Åh

Har en tvååring sovandes i famnen, något av det mysigaste ju! Åh. Gullunge.


Mårning

Man pallrar sig upp, smyger ut i köket för en liten frukost och för att fylla på vattenflaskan och är sedan ute på de mörka vägarna vid 6.15 eller så. Man kommer till ishallen, betalar för isen och tränar sen för sig själv. Piss går det och allt gör ont. Motivationen sjunker. Nästa dag gör man ändå om det igen. Någonstans finns det alltså en mental styrka att gå upp så tidigt. Ni måste ändå ge lite creds för det. Jag tycker iaf att jag är duktig. Särskilt när jag trillar på enkel axel och så... Haha shit, det går utför nu alltså.


I'm gonna sing it all night long

Yoho! Måndagen och tisdagen har flytit på bra. Vi har pysslat och grejat. Idag efter jobb stack jag till affärerna här i närheten. Köpte en dunderbra födelsedagspresent till Noa och sen kollade jag mest runt på Marshalls. De hade jättemånga skitsnygga (och billiga) skidjackor, blev lite sugen. Men tur är det väl att jag inte behöver en, hade aldrig kunnat välja, haha.
Nej nu ska jag sova, imorgon blir det morgonträning och sen sconesbak till födelsedagsbarnet! Natti


Ingenting och allting

Sitter och gråter till en random kärleksfilm på tv. Det var ett tag sen! Mysigt. Haha
Idag har jag gått runt i mina nya sköna pyjamasbrallor och tofflor hela dagen, har alltså inte gjort mycket för världen. Skönt egentligen. Kollade långprogrammet från Trophée Bompard då det gick på tv och lite annat. Spelat wordfeud med mamma. Haha. Såna här dagar är också fina. Jaja, godnatt på er!


En långsam söndag

Misstolka nu inte mitt förra inlägg, presenter är faktiskt roliga att lägga pengar på.
Måste påpeka en sak angående byxor. Jeans som mjukis. Överallt säljs de och ingen form har de. De är gärna väldigt vida nere vid anklarna också. Jag vill inte ha såna byxor. Jeans kan man hitta hyfsat tighta ändå (då kallas de jeggigs), men mjukisbyxor med gummi vid anklarna eller något liknande? Finns inte. Jag gav de utåtsvängda ett desperat försök igår men fyyy tusan va de såg ut på mig. Var hittar jag ett par okej mjukisbyxor? Aah. Hjälp.


Lördag

Jobbade nån timme i morse, hade bara Mason hemma under större delen av tiden och han är ju så myysig! :) sen körde jag till Mall of America. Bredvid, på Ikea way (haha) ligger IKEA, så dit drog jag in en sväng först. Höll på att börja böla där ett tag (nja.. Men nästan), det kändes ju precis som hemma (oväntat? Inte särskilt). Därifrån kom jag i alla fall med glögg till familjen samt lite mjölkchoklad, gräddsåsmix och julmust. Åh den lyckan när jag fick syn på julmusten! Sen körde jag vidare till MOA, USAs största köpcenter. Där inne finns både affärer och fetaste nöjesparken med massa karuseller och grejer. Letade i alla fall parkeringsplats i timmar (nja) och lyckades till slut hitta en lucka där jag nog gjorde mitt livs sämsta parkering. Hittills, kanske ska tilläggas. MEN! Jag rättade till den! Så sen var den bara halvdålig..
Inne på köpcentret gick jag runt i typ 7 timmar eller nåt. Mina fötter är slut! Fick panik någon gång när jag inte hade en aning om var jag var och om jag varit där förut. Dessutom spenderade jag alldeles för många dollar idag, det gör ont i mig! Det tråkiga är att jag spenderade alla pengar på saker jag verkligen behövde och inte på saker jag fick syn på och kärade ner mig i. Såna saker är ju roligare att lägga pengar på. Fick i alla fall med mig en del hem. Jeans, strumpbyxor, pyjamasbrallor, tofflor, mössa och lite presenter köpte jag. Enda impulsköpen idag var öronmuffhörlurar (coolaste!) och ett silvernagellack samt en smoothie. Jag är fattig nu. Stackars mig. Oh och ja, igår spenderade jag massa dollar på en koncertbiljett också. Jag kommer aldrig ha råd att åka på semester om jag fortsätter såhär; om jag fortsätter ha behov av en massa saker. Suck. Nu är det väl typ täckbyxor, pyjamaströja, mjukisbyxor, tjocktröjor och liknande som fattas bara. Billiga saker och så. Och jag har inte köpt hela Noas födelsedagspresent än heller. Suck. Morgondagens projekt for sure!
Jaja, godnatt på er. Nu ska jag ta på mig en massa varma kläder och gosa ner mig i sängen. Puss!


Thanksgiving och Black friday

Igår (torsdag) var det ju Thanksgiving, en av de största högtiderna i landet. Detta firades med lite jobb på morgonen, sen drog vi till Josh bror för festligheter. Där spelade delar av familjen amerikansk fotboll framför huset (helt plötsligt, 4 dagar efter en massa snö var det 15 grader ute, vad händer?) innan det var dags för mat. Vi åt traditionsenligt kalkon, stuffing (fyllning lät konstigt i sammanhanget?), sötpotatis, potatismos och tranbärssås innehållandes marshmallows (och med konsistens mer som någon mousse eller nåt). Till efterrätt blev det pumpapaj, chokladkaka och limekaka. Kan påpeka att jag var väldigt nöjd med mig själv då jag tog precis lagom med mat och dessert, slapp känna den där hemska nurullarvihemkänslan.
Idag är det Black Friday, årets största readag. Många affärer öppnar tidigt på morgonen, typ 4-5, medan vissa till och med öppnar klockan 12 på natten. Då står där redan enorma köer utanför affärerna och enligt min värdpappa handlar det om att "se, te tag och hålla fast" när det kommer till de riktigt prisnedsatta varorna. Eftersom jag jobbade 7.45 i morse åkte jag aldrig till någon affär. När jag väl slutade lite i fyra var jag trött och inte alls sugen på att rota i redan genomrotade högar efter eventuella småfynd, så jag stannade hemma och mös med familjen; vi kollade The Cutting Edge och sen blev det Allt flyter med engelsk undertext. Nu är jag dötrött och tänker sova. Imorgon jobbar jag 5 timmar på morgonen, sen tänker jag nog dra till köpcentret och IKEA. Vi får se. GODNATT (Bilder kommer att komma någon gång. Från halloweenfesten, NY-trippen, Washington, snön samt Thanksgiving. Men de ligger fortfarande på kameran... haha)
Ni kan i alla fall The Thanksgiving Song;

Guten morgen!

Skulle börja jobba klockan sju men kidsen sover ju fortfarande. Tror nog att jag ska halvsova lite här i soffan dårå...


Odens dag

Hejhopp! Igår... ja vad hände igår? Det var en lite småjobbig dag med gnälliga barn, men det gick bra ändå. På kvällen var min värdmamma väldigt trött och gick och la sig med de två yngsta barnen, medan jag och Jordan kollade på film. Min värdpappa var på hockeyträning så jag fick hoppa in och lägga J. Halv tio gick vi upp på rummet och hon bad mig lägga mig bredvid henne i sängen... klockan elva vaknade jag, fortfarande i hennes säng. Oops.
I morse stack jag en vända om ishallen innan jobb, annars har väl inget jätteintressant hänt. Nu ska jag i alla fall sova för imorgon blir en lång dag; först jobb 7-12 sen Thanksgivingfirande resten av dagen!
Natters!

Tisdag

HEJHOPP!
Har morgontränat. Går fortfarande dåligt, but I'm getting there! (Sakta men säkert...) Var lite roligare idag för där var lite andra människor på isen också. Sen körde jag till Target. Alltid lika roligt att spendera pengar på näsdukar, deodorant och rakgel... Eh. MEN vad gör man? Behövde även köpa leggings (det är ju ännu en grej som är kul att lägga pengar på... basic svarta leggings) och lyckades hitta ett par för 8 dollar. Helt okej. Älskar också sminkpriserna här borta, haha. Maybellines Falsies mascara (lila förpackning, ni vet?) kostar under 5 dollar. Haha
Nej nu ska jag ta en snabb dusch innan jag börjar jobba, tjing!

Woow

Vart kom alla random besökare och kommentarer ifrån? Jag klagar inte, välkomna välkomna, men chockad blev jag allt när jag loggade in idag. Tack iaf!
Dagen har bestått av sovmorgon, sen jobb 12-22. Vi skottade, lekte i snön, gjorde varm choklad, myste och gick ut och åt med mormorn och morfarn. Guuud vilken god macka jag åt, galet! Sen kom vi hem och myste ner oss i soffan med en bra disneyfilm; keep moving forward. Jag la barnen, diskade och plockade undan och nu är det sooovtime! (jag har varit uppe sammanlagt 11 timmar idag, hahaha).
Vi hörs imorgon iaf! :D


When you wish you were me

Nu ska ni få veta nåt jag vetat ett tag men missat att berätta för er;
I mars ska jag på semester med min värdfamilj. Till Mexico! Hur coolt? Hade liksom aldrig tänkt mig att jag en dag skulle få uppleva Mexico. Vi kommer att semestra på en ö trax utanför Cancún. NAJS.
Känns väl helt okej eller?

Maat.. eller nähä.

Ligger i sängen och är hungrig. Är dock alldeles för trött och frusen för att orka/vilja ta mig ur sängen för lite käk. Nej, det får bli imorgon bitti istället. Ska dra till med världens frukost då tror jag, mums. Nu blev jag ju ännu hungrigare... Jaja. Godnatt.

Minnesnowta

Jag vet verkligen inte vad som hände med mitt hår på den bilden.. Meeeen. Snön föll idag! Den kommer att smälta bort under nästa vecka, men nu har man ju känt på lite Minnesotavinter. Welcome to Minnesnowta. Blev upphämtad och åkte med 4 andra tjejer till en musikbar i Minneapolis ikväll. Fruktansvärt kallt var det att gå från bilen till baren och vice versa (-5 grader. Tänk när det sjunker neråt -30-hållet...), men väl där inne fick vi höra på några riktigt bra lokala band, så det var ju hur trevligt som helst. Mina vänner kände tydligen trummisen i ett av dessa band. Dessutom fanns där en basist som var såååå lik Marcus! Kändes nästan som att man fick se honom lite idag. Men ja, en trevlig kväll hade jag absolut och med mig hem fick jag en skiva också. Gratis. För gratis är gott. Nejmen de var bra. Och nu är jag tröööött. Godn..zzzzzzzzzzzzzzzz.....

Fullt upp!

Wouw. Trött tjej här. Dagens schema har varit 9-12 och 16-23. Har lagat både lunch och middag, lekt med barbie och lekt mamma-pappa-barn och nu ikväll kom tre kompisar över så då kan ni tänka er att här var fullt upp! 6 barn i åldrarna 2-10 skulle leka tillsammans... Jag säger då bara det. Vi kunde i alla fall baka goda kakor tillsammans (samt äta upp dem) och se på film och nu har jag lagt barnen, städat och ska diska det sista innan jag parkerar mig i soffan. Tjongmedaljong!


Brr

1. Här börjar bli kallt. Här har varit minusgrader hela dagen. Men det hade ju varit okej om det inte var för den ISKALLA vinden. Ja skojar inte. Sjukaste. Jag som trodde att jag skulle slippa hemska vindar detta året då jag bor i mitten av landet, men icke. Här är tydligen ganska platt med massa sjöar överallt där vinden har fritt fram att dra fram. Och vindarna här då? De Kommer alltid ifrån norr. Kanadensiska nordliga vindar. Kul. Kallt. Brr.
2. Jag har joinat twitter. Inte för att själv twittra, men för att läsa massa roliga människors uppdateringar. Ikväll har jag sysselsatt mig med att kolla igenom Ellen DeGeneres olika uppdateringar. Hon bjuder på skämt, härliga bilder och svinroliga klipp. Har alltså suttit och garvat åt random stuff i timmar nu.
3. De flesta av mina serier har haft säsongsavslutning nu/tar paus över thanksgiving, jul och nyår och de börjar igen i januari. Fram tills dess kommer jag alltså inte ha några serier att titta på, sen kommer jag ha 15 samtidigt! Pjuh, vilket jäkla i-landsproblem... :D


Did you know that I've crossed the Mississippi river?

I morse ringde klockan halv sex. Jag packade mina skridskor och körde till ishallen för lite träning. Det visade sig att jag skulle vara ensam i en tyst hall och ont i mina stackars fötter fick jag. Bra gick det ju inte heller. Efteråt var jag ändå så sjukt nöjd med mig själv. Att man kan vara så nöjd över att ha åkt och tränat en gång när man för ett halvår sedan tränade cirkus 13 gånger i veckan? Helt otroligt. MEN. Tänkte träna på fredag igen vetni. TVÅ gånger på EN vecka blir det då! WOHO! (eh. haha)
Efter en lång varm dusch här hemma började jag jobba. Vi åkte till Science Museum med grannen och en till, tre vuxna och fem barn var vi allt som allt. Det var häftigt, jag hade lätt kunnat spendera en massa tid där men barnen började ju så småningom tröttna så då åkte vi hem istället. Efter lunch och väldigt många omgångar av fia med knuff var både jag och Noa så trötta att vi la oss och myste i soffan en timme. Hur härligt som helst!
Kvällen sen bestod av trevliga samtal, tv-tittande och en skypedejt med Astrid. Hon blev dock inkallad till jobb och var tvungen att dra. Kändes som att vi inte pratat mer än 5-10 minuter kan jag påpeka, trots att vi samtalat i över 45 min. Åh. Jaja, förtsättning lär väl följa nån gång.. :D
Sista bilden föreställer utsikten över Mississippifloden från muséet

Kanske lite

Fick skypat med pärona mi igår och om några dagar dimper deras tidiga julklapp till mig ner framför vår ytterdörr; en GPS! Woho! Känns i och för sig som en sån där sak man önskar sig när man blir gammal, så ja, jag får lite ålderspanik just nu;
Are the glory days over?
Är det nu man börjar önska sig mikrovågsugn och diskmaskin och grejer? Serveringsfat? Strumpor? Slips? Snart får man skriva upp hudföryngrande krämer på önskelistan också, så man inte halkar efter liksom. Efter det kommer löständerna och hörapparaten, sen kvittar det vad man önskar sig för det finaste man kan få kommer ändå vara teckningar från barnbarnen. Vilket när man väl hamnar där kommer vara digitalt ihopknåpade grejer som kommer via mejl och som jag själv måste skriva ut. För upp på väggen ska de! Så gammalmodig är jag.
Överanalyserar jag det här eller?

3 månader i detta enorma land

TJOU! Söndagen spenderades chillandes i sängen, sen drog jag på månadsmöte. Det gick ju bra och tjosan hejsan. Måndagen var det jubb som gällde, likaså idag. När jag lyfte ner lillgrabben från skötbordet idag fick jag en stor kram och puss på kinden, jag dog lite. Han är bannemig den coolaste tvååring jag sett. Ni skulle sett igår när han tog på sig en keps bakochfram och feta hörlurar ovanpå det. Han var "ganstah". Man kan ju inte annat än smälta lite. SÖTT!
Nej nu ska jag sova. Har liksom suttit och knåpat ihop världens längsta mejl ett tag nu, där sprang ju tiden iväg. Så GODNATT!

PS. En reminder! Ni vet serien New Girl med Zooey Deschanel som jag tipsade om? Alltså missa inte den. Hur rolig som helst! DS.

Malfoy twittrar

TomFelton Tom Felton
Just got approached by someone in mcdonalds, they asked if I was Ryan Gosling, I said no, they looked very disappointed, shrugged and left

Säturdäy

Började jobba vid 8.30 ungefär. Hade en fet pannkaksfrukost att städa upp och diska efter (med socker och sirap och allt vad det innebär), men först åt jag ju såklart själv lite darth vader-formade pannkakor, haha. Flickorna stack över till grannen så jag hade bara Mason att hålla koll på och han la ju mest pussel eller hjälpte mig städa :) När jag skulle hämta flickorna blev det dock rabalder. Jag hade tänkt att 45 minuter skulle räcka för att vi alla skulle fixa oss inför Bat Mitzvah lunchen och rullskridskopartyt efteråt, men icke. J flippade ur lite eftersom hon verkligen ville stanna hos grannen och leka, sen hade vi stora klädproblem med N. En halvtimme sena kom vi dock ut genom dörren och jag skulle hitta till restaurangen. Men vet ni? Inga problem där inte! Gick snabbt och fint.
Restaurangen var smockad med folk. Där var över 70 pers i ett ganska litet utrymme. Och detta var alltså en liten Bat Mitzvah. Vi fick jättegod lunch, sen åkte vi än sväng inom farmorn innan vi åkte vidare till rullskridskopartyt. Och rullor blev det! Och jag kan ju tala om för er att jag inte åkt rullor sen jag var cirkus 8 år. Visst, det är ju likt skridskor och allt det där but still. Kan även tala om för er att det kändes att jag inte varit på is på alldeles för länge. Aj i musklerna. Känner att jag borde börja ta tag i min träning innan jag ser ut som en annan sumobrottare också.
MEN NU ska jag sova. Kanske kan jag drömma vidare på min dröm från igår då jag gjorde mig klar inför tävling? Hade varit fint. Gonatt!

It's gonna be awesome

Men okej, en liten presentation av min nya värdfamilj, såhär efter några dagar;
En (icke-ortodox) judisk familj som bor strax utanför St. Paul, Minnesota. Huset är sjukt snyggt, öppet och modernt. Familjen har dock köpt ett nytt hus. De kommer inte att flytta på ett bra tag, då en hel del renoveringar kommer att äga rum etc, men detta huset lär hyfsat snart vara till salu.
Familjen består av Josh och Mindy, mina värdföräldrar, samt deras två döttrar; Jordan (7,5) och Noa (nästan 5) samt sonen Mason (2,5). Jordan går i skolan hela dagarna medan jag är hemma med Noa och Mason.
Jordan är smart och härlig, dock envis. Noa kan vara sjukt mysig, säga "it's gonna be AWESOME" som Barney (omedvetet) och är ännu envisare än systern. Mason är bara sjukt go och oftast lätthanterlig, kan sitta och pilla med pussel (vilket han är otroligt duktig på för sin ålder) i timmar, annars hänger han gärna efter storasystrarna och vill göra som de gör.
Jag trivs otroligt bra här, bara såhär efter några dagar, och är så himla glad att jag inte gav upp när det var sådär svårt. Jag säger inte att allt kommer gå lätt som en plätt, men det hade jag aldrig väntat mig heller. Det känns bara så himla bra att få en så bra kontakt med barnen såhär snabbt. Visst, den här första perioden med familjen kallas ju "the honeymoon", men jag tror ändå att det kommer bli grymt bra! Woho! :D

My days and stuff

Oj herrejisses, jag har inte skrivit sen i tisdags! Det finns iofs flera anledningar till detta; 1. datorn är på rummet, det är kallt på rummet --> jag vistas inte på rummet förutom då jag sover. Typ. 2. Jag har haft för mycket att göra (positivt) för att vilja sätta mig med bloggen.
Men NU känner jag att jag behöver uppdatera er angåenda typ allt. Så här kommer fetaste "såhär-såg-min-dag-ut-inlägget". Gånger 3.
Onsdag jobbade jag 9-5. Vi lekte och lekte och lekte och lekte. Helt otroligt vad vi lekte mycket. Det är så fascinerande dethär med barn. Vissa småsaker kan underhålla dem i timmar och andra gånger känner de sig klara med en aktivitet efter 5 minuter. Då är det ju bara till att hitta på nåt nytt! Vi åt mac and cheese till lunch (mina första faktiskt!) och gick på promenad. Sen lekte vi lite till och dansade galet till hög musik.
Igår (torsdag) körde jag först oss (mig, Josh, Noa och Mason) till farmorn där vi lastade av lite prylar, sen vidare till banken för att öppna ett bankkonto till mig, varefter vi plockade upp Mindy för lunch, lämnade henne på jobb igen och sen körde vi hem. Klockan två åkte Josh till jobb så då började jag jobba. Vi lekte och dansade, jag lagade middag, Jordan högläste sin läxa och sen hade vi movie night med Megamind och popcorn. Hur mysigt som helst :)
Idag jobbade jag väl cirkus 9-5 eller nåt. Efter att ha haft manikyrworkshop i nån timme (haha) lastade jag in kidsen i bilen och körde till target. Första gången jag inte hade Josh som guide i bilen och ingen GPS har jag heller, men det gick ju bra ändå (det var nära och en väldigt lätt väg, but still!). Efter att ha spenderat typ en timme med att bara titta och klämma på alla leksaker kom vi till slut därifrån med både kakform och kakao. Väl hemma lagade jag en lätt lunch, sen blev det dags för bakning. Kladdkaka såklart. Noa hjälpte till som en annan köksängel och Mason var en riktig höjdare på att slicka rent skålen, haha.
Efter jobb (och middag + kladdkaka - alla ÄLSKADE den) gjorde vi oss i ordning för barnens kusins Bat Mitzvah. Jag fick följa med på gudstjänsten (heter det så i judiska sammanhang också?) och det var en sån otrolig upplevelse! Stämning och härlig sång och värme liksom. Egentligen skulle jag få följa med på gudstjänsten imorgon bitti också, men med tanke på att den är tre timmar lång kommer jag och barnen istället stanna hemma och sedan joina sällskapet för lunch och rullskridskoåkning. Men jag måste säga att jag är riktigt glad att jag följde med ikväll. Vilken härlig kväll liksom!
Fick ju även träffa lite vänner och släktingar ikväll. En fnissade åt min accent, en annan förundrades över att jag inte har någon sådan. Jag vet inte. Men jag får mycket komplimanger för min engelska i alla fall, vilket känns sjukt skönt :)
Jaaa... det var väl allt för idag. Ni kan ju få en liten bild på en del av kvällens look liksom. Skulle ju va lite fin och så. Inte för att ni ser så jättemycket men det blev en kjol och klackar och kavaj. Fint va? haha..

Rum pa pa pum

Gröna play doh-grisar och glada barn

Idag, efter att ha lekt med lera i timmar, åkte vi till social security office - vilket jag aldrig fick gjort med min förra familj - för att fixa social security number, vilket i sin tur behövs för att öppna bankkonto etc. (vilket jag inte heller gjort än). Sen åkte vi till Josh frisör och medan han blev klippt gick jag och åt med barnen. Gick faktiskt hur smidigt som helst. När vi kom hem gick vi över till grannen och lekte en sväng. Efter middagen satte sig hela familjen ned för lite Modern Family innan barnen skulle i säng och under typ hela tiden satt Noa intill mig/låg i mitt knä, hur mysigt som helst!
Förövrigt fick jag kört en del idag. Människor är crazy här. För det första är det INGEN som håller hastigheten. För det andra kommer inte skyltarna tidigt nog med tanke på all trafik och alla filer. Detta resulterar i sjukaste manövrarna när förare inser att de är i fel fil. Motorvägarna (och många andra vägar) är ju minst 3-filiga. Dessutom kan man köra om oberoende av vilken fil man ligger i, vilket också känns konstigt. Ibland blir två av de vanliga filerna svängfiler, ibland kommer det till nya filer, man har liksom aldrig koll på var man bör ligga. Det är väl en vanesak, men kaotiskt är det!
Imorgon har jag min första riktiga jobbdag, ser faktiskt fram emot det. Barnen är så himla härliga! Jaja, nu blir det sängen, PUSS

Welcome home

Hejhopp! Nu sitter jag här, i mitt nya hem. Blev hämtad av min värdpappa i morse och fick själv köra hem. Så himla skönt att få sitta bakom ratten igen! Visst var det lite knaggligt till en början med tanke på att det är en automatare och ett litet tryck på gasen kan få hela bilen att storma iväg, men annars känns det sjukt bra!
Nu sitter jag ensam hemma medan barnen är i skolan resp. på min värdpappas jobb. Har bara träffat de två yngre barnen än så länge och lillkillen (2,5 år) och jag är redan buddys. Flickan (nästan 5) var ju självklart lite svårare men hon var mest bara blyg. Sen vid 4-tiden kommer den äldsta flickan (7,5 år) hem från skolan så vi får se hur det går. Men måste säga att allt känns jäkligt bra just nu! Kanske bortsett från att det är kallt på mitt rum, måste införskaffa tofflor och varma sovkläder känner jag.. Men annars känns det grymt, jag är taggad!


Kanske inte.

Ni ska veta att jag inte bryr mig något särskilt om Justin Bieber. Är inte insatt över huvudtaget, tycker varken bra eller dåliga saker om honom. Med det sagt tänkte jag ändå rikta ett litet inlägg åt hans håll. Eftersom jag är aktiv på facebook har jag ju inte kunnat missa alla bilder på hans nya hårstil. Är det bara jag, eller ser han ut som en wannabe Paul Wesley?
Äsch. Det var nog bara jag. Ignore this.

Mina serier

Som ni kanske vet har tvn blivit en nära vän på sistone. Så jag tänkte berätta för er om serierna jag tycker om/ser på. Här kommer de i alfabetisk ordning. Haha.


90210 - Dagens Beverly Hills. Massa drama hela tiden. Fastnade mest för att jag började se på det, men lite bra ibland. Det går upp och ner.


The Big Bang Theory - Bara för att det är bra, behöver jag säga mer?


Dance Moms - Realityserie om mammor till tävlingsdansare. Galet. Kollar mest för att det är sjukt och riktigt underhållande. OCH man får se en del riktigt bra dans.


Gossip Girl - Vem älskar inte GG liksom?


Hart of Dixie - Började sändas nu i höst. Rachel Bilson är ju både snygg och bra, huvudrollen i denna serie är det hon som spelar. Hon är en NY-brud som tvingas flytta till en liten stad i Alabama för karriärens skull och allt går åt helvete hur mycket hon än försöker. Typ.


How I Met Your Mother - Behöver jag ens säga någonting?

The Lying Game - Började också sändas nu i höst. Tvillingar som blivit bortadopterade men finner varandra och den ena tar över den andras liv medan hon letar efter deras biologiska mamma. Massa drama och grejer. Bra faktiskt!


Misfits -  Brittisk ungdomsserie. Hur bra som helst. Första avsnittet är vrickat, men sen blir det bra. Se!


New Girl - En ny serie med helsköna halvtimmesavsnitt. I huvudrollen den galet härliga Zooey Deschanel.


One Tree Hill - Klassiker. En säsong kvar nu då!


Pretty Little Liars - SÅ BRA! Fyra tjejer försöker komma över deras väns död samtidigt som de får konstiga meddelanden från en okänd person som vet allt för mycket om dem. Ack så bra!


Ringer - Ännu en tvillingserie. Också ny. En av tvillingarna råkar i knipa, söker upp den andra som helt plötsligt tar livet av sig, så tvilling nummer ett tar över tvilling nummer 2s liv inklusive rik man, vänner, allt.


The Secret Circle - Ny serie för denna säsongen. Några ungdomar som tydligen är häxor och råkar ut för en massa grejer. Ganska spännande hittills.


Skins - Brittisk serie om en massa ungdomar med väldigt olika karaktärer och deras besvärliga vardag typ. Varje ungdomsgäng är med under 2 säsonger, sen byts de ut. Men bra är det, kolla in om ni inte redan gjort det! Amerikanarna har gjort en egen version också, men den har jag inte sett än.


The Vampire Diaries - Ni har väl inte kunnat missa denna serie heller. Jag är helt såld i alla fall.

Sådärja. Har jag glömt någon serie nu?

Beware of the dog

NU HAR VI OCKSÅ STÄLLT OM KLOCKAN.
Tidsskillnaden mellan Sverige och Minnesota är nu: 7 timmar

Sooo. Gårdagen var riktigt härlig. Vi åkte först fyra tjejer till en skitstor outlet där vi hängde i timtals. Jag shoppade inte mycket, men det var roligt i alla fall. Sen åkte vi och köpte pizza och åkte hem till en av tjejerna där två till joinade oss för denna delikata måltid. Efter pizzan blev det sachertårta som två av tjejerna bakat som hejdåkaka till min föregångare Katja som åker hem nästa vecka. Sen satt vi och tittade på film och pratade inpå natten. Hur trevligt som helst!
Idag har jag Target inplanerat för att köpa lite grejer som schampo och så, annars ska jag väl mest hänga här hos min kontaktperson och packa och grejer. Imorgon flyttar jag ju in hos familjen! (Ja, jag är nervös).
Vi hörs i alla fall senare. Eller imorgon. PUSS

Freitag

Har verkligen ingen aning om varför bilderna i det förra inlägget postades två gånger, sorry för det. Kanske fixar det imorgon..
Idag chillade jag mest hela dagen och sen på kvällen blev jag upphämtad och vi åkte med några au pairer till en tysk restaurang (mamma och pappa, kan ni gissa vad jag åt?). God mat var det i alla fall och trevligt sällskap, där satt vi i flera timmar och pratade om allt möjligt! Nu ligger jag dock i sängen med kläder på. Fortfarande i matkoma. Trött_chey :) Imorgon ska vi till nån outlet tror jag. Saker känns i allmänhet bra. Godnatt!


Tredje november

Hejhopp! Har flera gånger skrivit långa och fina inlägg som sedan inte gick att publicera, fråga mig inte varför. Jag tänkte iaf meddela att jag är framme i Minnesota nu. Har även fått med mig en fin axelvärk tack vare min tunga ryggsäck men vad gör man...
Här får ni lite konversationer som kan få mig att börja asgarva när jag är ensam mitt bland folk (det har hänt). Kika in websidan för mer underhållning;)

 

 


Fun to know eller helt värdelöst?

Ni ändrade till vintertid i söndags. Vi gör det på söndag. Så för tillfället är tidsskillnaden mellan oss 5 timmar istället för de vanliga 6. Till våren är det däremot vi som ändrar först. 2 hela veckor före er faktiskt! Ni har alltså vintertid 3 veckor längre än vi. Vad det spelar för roll? Ingen aning. Känns bara dumt att man inte ställer om alla klockor samtidigt.. Fast... Då hade det ju blivit mitt i natten för vissa och mitt på dan för andra. Vad rörigt. Att behöva jobba en timme extra. Eller att ha ett möte klockan två och inte veta om det är när klockan är två, eller om det är när klockan blir tre och vi ställer tillbaka till två. Fattar ni min tankegång? Så det kanske är lika bra såhär.
Another fun thing to know; i Minnesota är de ännu en timme efter. När jag landar där på torsdag kommer jag alltså att vara 6 timmar efter er, ända tills på söndag då jag istället är 7 timmar efter. Hänger ni med?

Hand it over and I'm yours

Är fortfarande inte färdigpackad. Yooo... Har i alla fall bokat hostel i Washington. Och vet ni förresten? Jag måste betala $60 för att få med mina två väskor till Minnesota på torsdag. Känns ju kul. Och vill ni veta en annan sak? Jag orkar inte packa. WUÄH.

Minnesota gurls

Haha förjäkla skön. Missa inte rapdelen! :D

Confused

Måste packa. Men jag måste packa smart. Det kräver att jag börjar tänka. Min hjärna är seg. Måste packa..
Okej, såhär ser alltså planen ut: imorgon bitti åker jag till Washington D.C. Där turistar jag tills mitt flyg till Minnesota går, antingen på torsdag eller på fredag. Väl där flyttar jag in hos min nya kontaktperson i några dagar och på måndag flyttar jag då till min nya familj. Det är alltså detta som kräver smart packning.. HEJA MIG!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus