Some nights, I wish that my lips could build a castle

Some nights, I wish they'd just fall off

Veckan so far: Måndagen var världens lataste dag, fick inte många knop gjorda men det kändes ändå okej. Jag var ledig eftersom det var en röd dag, så det var verkligen slapp på hög nivå. Massa Glee blev det! Tisdagen tog jag sovmorgon och jobbade sen 12.30-22.30 då vi hann med att läsa en massa böcker, leka, leka utomhus med grannarna, laga mat och sortera + rensa i garderoberna. Idag har vi fortsatt rensa med Noa, läst böcker, spelat spel, lekt i poolen och räknat mynt i typ en halvtimme, haha.
Efter jobb åkte jag och hämtade mina nya, färdigmonterade skridskor! Å SÅ FINA! Men de ser ju så stora ut! Haha. Kan förövrigt tala om att mina fötter faktiskt vuxit ca 5 mm. Helt galet. Nä men nu är det till att hitta bra istider i alla dessa hallar (+ att synka med jobbtider och bilens ledighet) och sen KÖR VI! :) Känns åtminstone bra att ha sluppit byta skenorna också! Nu blir det att spatsera runt i skridskorna och titta på Glee, godnatt!

Ett år sedan

Ett helt år har gått sedan studentbalen. Helt galet hur snabbt tiden går. Men åh vad fin den dagen var! Sminkning och hårfix hos Nathalie, fotografering i min gudmors studio, champagne hos Erik, självaste balen och sedan efterfesten hos Soner. Gick hemåt kvart i fem. Japp, gick. Fortfarande i klackar. Alla var så fina den dagen och åh ja. Fint minne det där!

SKOLA

Minns ni hur jag sa att jag totalt misslyckades med mitt slutprov i kursen Engineering - Graphics för tre veckor sedan? Det var sant, det gick åt helvete, helt utan överdrift. Men med tanke på att jag haft solklara A på ca 55% av kursen (60% var arbeten och 40% slutprov), tänkte jag att jag ändå borde bli godkänd, hoppades lite på ett C (vilket jag efter omständigheterna blivit glad för).
JAG FICK ETT B!! Helt underbart! WIHO! (kan tilläggas att läraren gillade mig starkt + att jag var enda tjejen han hade i år över huvudtaget, men äsch, B för bövela ju!)
Kan även tillägga att jag i fotografikursen fick A, hej jag är glad? Nöjd tjej liksom.
Jaja, skönt att slippa lägga åtta och en halv timme på skola varje vecka, + bilfärd dit och tillbaka tre ggr samt läxor förstås. Ganska mycket tid som gick åt där liksom, bredvid mina 45 timmar jobb. Så nu kan jag ta tag i matten via nätet istället, återuppliva gamla kunskaper etc. Känns gytt!

Where were you when we were getting high?

Pjuh. Tar en paus från solen. Eller, nja, har inte ens suttit i solen de senaste timmarna, men tar en paus från värmen och fuktigheten utomhus. SVETTIGT. Temperaturregleringen i poolen funkar inte så vattnet är svinkallt just nu, inte en chans att jag hoppar i, så fick helt enkelt bli att komma inomhus. Kanske kan fixa lite grejer när jag ändå är här inne :) Som ni ser började jag med lek med kameran. Produktivt. Som ni kanske även lagt märke till har jag bara naglarna målade på en hand. Jobbigt. Är nog inte sådär blek som på bilderna heller. Men så kan det gå! PUSS

Poolhäng och svenska modemagasin


The light is out

Hallå ja! Vinkade av föräldrarna på flygplatsen ikväll och flyttade därefter officiellt in i det nya huset - farmorns hus. Här bor vi 9 stycken + en hund. 6 vuxna (om vi räknar mig vuxen) och 3 barn. Är faktiskt nästan uppackad redan. Typ. Alla kläder, skor och toalett-/skönhetsprodukter har iaf funnit plats i mitt nya rum. Lite kvick info sådär. Nytt hus, nytt samhälle, nya omständigheter.
Ville mest meddela att jag lever och är igång igen. Har haft två dunderbra (men lite för korta) veckor med mamma och pappa, men vad vi hittat på berättar jag någon annan dag! PUSS

04.51

Nu är vi på G här va!! Mamma checkade in på Amsterdams flygplats för två timmar sen och om drygt två timmar åker jag till Minneapolis flygplats för att ta ett litet plan mot SF, där jag sedan på något mirakulöst sätt ska stöta på mina föräldrar, hehe. BLIR BRA DET HÄR! ÅH!
Nu ska jag väl ta och fortsätta packa, haha. Caliväskan är väl klar i princip, väskan som ska hem till Sverige likaså, men flyttkartongerna är väl inte helt packade än, nu blire till att skyndaskynda! Benen är iaf färdigrakade, woho! Haha! (ser redan fram emot min planerade Cariboufrukost på flygplatsen, mums! Hehe.)

Mina ongar!

Dessa ungar tar kol på mig, testar gränser jag aldrig trodde fanns, men fyfarao vad jag älskar dem! Bäst<3

Run for your life

1. Skrev mitt sämsta prov någonsin på finals i kursen engineering graphics. Fattade INGENTING.
2. Har fått ett mejl om att jag måste bestämma hemresedatum inom en väldigt snar framtid. ÅNGEST.
3. Kan inte ta in att jag kommer att få krama om mina älskade föräldrar om mindre än 3 dygn, efter att inte ha träffats på nästan 9 månader!
4. Måste börja packa nu. Inför Cali, inför flytten, packa ihop hela mitt liv här borta! NU!
5. Kan inte förstå att jag inte har skola imorgon, att det är över. Både positivt och negativt faktiskt.
6. Är lite ledsen i själen av okänd anledning. Kanske ångest. Antagligen ångest. Över nästan alla ovanstående punkter. Känner mig stressad men får inget gjort. Orkar inte.

I'm watching you watch her

För det första tänkte jag besvara en fråga angående skridskoskalet; det går inte att köpa någonstans eftersom det är självdesignat. Skridskon på bild är min skridsko till och med, så det skalet hade varit unikt om det varit så att jag beställt det. Det finns alltså ingenstans, sorry!
För det andra så kom mitt objektiv idag, IIIIHHH!! Lycklig tjej, känner mig som ett barn på julafton! Har bara knäppt några enstaka bilder under kvällen och GUUUD vilket skärpedjup och vilken bildkvalitet i dåligt ljus och åh! Jag är klad!
För det tredje är jag lite av en seriejunkie och har svårt att få andra saker gjorda om jag vet att ett avsnitt väntar på mig. Dock gäller detta även böcker. Tråkigt att andra, kanske lite viktigare saker blir bortprioriterade eftersom jag vill läsa. Synd.
Ha det gött, imorgon väntar domedagen, dagen med 2 slutprov, HEJAHEJA!

Husvisning

Jag har ju inte riktigt berättat hur saker och ting egentligen ter sig här med hussäljandet och flyttningen. Kontraktet ska skrivas under den 22 maj och innan dess ska vi ha flyttat ut. Vi flyttar alltså den 20 maj och detta är ju samtidigt som mina föräldrar är här = lite kaos. Men jag ska väl under större delen av den veckan bo med dem på hotell i alla fall. Vart vi flyttar? Well, det nya huset är inte renoverat än, så vi flyttar in hos Josh föräldrar. Blir väl lite annorlunda om vi säger så, 9 pers i ett hus, men det kommer nog funka. De har iaf pool! Haha..
Tänkte visa lite bilder på huset också, de togs för ett tag sedan och huset var klart för fotografering så det var ju redan tömt på saker och omorganiserat och så, men det mesta är ändå som vanligt. Kan tillägga att dekorationerna på mitt rum (tidningarna och presentbanden och så) endast var där för fotograferingen och visningarna, mina personliga grejer var tyvärr undanstoppade.

Mitt rum

Lite av källaren (utanför mitt rum alltså)

Vardagsrum, kök och hall
Har inga bilder på resten av huset, ni får nöja er med dessa :)
PUSS

Världens uppsats om benhinnor och Jason Segel. Typ.

Efter en natt med lite sömn pga hemsk storm steg jag upp tidigt och började städa och plocka undan och grejer. Skypade med päronen en sväng också. Sen skulle jag ut och springa. Ja hör och häpna, sandri och springa går ju inte ihop i en mening utan orden 'hatar att' emellan, men jag skulle ut! Som ni anar gick ju inte allt enligt planerna dock. De första 100 meterna var hyfsat sköna och efter ca 200 m (ingen aning om sträckan egentligen men det låter ju bra såhär) började självklart benhinnorna göra ont. Shoulda seen that one coming... Detta resulterade i en ändring av träningsschemat och jag powerwalkade istället, men sprang iaf alla branta uppförsbackar. En liten tröst. Efter detta och en dusch åkte jag och gjorde en massa ärenden (duktigt!) och slutligen väntade middag på Applebee's tillsammans med Leyla samt därefter bio: five-year marriage. Fyfan vad rolig den var, skrattade så jag grät igenom typ hela. Det är så jävla skönt med bio här borta också (bortsett från att det kostar $6), folk i salen kommenterar bara rakt ut ibland, vilket leder till ännu mer skratt. Vi pratade om att se om den, man har ju redan glömt 90% av skämten, illa! Haha
Nä, tänker nu lägga ner telefonen och blunda även med högerögat (det vänstra är redan ihopklistrat), godnatt!


Lördag <3

Åkte och fick lite ärenden gjorda, råkade köpa med mig lite grejer på vägen, oops. Eheh. Lämnade iaf tillbaka lite prylar också, så jag spenderade inte så jättemycket pengar :) Nu viks tvätt, grejer sorteras och Glee är igång. Multi-multi. Snart väntar sängen och imorgon väntar packning, städning, lite affärsbesök (främst för att lämna tillbaka ett par skor) sen på kvällen blir det bio med Leyla, fint! Nä, tillbaka till sysslorna nu, sen väntar sängen!

Utmattad tjej drar till med gamma bild

Har idag flyttat över drygt 2000 bilder till min externa hårddisk och datorn är fortfarande full. Vad fan? Jobbigt är det i alla fall för det första året jag hade datorn la jag in allt genom iPhoto, så på själva datorn är det inget system i bilderna och jag tvingas lägga över dem 1 i taget i princip. Nä, men nästan. Skit är det! Har förövrigt hunnit med sovmorgon, skype med systers familj samt mina föräldrar, lite mer tvätt och lite klädvikning. Nu ska jag väl ta tag i lite mer grejer, borde även åka iväg och handla nån mat och fixa lite annat. Heja mig! Lär vara död i slutet av den här dagen och då har jag ändå så mycket mer att göra imorgon. Så säger bajbaj nu, PUSS!

Ni som besöker

Som ni kanske märkt la jag för ett tag sedan till en funktion där man på min blogg kan se varifrån besökarna kommer. Måste säga att Bjärred och Vellinge är riktigt duktiga på att kika in här! Bra Heidi! Men vem känner jag i Vellinge..? Haha. Sen är Skellefteå och några andra intressanta ställen där jag inte vet om jag känner nån också duktiga på att titta in, liksom en massa folk från Västergötland samt en del roliga ställen runt om i staterna - KUL! Riktigt roligt, men jag blir ju så nyfiken på vem som läser! :) Skriv gärna en liten kommentar, inte obligatoriskt såklart, men hade varit kul :) TUMMEN UPP!

Nä? Suck.



It's friday, friday, gotta get down on friday

Snygg tjej. Träningsfräsch och självklart ofixad. Så kan det gå.
Okej, fredagen alltså. Jobb 9-12, sen åkte familjen iväg till Wisconsin över helgen så jag har helgen ledig. Låg ute och solade ett tag, skypade med Eszter och hennes mamma, åkte till postkontoret och postade två checkar, gymmade en sväng, köpte med mig en god sallad hem, åt middag framför Glee, tvättade, hängde upp tvätt på tork och nu väntar projekt rensa datorn. Funfunfunfun... Fast först lite mer Glee och lite mer tvätt kanske? :)

It's real to me

Oj tjena, inte bloggat på några dar visst. Onsdagen var skön, fint väder och så. På kvällen hängde jag mest hemma, tänkte ta en PW men det började åska så det blev inte mycket av det. Torsdagen började med lite fotografering i ishallen innan skolan. När lektionen var slut var det givetvis storm och hagel som gällde så ännu en gång sprang jag barfota till bilen (hade ju självklart de nya skorna då också). Sen väntade en heldags jobb och sängen. Inte mer med det. Fredagen skriver jag strax om också, ska bara hänga lite tvätt och så. PUSS!

Magiska under

Kom ut från klassrummet och såg att det verkligen ösregnade utanför. Blixtrade och dundrade gjorde det också och plötsligt slog det mig att jag hade mina nya, kritvita converse på mig. ICKE att jag offrar dem, så det var bara till att barfota springa ut till bilen. Eller ja, ni kan tänka er, med världens tyngsta väska på axeln, innehållandes dator och grejer var det mer cp-gång än spring, but still. Mitt i ett steg märker jag att jag är på väg att trampa på något, och precis innan jag sätter ner foten får jag världens chock när jag ser att det är en fet padda. Lyckades undvika obehaget av att barfota trampa på den i alla fall och sprang vidare mot bilen som jag sedan körde hem barfota. Kan man köra i skridskor (*host*mamma*host*) så bör ju inte barfotakörning vara nån stor grej tänkte jag, och inte heller hade jag lust att sätta i mina blöta och äckliga fötter i skorna. Men det gick fint och nu ska jag sova! Sådetså. In case you wanted to know liksom.

Mera skiskor!

Mellan mina lektioner idag har jag ju jobbat. Det blev kakbak samt en massa lek och bus både utom- och inomhus. Vi har även försökt lära oss att säga cookies istället för coophies, eller ja, vi försökte lära Mason :) Kramkalas har vi också haft, goa ungar! Nu är jag så fasansfullt trött, men har ju fortfarande nästan 3 timmar kvar på lektionen. Kill me lite va? Suck. Missförstå mig inte, det är oftast ganska kul, faktiskt. Men jobbigt att koncentrera sig så länge, haha. Jaja, back to business..

Skisko



Mysmode is on - mitt eget lilla bål

Just nu är jag bra mycket mer sugen på en liter glass än deff inför Cali. Tack PMS - TACK! Äsch. Har ändå ingen glass hemma. Kanske ändå borde dra en sväng till gymmet eller två i veckan.. Blivit lite halvdåligt med det på sistone:(
Kan i alla fall meddela att jag nu beställt hem mitt nya objektiv! 35mm f/1.8. Yay! Kommer innan 9 maj om allt går vägen. Och är vi ändå inne på shopping kan jag tillägga att jag tänker lämna tillbaka mina skitsnygga klackar - och köpa ett par ännu snyggare, iih! :)
Och jo, visst saknade man valborg en gnutta idag MEN det är ju inte som att jag inte missat det andra år och dessutom hoppas jag på att komma in i Lund (universitetet alltså) och då fira varenda valborgsmässoafton i 4-5 år i Stadsparken så det är lugnt.
Jag är klar för denna dag, härnäst kommer tisdagen med allt vad den har med sig (skola, jobb, skola), men det är ju sista jobbiga tisdagen innan slutproven, så jag överlever nog. Sen kommer onsdagen, torsdagen och ja, resten av veckan och snart är det måndag igen vet ni! Tänk att jag nu skrivit ett helt stycke om att det är måndag igen om en vecka. Ren vetenskap! Blåst tjej.
Peace out!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus