Facts And Questions - det nya FAQ..

1. Mina vader är tydligen för tjocka för de höga Hunterstövlarna. Fast sen finns ju modellen Huntress med lite smått kortare skaft som är rymligare just över vaden, eller den korta modellen såklart..
2. Fiberwigmaskaran är by far den bästa maskaran någonsin. Jag köpte en maskara för ett litet tag sedan från Rimmel. Mer volym och grejer, lite roligare maskara helt enkelt, men den fick mig även att inse att Fiberwigen som jag vant mig vid är så sjukt bra och bekväm. Blir inte massa svart under ögonen, inte ens av vatten. Den kommer av med bara varmvatten och inte ens då får du tvättbjörnsögon. Visst, den ger inte extra volym och grejer hit och dit, men det är den bästa vardagsmaskaran du kan tänka dig!
3. Jag har svårt att hålla i pengarna ibland.
4. Idag, ÄNTLIGEN! tog jag tummen ur röven och köpte mig ett par nya vita converse. Mina gamla är inte i närheten av vita längre och de är slitna och söndriga på alla ställen. Blev en halv storlek större också, det tackar mina fötter för!
5. Jag impulsköpte även ett par skitsnygga klackar. Ooops, 90 dollar? Eller ja, 630 kr, inte så farligt, ehhe..
6. Om killen på Subway trycker ner extra kakor i min påse, betyder det att han tycker att jag behöver dem, att han gillar mig, eller att han vill bli av med kakorna? Svara 1, kryss eller 2.
7. Här är visst tygskor av märket Toms jättepopulära. Sa killen på Nordstom.
8. Target är ett otroligt bra ställe att shoppa på! Haha. Fast seriöst. Bra ställe!
9. Mina ben är döda.
10. Övrigt
11. Mötet avslutas
12. Nähä, det var inget möte.. Nänä. Ta bort punkter 10-12 då. Let's lägga till en bild istället.

Getting higher than the Empire State

Gammal som skjutsingen, men inte gör väl det nåt?
God morgon! Idag blir det drygt tio grader varmare än igår, till tisdag lär det bli ännu tio grader varmare, då runt 27. Man klagar inte! Nu ska jag iaf iväg och möta upp Tamara och Leyla för frukost på IHOP, sen får jag se vad som sker. Hejaheja! (skalen i bilderna nedan är inte inköpta, lekte endast lite på en hemsida. Fast kanske borde köpa dem för 19 dollar styck? Heheh..)

Hej världens snyggaste iPhoneskal? Mhm, mhm, jealous? Haha


Diamonds are a girl's best friend

Yoho! I morse körde jag till ett samhälle ca 35 minuter härifrån för att göra ett studiebesök på ett företag som utvecklar 3D printers, alltså maskiner som i princip får fram en färdig produkt utan att behöva spika, skruva eller svetsa ihop delarna. Ingen mall krävs heller, utan endast en 3D-ritning på datorn. Ungefär så. På väg hem tänkte jag först stanna på MOA, men eftersom jag inte hade särskilt mycket tid på mig innan bilen skulle vara hemma igen så struntade jag i det. Får bli en annan dag. Nu sitter jag här och undrar vad som händer ikväll och om jag kommer ha bil osv. Kanske ska kolla på glee eller nåt annat roligt så länge. Är hungrig också. Vet inte vad jag ska äta. Åh vilken jobbig dag. Regn och 5 grader är det också. Fast nästa vecka verkar bli över 20 grader varje dag så det är väl ok.

Stuff

Idag fick jag paket på posten, yaiy! Det kom från min kära vän Victoria, ni vet hon hemlighetsfulla som säljer underkläder? Hade beställt hem världens skönaste strapless(/multiway) samt en bikini. Synd bara att överdelen till bikinin inte kommer förrän i juni(!) så underdelen ger mest ett smakprov liksom. Menmen, vad gör man? Life's rough ;)
I dagarna hade jag tänkt fortsätta med min internetshopping, nu när jag ändå kommit in i det liksom. Ett objektiv och ett eller två par boots rikare hade jag tänkt bli och det känns helt finemang måste jag säga. Som mamma sa: jag kommer aldrig ha såhär mycket pengar att bara spendera som jag har nu, så det är bara att kötta. Eller ja, det var väl lite fritt citerat, haha! Tänkte även citera ingen mindre än Blair Waldorf:
Whoever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop.
Så jag tycker att här ska spenderas pengar nu:)

 


Doing things and going places

Dagen började med ett sms om att jag fick 2 timmar extra sovmorgon och det tackar man inte nej till! Sen bokade vi hotell i både San Francisco och Los Angeles, wohoo! Vädret har dessutom varit fint och kidsen har kunnat leka ute hela dagen. Efter jobb drog jag till caribou och mötte upp en massa au pairer; en del välkända ansikten, den nya au pairen i vår grupp samt två au pairer från en annan organisation. Riktigt trevligt och vi satt och pratade hur länge som helst. Till slut var det bara jag, Tamara och Leyla kvar och när kafét stängde drog vi vidare till en pub för mer snack. Hur härligt som helst och det känns som att saker börjar komma igång igen, man börjar smida planer och bli mer spontan, detta mest tack vare våren faktiskt!
När jag kom hem råkade jag dock se lineupen för peace&love. Ingen som vill flyga mig till Borlänge sådär över en helg i sommar eller? Jag dör lite just nu, fan vad jag hade velat åka dit!! MEN, vi vet ju att det är omöjligt att vara på 3 ställen samtidigt, så får väl se fram emot våra roliga planer här borta, hihi!
Nä, nu säger vi godnatt! Tanten har ju varit ute nästan till midnatt mitt i veckan! Shit.. Haha
På bild: me and mini-me :)


"You always worry about everything"

2 veckor till mina slutprov! 18 dagar till jag möter päronen i Kalifornien! Tydligen endast 6 veckor till jag fyller 20? (ÅNGEST) Och slutligen ca 4 månader till jag står på svensk mark och helt plötsligt ska börja plugga nåt i någon stad. Vad och var vet jag inte ens. Panik.

Söndag

Sovmorgon, slöa i sängen, dansa i duschen, slöa i sängen, möta Tamara på Caribou för lunch/fika och massa snack, slöa i sängen, åka till ishallen för att fota till mitt slutprojekt, slöa i sängen. Så har min dag sett ut.
Och ja, bakom mig och överallt i rummet för den delen hänger min tvätt. Nu har luften här inne lyckats bli äckligt fuktig :(

Nu brinner din tavla

Ångestmorgon. Drömde en mardröm och vaknade upp till faktumet att stora planer kan bli till inga planer alls. Borde gå upp och ta en dusch nu men jag orkar inte. Piss.


Glee cracks me up

Det blev 4 avsnitt glee ikväll och fan vad kul det är. Kurts jättedåliga försök till dansmoves i avsnitt ett, sexdansen och hur jävla fel det var i avsnitt två, hela single ladies avsnittet, kunde inte sluta garva. Alltså haha. Oslagbart.
Förresten.. Vad kommer jag göra utan netflix där hemma? Seriöst? Eller ja, det är ju möjligt att olagligt ladda ner grejer, alternativt hyra/köpa, men åh, netflix i mitt hjärta! <3


Dagens i-landsproblem presenteras i samarbete med Dagens sommarminne

Sitter nu och lyssnar på NRJ Sverige. Det gör mig riktigt ledsen. För min kära musik som jag kopplar ihop med USA spelas ju där med? Haha. Tönt. Men jag vill nästan ha den lite för mig själv. Lite sådär. Som ett eget minne liksom. Precis som svensk musik inte spelas här. Precis så. Åh vilket jäkla i-landsproblem då.

The sun goes down, the stars come out

Lyssnar på massa feel-good musik och känner för att göra absolut ingenting ikväll. Tråkig tjej, hej! Kanske drar ut och köper nån mat och sätter mig med nån film sen. Kanske. Känner dock mest för att 1. sova eller 2. festa järnet (längesen man gjorde det, inte som att man bara kan dra till KB lite spontant här inte). Har fått lite gjort idag ändå, började med att jobba nån stund, har tvättat nästan alla mina kläder (det var panikläge), kommit ikapp och nu sett alla sända avsnitt av HIMYM(!), skypat med päronen och tittat på hund med mamma. På nätet alltså. Gulligullvalpar då!
Hej en massa parenteser och hejdå, nu drar jag och gör nåt annat/ingenting. PUSS

She'll be alright, just not tonight

Är så kluven helt plötsligt. Angående allt. Det känns som att jag kommer lämna de här ungarna om typ en månad, trots att det nästan är 4 månader kvar. Jag har ju inte varit i den här familjen i mer än drygt 5 månader, så det är ju nästan lika långt kvar. Så känns det ju definitivt inte. Ändå går jag och är ledsen för att jag kommer att behöva lämna dem snart. Jobbigt läge. Samtidigt känns det ju också som att jag åker hem väldigt snart och det ser jag ju fram emot.. Särskilt när jag tänker på mina älskade och saknade vänner och familjemedlemmar där hemma. Typ alla barn som vuxit och blivit stora. Gud vad jag vill krama om alla nu. Så ja. Kluvenhet till max.


19 april

Har saknat Astrid något fruktansvärt idag, på hennes 20-årsdag. Igår natt drömde jag till och med om henne. Ville bara passa på att gratta henne lite extra här genom bloggen. Hade ju gärna firat hennes födelsedag på exempelvis det sätt som vi firade hennes 18-årsdag, men det funkar ju inte riktigt när man är på olika sidor av Atlanten. Det är väl nåt vi får ta igen i slutet av sommaren! Grattis fina, fina du!

You'd toss every lucky coin

För det första: lördag, söndag: shortsväder. Söndag kväll: tornado. Måndag: snö. Tisdag: varmt och soligt igen, drygt 15 grader kanske. Global uppvärmning när den är som bäst.
Sen kan jag säga att deklarationen är postad. Och snart är jag klar med skolan! Känns lite surt att jag inte gillar kaffe dock för koffein är det bästa som hänt mig i tisdagskvällslektionsväg. Dessvärre innebar detta intag av cola. Snälla vänj mig vid smaken av kaffe, någon!
Nej, nu ska jag krypa ner bredvid Älg och sova sött, hörs imorgon!


Pengar, ge mig mera pengar för tusan!

Kom på perfekta grejen att köpa för veckolönen: ett litet 50mm objektiv för en liten peng men med otroligt bra recensioner. Synd bara att den inte funkar med typ 4 kameramodeller varav min är en.. Suck. Fast den som är snäppet dyrare kostar ju inte så himla mycket heller.. Hrm.
Upptäckte sedan till min stora lycka (men även skräck) att bikinin som jag sörjt över att den inte existerar i min storlek (min storlek fanns inte ens med som alternativ på prislapparna i affären) finns däremot på nätet. Skräcken är ju att den här bikinin är dyrare än den jag tänkt köpa egentligen. Hrm.. Moneymoney, I wish I was made of money.. Den hade liksom suttit perfekt (tror jag), hehe.. Har testat både en större modell och en mindre, men mittelagom skareva! Åh.. Heh. Eh. Money vare ja :)

Answers

"…to dream that you are late for something represents your fear of change and your anxiety about seizing an opportunity. You may feel unready or unworthy in your current circumstances. You may also be conflicted over decisions about your future… "

Näää? Nu vet vi i alla fall varför jag blir sen till mina tävlingar..
(se föregående inlägg för förklaring)
Återkommande drömmar i sig ska tydligen betyda att vårt psyke tycker att det är viktigt för oss att inse jaaa.. vad det nu är vi ska inse. Som att jag är skraj för framtiden. Nu vet vi alltså det. Kom att tänka på att tidigare återkommande drömmar också byggt på försening, trots helt annat innehåll. Så antingen är jag ganska ofta orolig över förändringar, beslut och min framtid (vilket vi nog alla vet att jag är), eller så är det bara random drömmar.
Vighetsdrömmen har jag dock inte listat ut än, verkar inte vara särskilt vanlig..

Your dreams represent your reality in another world

Nu måste jag ju ta upp de här med återkommande drömmar igen. Jag brukar inte ha exakt samma dröm om och om igen, har nog aldrig haft det. Däremot brukar samma tema återkomma om och om igen. Vanligaste temat är ju då att jag är jättevig. Det framkommer på olika sätt och jag är omgiven av olika människor, men känslan av att plötsligt ohindrat kunna dra i ben och armar som jag vill är densamma. I natt hade jag dock en annan återkommande dröm, även den har utspelat sig i lite olika omgivning och med olika människor, men principen är densamma. Jag har åkt hem från USA över en helg för att tävla en tävling men är inte riktigt förberedd. Varken träningsmässigt eller i övrigt. Någon gång hade jag glömt strumpor, tightsen tog en evighet att ta på sig och jag var hur sen som helst med allt. I natt, eller igår natt(?) tog jag på mig fel tights hela tiden och hann inte värma upp eller någonting. I grund och botten är jag alltså alltid stressad och sen. Jobbigt läge.
Jaja. Undrar vad alla drömmar betyder och varför de återkommer såhär, ska nog kolla upp det på nätet nu :) haha. See you, puss!

Aaaaaaaah...!!

Langade in lite extra där på slutet för säkerhets skull, hehe..

Söndag, starbucks, skype, storm.

Började dagen med att städa, sen fick jag fly fältet pga två husvisningar (när ska detta ta sluut?). Hade några skypedejter inplanerade så stack till starbucks med datorn, men insåg att jag glömt hörlurar så då blev det brått. Köpte ett par skullcandy in-ear för 10 dollar på Marshall, helt okej? Jaja, skypade iaf ett bra tag med min fina Malin som fick mig supertaggad på plugg i Lund, sen med syster och till sist med pappa. Blev en sisådär 3 timmar på starbucks, haha. Drog sen en extratripp till Marshall och Target, hittade en awesome bikini där ingen del fanns i min storlek (darn!) och nu sitter jag här hemma och ska börja plugga samt finslipa på min ansökan till universitetet. Tror att jag har någorlunda koll, men undrar lite om jag kommer komma in och om jag kommer bli nöjd. Suck. Jaja.

The areas "most likely" to see tornadoes on Sunday afternoon and evening, the National Weather Service said, are parts of Iowa, Minnesota and Wisconsin.

I had a dream that all of time was running dry

Försov mig riktigt rejält idag, pinsamt!
Förövrigt har jag legat ute i hängmattan och solat, riktigt härligt väder ute. På måndag ska det snöa. Vadfan? Utöver det har jag börjat med min amerikanska deklarering. Min skatt har lyckats hamna på 0 dollar, men måste ändå göra skiten. Trist. Sitter just nu ute på verandan och funderar på utbildningar istället. Trodde att det skulle in imorgon, men tydligen är det bara den 14e idag, så har till på måndag på mig. Inte för att jag kommer veta då heller men.. Har i alla fall skurit ner till 15 utbildningar nu. Heja mig! Haha.. Fast kanske borde utesluta alla Linköpingsutbildningar med tanke på att de börjar innan jag hinner hem, då kanske det blir lite lättare att välja ändå? Eller? Känns jobbigt också att komma hem och direkt sticka vidare till universitet men samtidigt drygt att vänta ett år till. Vill inte heller välja Lund bara för att det är nära, för vill jag plugga i Lund bor jag ju gärna där också. Och då är jag ju inte hemma ändå. Ångest. Ångestångestångest. Hej min framtid liksom.

Are we not wise enough to give all we are
Surely we're bright enough to outshine the stars
But human kind gets so lost in finding its way
But we have a chance to make a difference til our dying day

Arbetsjäklaförmedlingen

Tog nyss ett intressetest på arbetsförmedlingen, kanske de vet vad jag bör plugga och jobba med? Högst upp på min resultatlista hamnade kategorin "Teater, musik, film". FML. Lägg ägg eller nåt. Men seriöst? Skjut mig. Hur ska jag nu kunna bestämma mig mellan matte, ingenjör och ekonomi? Suck.

Jobbig jobbdag och välgörenhet

Började jobba 8.45 och hade världens chillaste dag då barnen lekte duktigt själva och sen lekte hos grannen. När de kom hem stank de dock insektssprej, Mason hade lyckats komma åt en flaska och sprejat överallt. Så det var bara till att langa in kidsen i badkaret, men trots all tvål och skrubbning och grejer stank M fortfarande när han var klar. Suck. These kids :D Blev ett jävla liv när Jordan kom hem från skolan dock, en av de värsta jobbdagarna jag haft faktiskt. Helt omöjlig är hon när hon väl bestämt sig för att vara hysterisk och arg. Jag skojar inte. Hon sa även att jag skulle åka hem till Sverige och även om jag vet att hon inte menade det tar det så jävla hårt. Har hört det många gånger från mina gamla värdbarn, men de var 4! Hon är 8 och borde inte bete sig såhär under några omständigheter. Dessutom får hon de här RIKTIGT illa utbrotten jätteofta. Jag fattar att barn blir arga och hysteriska, skriker och gråter, men det går helt enkelt inte att få stopp på denna tjej på något vis. Jag älskar henne, men de dagar när hon får utbrott är de värsta.
Jaja, jag överlevde och till slut var jobbdagen över, då det bara av mot Eagan och Feed My Starving Children. Månadsmötet för oss au pairer var alltså kombinerat med välgörenhet den här månaden och det var faktiskt roligt till råga på allt. Vi förpackade mat i form av ris, sojabönor, torkade grönsaker och torkat chycklingpulver i vakumpåsar. Varje påse rymmer 6 måltider och varje box 36 sådana påsar. Dessa fraktas sedan över hela världen till 67 olika länder. Vi var allt som allt 58 stycken som packade påsar idag (inte bara vår lilla au pairgrupp alltså) och fick sammanlagt ihop tillräckligt med mat för 31 barn i ett helt år. Detta på ungefär en timme. Ganska otroligt faktiskt. Jag gör gärna om det här kan jag säga!
Nu peacar jag dock out, är helt slut i rutan! PUSS

Draw me a line that never ends

Har varit ledig idag så efter fotolektionen i morse åkte jag hem och sov, sen pluggade jag och nu sitter jag i skolan igen, men världens huvudvärk dock. Kill me.

Konstiga drömmar om hästar och så

Eftersom jag vet att ni antecknar tänkte jag tillägga Uppsala som möjlighet till studieort, råkade glömmas bort igår. Förlåt liksom.
Dagen har varit ehm.. intressant. Men bra! Började jobba 10.45 och drog snart efter detta hemifrån. Vi skulle ha visning under kvällen och huset var städat och fint så lika bra att inte vistas här då. Vi åkte till en slags inomhuslekpark där barnen kan klättra och springa och allt, men idag var det tydligen stängt. Mitt gym ligger dock precis bredvid och eftersom jag planerat in ett pass direkt efter jobb hade jag med träningskläder. Så barnen skjutsades in på barnpassning där de fick måla och pussla och grejer och jag fick träna lite. Smidigt! Sen åkte vi och åt lunch, varefter vi åkte hem till mormorn och lekte. Hem och hämta Jordan som blev avsläppt av skolbussen och direkt iväg mot Noas hockey. Efter det åkte vi till mormorn och morfarn igen och åt middag och när jag jobbat klart samt visningen här hemma var över åkte jag hem och så var det med det. Annorlunda dag alltså! Nu ska jag ta fram bilder till mitt fotoprojekt och klura mer på min framtida utbildning kanske, puss!

Framtidsplaner, here I come! (eh)

Tog idag en liten vändning i mitt framtidstänk och kom fram till ett nytt sätt att söka passande utbildningar på. Har skurit ner till ca 17-18program(haha) på 3-5 år (helt olika utbildningar alltså). Här ännu inte läst igenom alla programbeskrivningar etc noggrant, då kommer jag kunna skära ner på det ännu mer och i slutändan blir det väl magkänslan eller någon annan konstig faktor som avgör vilken ordning de prioriteras i. Städerna det står mellan är i alla fall Lund, Stockholm, Linköping och Göteborg. Hejhå, let's gå!

Påskfirande

Sitter hos mormorn och morfarn nu, idag blir det påskfirande för hela slanten! Vi skulle ta med oss ribs och kan säga att vi har läskigt många kilo kött med. Blir nog bra! Hehe
Fryser rumpan av mig just nu dock, någon tyckte att det var smart att ha balkongdörren öppen när det är under 10 grader ute, brr!


Wild!

Tjohej! Drog en sväng till American Eagle när vi hade visning här hemma, fick med mig ett spetslinne och en sommarklänning hem. En favoritaffär, det där! (förresten hörde människorna av sig och vill ha en andravisning på måndag, hoppas de köper nu för tusan!) Sen körde jag hem och möttes av Ida. Efter lite snack drog vi in till St Paul, parkerade bilen och drog till subway för käk. Sen tänkte vi sätta oss på ett Starbucks men det var visst stängt för renovering så det var bara till att gå till arenan. Vi var där tidigt, men inte gjorde det någonting. Toppenplatser hade vi dessutom och till slut kom vi hem med ett souvenirmynt och en affisch på laget, haha. Blev ingen vinst, men det var kul ändå och så himla mäktigt. Där var nästan 19000 åskådare idag, coolt! Nu kan jag iaf bocka av både NBA och NHL på listan, NFL och NBL nästa eller? :D
Nu ska jag sova i alla fall, fick plötsligt sjukaste huvudvärken.. Men vi hörs imorrn, PÅS!
image descriptionimage description

One foot in, one foot back

Är inte så värst pigg, inte heller jättemotiverad till någonting över huvudtaget. Kan vara det trista vädrets fel. Eller nåt annat, vet inte. Är trött och vill ha påskägg. Haha. Dessutom måste jag städa och inom 2 timmar vara ute ur huset för visning. Samtidigt har jag en hel del jag vill/behöver göra. Tvätta, rensa datorn, sortera bilder och lägga över på extern hårddisk, lägga över bilder från kameran till datorn, titta på utbildningar på nätet och komma ikapp veckans serier. Bland annat. Men ikväll blir det åtminstone middag och NHL, det ser jag fram emot! Skönt att ha något liksom. Mitt svage fan kommer dock säkert gå och köpa påskgodis eller nåt när vi har visning här hemma. Fan. Nej, be strong! Ehe. Eh.

Glad Påsk (och Pesach och Passover och Jul eller vad vet jag)

Även denna bild är tagen nära oss, på väg till parken går vi förbi denna minisjö :)

Hade alla kidsen idag 9-4.30 ungefär. Vi hann med både läxor, en massa lek, en tripp till parken och att ta ett bad innan det var dags att göra oss iordning inför Pesach (eller Passover som det kallas här) som skulle firas hos farmorn och farfarn (den delen av familjen är ju judisk). Där var en massa folk hos dem och vilken upplevelse hela ceremonin var! Under middagen ska allt ske i en speciell ordning och man får förklarat för sig varför man egentligen firar Pesach och historien om Moses och hans folk som flydde faraon berättas. Alla fick läsa någon del av ceremonin högt (vi hade små handböcker vid sidan av tallriken), vissa delar lästes på hebreiska av personer som kan det förstås, men det mesta var på engelska och även jag fick hoppa in en sväng på högläsningen. Lite annorlunda jämfört med våra påkmiddagar liksom. Hur mycket mat som helst serverades och nej gud, vilken kväll! Är så glad att jag valde att följa med på detta, då jag var lite dubbelbokad egentligen. Fick dessutom två biljetter till morgondagens NHL-match med mig hem, så imorrn drar jag och Ida och kollar hockey, inte helt fel det heller! Gott snack liksom. Nej, bingen nästa! :)
Kan förresten inflika att jag faktiskt gick upp klockan 5 i morse, men då det första jag kände när jag vaknade var att min tå värkte kändes det inte ens lönt att prova skridskorna, så jag somnade om. Men ni behöver inte vara oroliga, det är inte så att den är bruten eller så, SÅ ont gör det verkligen inte, men tillräckligt för att det ska störa under dagen och för att det skulle göra svinont att ha på sig för små skridskor. Now you know

So true


Are you brave enough to let me see your peacock?

Såhär ser det ut en gata bort från där jag bor! Självklart ser himlen ALLTID sådär ut. Eller?

Tror inte det blir nån träning för mig imorgon bitti. Den var visserligen inplanerad, men lyckades sparka till hörnet på min resväska med min ena nageltrångstå i morse och sedan dess har den värkt. Tror att jag tryckte in nageln lite extra eller nåt. Tveksamt om jag ens skulle få plats med skiten i skridskorna just nu, men även om den inte är svullen är den ju hundra gånger ömmare än vanligt. Världen vill inte att jag åker skridskor. Suck. Nu MÅSTE jag ju sova istället. Nä, om jag kommer ur sängen tänker jag se om jag kan sätta i min fot i alla fall. Kanske är bättre i morgon?

@ the gym

Respekt till män över huvudtaget när de kommer på zumbapassen. Särskilt till mannen på ~55 som hänger med duktigt. Respekt till mannen ~45 som kör fullt ut. Ännu mer respekt till mannen ~50 som kommer till gymmet i sådana där safaribyxor (ni vet vad jag menar) och en mellantjock tröja och kör både löpband och situps och grejer. Men främst av allt; FETT mycket respekt till den lilla söta kutryggade gubben à 80 bast som kommer i sina kostymbyxor, skjorta, stickad väst och 2cm tjocka glasögon och kör styrka på maskinerna. När han var klar tog han fram käppen han ställt vid den första maskinen och gick lite långsamt mot trappan. Ruskigt mycket repekt till honom måste jag säga!

Awesomeness in a box

"Woaah, we're like cute!" Noa

Jag: We're gonna listen to music on spotify
Mason: Music? On potty pie?

Noa: Do you wanna have your own car?
Jag: I guess, why are you asking?
Noa: Cause I want my own car too.
Senare..
Noa: Do you want to have a boyfriend? Like Fiona? (grannen)
Jag: Eh. I guess?
Noa (förstående): Do you want one when you get your own car?

Moody tuesday

Gå upp 5.00, träna 6.00-7.00, snabbt hem för ombyte, skola 8.00-10.20, hem igen, jobba 11-17.30, skola 18.00-22.00. + huvudvärk + mensvärk. Hade gärna suttit sådär istället; i solstolen, utan några bekymmer. Men bara 5 veckor kvar till slutprov i skolan i alla fall! (whoaa? shit. stress.)

Uppdatering: Dagens händelse; kommer ut på skolans parkering och i bilen mitt emot min halvligger föraren över framsätet och hånglar med någon. Nej, scratch that. Grovhånglar. Förstår att det varit jobbigt att inte kunna vara ihopklistrade under lektionen, kanske hela dagen till och med, men skolans parkering? Hur kul är det liksom? Fast ja. Whatever turns you on..
Precis såhär händelserik har alltså min dag varit..

Snowy

Slutet av februari

Victoria's Secret


Hjälp! De har ju alldeles för mycket fint, för många fina färger. Suck.

Cause I think you're crazy

Blev en megamiddag på TGIF med två svenska tjejer och två finlandssvenskar, härliga brudar! Kan säga att jag har med mig mer än hälften av maten hem. Men gott vare! Sen körde vi till Bierstube där vi sitter nu och lyssnar på några grymma sångare på open mic night, mysigt!
Latår


And it's contagious

Idag jobbade jag 7.45 till ungefär 11.30 någon gång. Min värdmamma, som egentligen skulle varit iväg, låg hemma sjukt bakis och försökte sova. Jag skulle alltså försöka hålla barnen från hennes sovrum men jo tjena, det gick ju fint.. Eh. Jobbig morgon i allmänhet, med barn som vägrade att lyssna. Men! Både jag och M överlevde (var nog tuffare för henne, hehe)! Sen satt jag och kikade VM och skypade med mamma (hon tittade hos sig så vi satt och diskuterade allt). Nu har jag duschat och ska snart iväg och käka med de svenska tjejerna på TGIF, ska bli gottigt! Laater!
Lyckades hitta en svingammal bild men sånt gillar vi väl? söt_chey_92_puss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus