen och jag självklart inte hade något att ha på mig. Hittade världens härligaste långkjol, kommer nog bo i den en del under de kommande tre veckorna som nollningen håller på! Besökte även Glitter för assecoarer samt Kjell&co för internetkabel, innan jag snabbt for hem, käkade, bytte om och drog tillbaka till skolan för "smygstarten". Det peppades igång, vi fick info om nollning etc, sen drog vi till språkarpuben och myste, alla språkare tillsammans. Lyckades hitta ytterst trevligt folk, så det blev en helt klart lyckad kväll! :) Har dessutom lyckats fixa Wifi tror jag, SCORE! Nu väntar sängen och imorgon missar jag intromötet, för då har jag min första träning i Gbg. (Scary) haha. Puss (och peace out!)!
1.Förlåt för alla Photo Booth bilder (särskrivet?!)   2. Den sexiga nolletröjan med Bart Simpson är på!
 

Att flytta in på riktigt

 
Igår anlände päronen med flyttlasset. Efter att vi burit upp allt drog vi till Ikea, Elon och Maxi för att införskaffa massa nödvändigheter. Sedan började dels det ordentliga städandet, nu när jag väl fått både dammsugare och mopp, dels byggde vi ihop möbler, flyttade runt grejer och packade upp en hel del. När klockan började bli mycket drog vi och åt, sen körde föräldrarna hem. Tanken var väl att jag skulle packa upp resten idag, men det har gått lite sisådär. En del är uppe, men rummet ser fortfarande kaotiskt ut.. Nåväl. Har i alla fall tagit igen sömn, samt åkt till ishallen en sväng för att få schemat för nästa vecka och sådär. Nu hade jag tänkt ladda upp inför morgondagens inskrivning med en lång dusch och kanske senaste avsnittet PLL, who knows. Godnatt!
Ja, varför inte hänga en väska på väggen, när man för tillfället inte har några tavlor att hänga på krokarna?
 

Första dagen på mitt senaste äventyr

 
ÅH HERREGUD vilken emotionellt påfrestande dag! 
Jag var ju som sagt riktigt nervös på väg hit till Göteborg. Spänningen steg och plötsligt kom jag in på mitt rum, det jag försökt föreställa mig i månader nu. Lyan är på sätt och vis bättre än jag hade väntat mig, men trots detta nådde jag en dip, en typ av ångestdip, och ville mest hem. Kanske eftersom jag väl var framme och såg det jag varit så spänd över så länge. Humöret blev inte heller bättre när jag fick se det gemensamma köket, som var under förväntan. Förra boenden i min lya hade för det första inte tömt sitt/mitt skafferi, dessutom var det skitigt som fan. Blev inte gladare när jag tittade in i kylarna och glashyllorna inte gick att se igenom av skit. Att där dessutom finns minimalt med plats för ens saker och varken tallrikar, glas, kastruller eller matlådor får plats där utan behöver förvaras på rummet(??) gjorde mig förvirrad om något. Efter en sväng inom Willys för lite städgrejer samt lite sömn tog jag tag i köket. Slängde ut allt skit ut mitt skåp, sen tvättade, gnuggade och putsade jag hela. Det tog sitt tag, trots att det inte är ett särskilt stort skåp. Suck. Förutom detta har jag dammtorkat rummet, städat badrummet, tagit mått på typ allt och fixat hemförsäkring idag. Pjuh. Är nästan redo för flyttlasset nu! Kan tillägga att jag mår bättre till mods ikväll och känner att jag kan göra något bra utav det här rummet. Börjar alltmer kännas som mitt. Förutom lukten. Det luktar inte jag, det får jag göra nåt åt.. (vad gör man åt det?)
Godnatt så länge, vi hörs imorgon! 
 

Butterflies

 

Är nu på väg mot Göteborg. Ensam, med en resväska och en sportbag. Sängkläder, en dags kläder och datorn är i princip vad jag har med mig. Imorgon kommer resten av lasset ikapp mig. Behöver jag påpeka att jag är nervös, eller snarare totalt freaked out?
Lyckades i alla fall packa allt igår kväll, så nu står mina saker så fint i hallen där hemma. Konstigt till tusen.

 


Slutet är nära, men det här är bara början

 

Har inte uppdaterat så duktigt som jag hade önskat tyvärr. Nu är det inte lågt kvar tills jag drar, fredag morgon går redan bussen mot götet! Mina kära föräldrar kommer med själva lasset på lördag, det ska faktiskt bli oerhört spännande. Jag är ju sällan duktig på att packa lite grejer, så jag är riktigt nyfiken på hur jag kommer få plats i min trånga ensamboning, men det löser väl sig? Väl?! (Säg ja!)
I dagsläget är det mesta förutom just kläder nerpackat. Eller ja, kamera med tillbehör, dator med tillbehör etc återstår också. Samt lite undanplockning på rummet, det hade inte skadat.
Planen är att imorgon köpa en accesspunkt till internet så att jag kan använda det meddetsamma när jag kommer fram, andra saker som saknas lär jag bara köpa när jag väl är framme (såsom duschdraperi, förvaring och liknande).
Är utmattad, så tänkte sova nu. Viktig sista dag imorgon! Kram

 


Liten och snabb uppdatering, i brist på bättre..

 
Godkväll! Snart (om 10!! dagar) flyttas det och jag är spänd till tusen. Drömmer konstiga drömmar om nya lyan etc. I slutändan lär det väl bli bra, men det är väldigt mycket att tänka på just nu! Jag har redan hunnit fixa en hel del i alla fall, särskilt sen jag kom hem från Ungern för en dryg vecka sedan.
För det första körde vi en vecka träningsläger i Kirseberg, vilket var lite extra tufft då jag själv hade 4 träningspass om dagen, men dessutom stod på isen som tränare två pass på morgonen. Ishallen 7.00-20.30 varje dag, varför inte? Heh. Bredvid detta har jag ändå hunnit skicka in ansökan till CSN samt fått det bekräftat, fixa adressändring samt kolla upp lite försäkringar och liknande. Häromdagen körde vi en trip till IKEA också, för att inhandla nödvändigheter till köket. Det blev en del, men nu är jag rustad inför både ensamrätter och storkok. Större delen av kökstillbehören är dessutom redan nerpackade i flyttkartonger, för ja, det tar tydligen mer än bara en sådan för att jag ska få plats. Har också beställt hem en ordentlig sax, vänsterhänt and shit. Och för er som behöver informeras är det mer än bara greppet som skiljer sig från en högersax, men det kan vi gå närmre in på en annan gång.
Mina listor trots alla avklarade uppgifter ständigt på med saker jag lär behöva i Götet samt fixa innan flytt, men det positiva är att en del redan bockats av. Framtaget, införskaffat, nerpackat, beställt, fixat. Det är vad mina olika bockar står för. ORGANISERAD TJEJ, who knew? 
 
NU hade jag tänkt försöka sova bort min jobbiga förkylning som hindrat mig från träningar, GOD NATT<3
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus