Ofattbart

Är i chocktillstånd. Våra gamla grannar här, de som barnen brukade leka med jämt och där jag då brukade hänga, har förlorat allt de har. Deras hus brann ner totalt. Går inte att rädda. Kan inte förstå det, är mållös. Fyfan. Svusch säger det så är allt borta. Turligt nog blev ingen människa skadad. Fysiskt. Men usch!
Innan jag fick reda på detta var min dag i alla fall fin, med morgonträning som gick bra och jobb ute i solen/poolen hela dagen. Nä nu ska jag sova bort lite ångest och oro, godnatt..

Här blir det hår!

Åh herrejisses, det håret! Glad är jag att jag kapade det! Tänkte dock ta upp en annan grej. Blekte håret för ett och ett halvt år sedan, bara en dryg nyans eller så, och pallade inte göra nåt med det sen så jag lät det växa ut. Idag utgör det där blekta håret endast topparna och ger en ombre-effekt utan att jag ens försökt, man klagar inte! Funderar dock på att kanske förstärka detta, bleka topparna lite till? Eller? Blir det inte så som jag tänker mig blir det ju bara flopp... Hrm. Undrar hur mycket det kan kosta också. Billigare här än hemma iaf. We'll see!

Nyss var det "bara tisdag", nu är det "redan torsdag"

Hola Guapas! Tror jag det heter. Min spanska räcker inte ens sådär långt. Synd! Jaja, började morgonen med matteplugg samt skype med pärona. Jobbade sen 13-16.30 ungefär, helt okej om vi säger så! Spenderade hela jobbtiden utomhus, större delen i poolen. Man klagar inte! Ikväll har det varit middag med familjen och lite matteplugg som gällt, nu väntar sängen! Tjopp<3

Faaark..

Godmorgon! Vaknade en halvtimme för sent för att hinna till ishallen. Faaaaan. Ska iaf eventuellt möta upp Leyla för frukost någonstans snart, annars blir det kanske en tupplur innan jobb. HAHA jag och sömn alltså..

What do I stand for?

Bilderna är tre år gamla på dagen. Sånt tycker jag är lite roligt. Återblickar.
 
Kämpade som sören med att få inlägget jag skrev igår publicerat och visst, någon gång under dagen (idag)kom det upp. Ny bloggportal och grejer tydligen, antar att det är anledningen till problemet. Kan säga att veckan inte varit jättehändelserik hittills, tränade måndag morgon, sov en stund, jobbade, somnade halv 8 på kvällen, morgontränade tisdag morgon, gick och la mig i ganska många timmar igen, jobbade till kvällen, i morse pluggade jag matte innan jobb och efteråt mötte jag upp Tamara för middag. Åt världens godaste club sandwich, med lax i! Vädret har varit super också, lite väl varmt idag kanske med typ 35 grader i skuggan, vilket varit okej om det inte varit för luftfuktigheten som låg på 98% och gav bastueffekt, men det var ju inget som poolen inte kunde fixa. Nä nu ska jag sova, annars kommer jag aldrig lyckas dra mig ur sängen imorgon bitti! G'natt!

Tell the world that I'm coming home

Har fått mina flygtider hem! 22augusti flyger jag härifrån och landar på Kastrup tidigt nästa morgon! Känns sjukt. Slipper dessutom betala för min andra väska. Pjuh! Lite upplagt för jetlag dock eftersom jag måste byta flyg mitt i natten svensk tid.. Meen snart ses vi! WAAAAAAWAAWAAA!
Men ja, som ni kanske kan se på bilderna har känslorna varit blandade idag. JAJ! NAY! osv.
8 veckor! :D :'( Typ så. Vet inte vad jag ska tänka eller känna. 
Över ett år gamla bilder förövrigt, haha!

Close your eyes

Mötet var väl ganska mysigt, sen drog vi vidare mot avskedsfika för Ari vilket självklart var lite sorgligt, men samtidigt väldigt trevligt och bjöd på många skratt. Till slut åkte jag, Tamara och Leyla vidare till en pub för middag, åt typ världens godaste hamburgare. Vi planerar redan en rundresa i Europa nästa sommar där vi kommer inta både Sverige, Tyskland, Ungern, Schweiz och Italien. Bo hos varandra helt enkelt :) Är kanske lite före i planeringen men äh, så kan det gå. Nu väntar lite matte, sen sängen, woho! Påz


Lite sådära va

Tjo! Fredagen bjöd på morgonträning, jobb, sömn i pausen och sen jobb igen. Började under kvällen läsa tredje boken i Hunger Games-serien så lördagen sen bestod mest utav läsning. Boken lästes ut på 1 dag, nöjd tjej. Tog även tag i Jordans födelsedagspresent och gick på bio med henne. Vi såg Brave, gullig film! Bäst var dock nästan kortfilmen de visade innan, bland reklamerna. Tror dem hette La Luna Belle eller nåt sånt, otroligt gullig! Vi hade iaf roligt. På kvällen jobbade jag lite och ja, det var lördagen. I dag vaknade jag 7 och kunde inte somna om. Eller jo, vid 10 somnade jag om utan problem och sov till 12.30, vadfan? Nu blir det dusch, sen au pairmöte, umgås med Leyla och till slut matteplugg till 110%. Eller nä, hinner nog med ett dopp i poolen innan dusch ;) herrå!


Here you go

Beställd i mars-april någon gång, framme igår. Fin är den! Från VS.


Otränad

När man minskar sin träning/slutar träna är det ganska givet att man tappar en massa egenskaper, såsom kondition, styrka, smidighet etc. Det roliga är att jag tydligen även sänkt min smärttröskel något otroligt. Trillade på isen idag, ett helt vanligt, superbasic fall mot utsidan av knät. Gjorde så jäkla ont! Hahah stod och skrattade åt mig själv på isen. Såhär ont gjorde det verkligen inte när jag var aktiv... Jaja, bara att komma igen antar jag.
Eller är det att jag blivit gammal..?


Torsdag

Tränade 6-7, åkte hem och sov, jobbade 12.30-16.15 typ. Var ute i poolen under hela tiden, bortsett från sista kvarten då vi lekte ute på gatan istället. Sen åkte familjen till mormorn och morfarn och jag bestämde mig spontant för att följa med, så nu sitter vi här på verandan och myser :)
Fick hem en av mina bikiniöverdelar idag, nöjd tjej! Visar sen när jag är hemma.
Nu ska jag vara social, pusshej!


The storm och grejer

Hej och förlåt för seg uppdatering. Sedan senast vi pratade har jag strosat runt och turistat fötterna av mig i Chicago,där jag även träffade Tea och festade en sväng med henne. Sen blev det ju bara till att sätta sig på en buss hem igen och börja läsa The Hunger Games. Har på 4 dagar läst ut de två första böckerna, men måste nu vänta tills min värdpappa är klar med den tredje innan jag kan läsa den, spännande! Har även hunnit jobba och i morse tränade jag en sväng vilket gick bra (efter omständigheterna, haha).
Kan ju dock berätta att jag igår (tisdag) vaknade kl 6, gick på toa, ingen ström. Det var lite storm utanför (inte mer än vanligt), tänkte att det kanske var pga den. Somnade om och vaknade senare, fortfarande ingen ström på mitt rum, dock inga problem precis utanför. Ingen wifi dock. Stormen är över så tänker att det kanske bara var nåt fel med just vårt hus, inget strömavbrott. Nämner ändå detta för mormorn (som var här en sväng) när jag kommer ut ur rummet för att jobba vid 12.30. Får reda på att världens storm ägt rum under natten (kl 6 var det alltså "över"). Går ut på gatan och möts, bortsett från en sjuk värme och luftfuktighet, utav löv och kvistar samt stora träd fallna överallt. Takpannor har flugit av vårt tak och stora delar är täckta av plast och en granne (3 hus bort) berättar att hennes soptunna hittades borta på vår tomt. Oj då. Sov tydligen igenom bra mycket mer än jag trott... Haha. Jaja, nu ska jag sova, godnatt på er!image descriptionimage descriptionimage description
(har alltså inte gått längre än till första gatuhörnet för dessa bilderna, och detta var kanske en tiondel av allt som fallit på den lilla sträckan, om ens det)

Muäh

Sitter på bussen mot Chicago. 22.30-06.20. Men jag är inte den som är den, jag kan ju sova varsom. Jovisst, men trotts att jag har tjocktröja (vilken jag tog med endast för bussresan) fryser jag satan, så vaknar hela tiden. Jubbigt. Vi stannade i typ 20 min på ett ställe, jag vaknade och bestämde mig för att gå ur bussen för lite värme. Köpte en varm choklad, den minsta såklart (stooor) och har på 45 minuter inte lyckats klämma ner den. Kan dock inte ställa muggen nånstans medan där finns dryck i, jag som vill sova! Åh. Damn you varm choklad! :(


Hjälp!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Ralph Lauren (vit), Calvin Klein (svart/brun) eller Michael Kors (svart/brun)?
Alla ungefär lika stora, alla ungefär lika dyra. Kan inte bestämma mig. Suck.
(förlåt för apkassa mobilbilder)

Fem sjättedelar av ett år

10 månader sedan jag stod på Kastrup och grät. 10 månader sedan jag stod på svensk is. 10 månader sedan jag för första gången satte min fot på amerikansk mark. 10 månader känns långt. Och kort. 10 månader känns som en fantasi. En imaginär tid. Hur kan 10 månader mätas? I mitt huvud går det inte. Ofattbart.
Skickade ju in flygförfrågan för två veckor sedan samt ett annat formulär förra veckan som intygade mina collegestudier samt att jag deltagit på månadsmötena. Idag fyllde jag i "End of year survey". Känns som slutet. Känns förfärligt konstigt. Vadå hur jag känner att jag utvecklats under det gångna året? Jag har ju knappt varit här? Men det har jag ju. Alldeles jättelänge tydligen. Konstigt.

Nej, nu blir det duschen, sen hoppar jag på bussen mot Chicago, wohoo! Puss

To brighten things up

Har varit världens gråaste dag idag. Så himla mörkt med åska som kommit och gått. Så under min korta jobbdag mös vi mest med barnen, tittade på film t.ex. Just nu tvättar jag (KUL.) och planerar min Chicagoresa (kul!!). Har visst glömt berätta om det här, men tänkte dra till Chicago över helgen, turista och träffa saknade Tea. Kommer bli fint! Men först blir det till att avsluta veckan med en jobbdag imorgon. Hejaheja!

I've been high, I've been low, I've been yes and I've been OH HELL NO

Vakna 5.00, is 6-7, hem och skypa + sova, jobba 9.30-16.15 (istället för 17.30, man tackar!), is 17.45-18.45, crosstrainer 30 min på gymmet (skulle köra zumba också med fick världens huvudvärk), Walmart, senaste PLL-avsnittet, sova. Är trött nu ja. Tänkte nog drömma om Mexiko (bilden ovan) eller nåt annat fint, godnatt!

302 dagar i staterna!


Vakna 4.30, skypa med mamma, träna på is 6-7, hem och sova, jobba 12.30-21.30, nu sova.
Hade förövrigt en fin jobbdag, farmorn passade mina ungars kusiner ett tag så tillsammans med dem + grannarna drog vi till parken. Senare lärde vi Mason cykla på riktig cykel (med stödhjul såklart) och där cyklade han runt i över en timme medan flickorna lekte med grannarna. Några fall blev det, men sånt får man ta. Sen kom två grannflickor över och alla kidsen badade i poolen. Efter middagen gick vi ut och barnen fick cykla i ytterligare en timme innan vi drog oss hemåt för nedvarvning i form av tecknad film. Sen vart det slut på dagen, men även slut i rutan här borta. Sängen, jatack!

Sverige hade snygga matchtröjor!

Jubb 10-18.30, inkluderande massa bilkörning, hockey för töserna, pool, slapp, fotbollstittande (mina ungar hejar självklart på Sverige!) och kladdkakebak. Efter jobb skulle jag förbi VS på köpcentret, men båda VS-butikerna var stängda eftersom stora rean i butikerna börjar imorgon och de skulle förbereda inför det. Typiskt. Jaja, kom hem och gjorde årets tredje beställning från VS onlineshop. En lila bikini, woho! Fick bli för födelsedagspresentkortet. Nöjd tjej. Trött tjej. Godnatt!
Och precis sådär kommer jag ju se ut i min nya lila bikini. HAHA elleeer?

Lazy day by the pool

Idag har dagen spenderats i och bredvid poolen. Tamara kom över en stund också, vi pratade en massa och åkte sen och käkade. Blev ännu ett dopp i kvällssolen efter det och nu tittar jag på Wild Target. Svinrolig, se den! Snart blir det dock sängen, godnatt på er! <3

One big exhale never did me no good

Jobbade 9-13. Lekte i poolen och drog till en konsert på biblioteket. En författare läste ur sina böcker och sjöng sångerna som tillhörde och så. Det var skojigt, särskilt för barnen kanske, haha :) Sen släppte jag av dem hos morfarn och åkte iväg och tittade lite i affärer innan jag körde hem, åt en sen lunch och slappade i skuggan. Varit bra över 30 grader idag. Skypade lite och vid 18 gick jag ner till poolen för lite bad, somnade sen i kvällssolen. Så himla härligt! Vad som väntar imorgon vet jag inte, bortsett från ännu en riktigt varm dag. Vi får se, kommer eventuellt ha nån vän över men ja, inget bestämt än. Trött tjej här säger godnatt. Eller nä, klockan är bara 19.30. Men trött är jag. Herrå! PUSS

Never Trust A Happy Song

Jobbade 9-12, lekte då med barnen samt tvättade, vek tvätt och la undan tillsammans med dem. Projekt, det där;) Sen hade jag paus och hann med ett långt skypesamtal med Heidi samt lite snack med mamma också innan jag började jobba igen strax innan 4. Då blev det pooldags och sen kom några grannbarn över och lekte också. Efter 2 timmar i poolen var vi klara, åt middag och satte på Shark Tale, så jävla rolig film! hahah :D Sen var det läggdags och plötsligt var dagen slut. Tror jag tänker se ett avsnitt av någon serie nu, sen väntar sängen, GODNATT!

The happiest moment

Idag är det ett år sedan jag tog studenten. Den mest underbara dagen jag någonsin upplevt.
Champagnefrukost med klassen hos en yrvaken Soner, skrik och sång på bussen tills vi nästan blev avslängda, fotografering i skolan, skrik och sång genom stan bort till Slagthuset, lärarlunch och dans med alla treor och lärare, skrik och sång genom stan igen, bort till McDonalds för lite mer käk, skrik och sång tillbaka till skolan, sång, dans, mössignering och TAGG i aulan, utspring, folkmassa, se sin skylt, bli omkramad och få massa blommor och grejer runt halsen, upp på flaket, sjunga halsen av sig och önska att tiden kunde stanna, åka hem i cabbe, bli stoppad av polisen för kontroll (haha!), bli mottagen där hemma av alla jag älskar, fira med kära vänner och familj, sticka till Hugo och Benjamins mottagning för förfest, gå till Slagt för studentfest, åka därifrån till Soners mottagning, ont i fötterna och bli buren av André, gå i regn och inse att Soners mottagning var slut, ta taxi hem, gå hem i 25 minuter på en sträcka som tar 4 minuter (hej ont i fötterna!) och slutligen sätta sig i köket och få njuta av studentmaten på riktigt.
Nästa morgon hade jag ingen röst och kunde knappt gå ens i tjocka strumpor. Sjukt värt. Åå.
Vill nog inget hellre än att få uppleva den dagen igen. Studentdagen alltså, inte dagen efter.
Lyckligaste dagen i mitt liv. Tack än en gång till alla som gjorde den så fin!

This isn't everything you are

Hade en trevlig pratstund hos Tamara ikväll och körde hem vid 10. Då visade termometern i bilen 27 grader. Jag klagar inte! Nej, nu ska jag sova och ladda inför morgondagen, första dagen på sommarlovet och plötsligt har jag 3 kids istället för 2 om dagarna! Men det ska nog gå bra ;) Godnatt!

Du vet det som hade kunnat bli något?

Dagen började med sovmorgon och sen massa chill, jobbade några få timmar och spenderade hela tiden ute vid poolen och nu tänkte jag nog snart åka till Tamara en sväng. Fin dag. Har nog fått lite färg också, känns bra! :)
Åh fick förresten hem min beställning från VS idag, helnöjd tjej. Bara 5 bhar sådär, pang bom. Äger nu 8 bhar, över 20 par trosor, två bikinis (/bikinisar? haha) samt ett presentkort på $50 från VS, problem? Ehehheh... tur jag bara bor här i ett år! :D

20!

Började dagen med skridskoåkning runt 6-snåret. Nya kängor och bra kändes det faktiskt! Inte hundra, men jättebra för att vara mig och för att vara första träningen! När jag sen hade barnen gick vi till parken i ca 2 timmar, ville inte ha Noa hemma eftersom hon klagat lite på öronont och jag då inte ville att hon skulle bada eller gnälla om poolen hela tiden. Väl i parken (/på lekplatsen) började jag prata om en mamma och hon tog för givet att Noa var min dotter. Fan. Det måste synts på mig att jag blivit gammal på sistone. Rynkkrämen får nog åka fram snart. Inte lätt att fylla 20!
Under eftermiddagen och kvällen har en massa människor varit här och jag har firats fint, hur trevligt som helst :) Fick trosor + presentkort från VS från värdmormor, -morfar, -farmor och -farfar och ett par Ray-Bans från min värdfamilj!! Galet fint :) ÅH!

Lite precis sådär, ja!

Blev ju ingen träning i morse, men jobbade på matten istället, så lite produktiv var jag allt! Sen blev det jobb och självklart spenderade vi större delen av dagen utomhus i och runtomkring poolen. Fick även Mason till att bajsa på toaletten två gånger idag, världens framsteg typ! Woho! Snart tar vi nog av blöjan ska ni se ;) Kollat säsongspremiären av PLL och Jane by Design också och nu ska jag sussa för imorgon ska jag bannemig träna och tidigt på morgonen blir det! (typ klockan 6 sådär). Sen väntar 10 timmar jobb och efter allt detta blir det kalas. Grillade hamburgare och cupcakes och grejer, så amerikanskt det kan bli alltså :D
Godnattpuss!

Pppalla. Med extra betoning på P.

Facepalm. Gick upp, trots min sovmorgon. Gjorde mig i ordning och var klar att gå när jag insåg att jag inte frågat om bilen. Den hade kunnat vara ledig, men så är såklart inte fallet idag, bilen är inte hemma. Skit också. Fan vad jobbigt fail det där blev. Jag taggade ju ishall och fotont! Suck. Har ju mig själv att skylla. Bara det att när jag normalt sett tränar tidigt på morgonen behöver jag inte fråga om den, jag tänkte ju inte på att det var sen morgon/förmiddag jag skulle träna idag. ÅÅH.

PUSS på oss!

Jo men tjena! Det riktigt varma och fina vädret har äntligen kommit tillbaka på riktigt, stekhett har det varit så självklart hängde vi i poolen idag. Efter jobb blev det familjemiddag, ganska stort när vi är 8 stycken som äter tillsammans liksom. Har även påbörjat min mattekurs samt skypat med min saknade Caroline i 2,5 timme. Välbehövligt och hade nog kunnat hålla på längre om det inte var för att det blev väldans sent hos henne (hon är en timme före mig). Vi kom iaf fram till att jag bör lägga upp mina bilder från vår studentuppladdning förra året, det enda vår klass lyckades göra bra under vår gymnasietid typ. Det och vårt spexfoto. Haha. Så ja, fula festbilder dyker väl snart upp, måste dock redigeras lite först.. eh. Wiho!
Nä, nu tänker jag sova sött, godnatt på er! <3

Söndagen den tredje juni

Wow, gick ut till poolen och där satt 15 pers runt om i trädgården. Visst, vi är 9 som bor här till att börja med, men även mormorn och morfarn samt några vänner var här. Roligt! Senare, när alla som inte bor här gått hade vi god familjemiddag utomhus, hur trevligt som helst. Efter det kikade jag på Harry Potter and the Deathly Hallows II. Har inte sett den sen jag såg den på bio med Marcus förra sommaren, men å vad bra den är. Skrattar, gråter och ryser om vartannat. Ja, jag är HP-tönt. Men fy vad bra de är. Filmerna alltså. Böckerna är ju bara rent av magnifika. 
Haha, funfact för er som inte visste det alltså; jag har varit hooked sen jag började läsa första boken när jag var 8. Now you know!

Mhm, mums!

Nu har jag beställt hem halva Victoria's Secret typ. De ha stor rea online och inte kan man väl missa den heller! :D Ooops. Annars då? Spontanköpte en klocka igår. Oops. Jag är himlans bra på det här med att spara pengar.. Hahah! Nä, nu väntar poolen tror jag, see you later! Puss

Raccoon

Som många av mina facebookvänner säkert redan sett hade vi besök av en tvättbjörn i trädgården igår. Liten rackare (inte så liten förresten) och fåglarnas mat åt den upp. Men han var ju så söt :)
Idag jobbade jag 8-14 ungefär och nu försöker jag samla kraft till att ta mig hemifrån och få saker gjorda. Helt galet vad poolen och solen tar på ens krafter! NEJ, jag klagar inte, bara rent konstaterande.
Nä, kram på er!

Ångest

Idag var sista inlämningsdag och jag kunde inte längre undvika famktumet att jag var tvungen att bestämma hemresedatum nu. Känns hur deprimerande som helst. Ledsamt. Sorgligt. Ååå. Har många gånger fått frågan från min värdfamilj om jag inte vill stanna ett år till och visst har man väl tänkt tanken. Klart jag vill stanna. Men jag vill åka hem också! Ååå. Idag bestämde jag i alla fall när jag vill åka hem och det blir mellan 20-27 augusti någon gång (de kan inte garantera att man får datumet man önskat). Önskade i alla fall den 22a. Nu vet ni, om dryga 2,5 månader sätter jag mina fötter svensk is! Här, hos mina små troll, känns det dock som imorgon. Ååå :'(

Dr. Martens

Mhm, mums! Dessa blev mina förra veckan och fick åka med m&p till Sverige. Aldrig varit såhär tidigt ute inför hösten som nu, haha :D Nej men glad tjej här, hade ju bara tittat på dem i typ en halv evighet eller så. Hade det inte varit helt emot mina principer hade jag faktiskt längtat lite till hösten nu. Lite.

It takes passion, sacrifice, and obsession

Har jobbat dagens första pass 9-12. Blev självklart badande i poolen, nu när till och med vädret börjar bli bättre. Har dock paus just nu och jobbar sen 15.45-läggdags.
Den här sommaren börjar två nya serier om balett, en på kanalen ABC Family (Bunheads), en på CW (Breaking Pointe). BP hade premiär igår så nu tänkte jag kika in första avsnittet. Passande nog (och faktiskt helt oplanerat) äter jag Ballerinakex till. Huja, nu ska vi se hur fast jag blir :)

If you fall in love, you wanna kiss that girl or boy

Blivit mycket photo booth på sistone, förlåt för det. Lovar att bättra mig. Snart. Typ.

Började jobba klockan 10, vi lekte, läste böcker, målade naglar och efter lunch spenderade vi två timmar i poolen, varefter barnen däckade i sina solstolar och jag solade lite. När Noa vaknade lekte hon lite i poolen och inte mycket senare slutade jag (tidigare än väntat). Då blev det skype med mamma, sen drog jag på mig träningskläderna och stack ut och hoppade hopprep, sen powerwalkade jag ner till Subway och tillbaka, typ 25 minuter. Inte mycket alltså, men ja. Nu sitter jag här och käkar min macka, Chicken Bacon Ranch med extra mycket babyspenat (älskar Subway i USA! haha) och efter detta inlägg blir det till att spatsera i skrillorna och kika Glee. Precis som det ska vara :D

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus