I can't get it all

Helgen bestod av turistande i St Paul, poolparty, utgång, frukost ute med Jordan, skridskoåkning med hela familjen och lite annat smått och gott. Idag väntade jobb, OS och fix. Känner inte att bloggen lär prioriteras särskilt mycket framöver, har så himla mycket att göra nu mina två sista veckor här. Uppdateringen minskar alltså nu men ska försöka få in nåt inlägg då och då ändå. Kramar på er!


Att det är så äckligt nära nu, det skrämmer mig.

Tårarna kom när Josh skämtsamt sa att jag faktiskt hade kunnat stanna. Att det kan vara svårt men säkert inte omöjligt att lösa. Gick sönder lite inombords. Skuld.


And it feels like I'm just too close to love you

 
Vaknade av någon anledning glad idag, två minuter innan väckarklockan ringde. Kändes ändå på något konstigt sätt som måndag. Hur detta går ihop vet jag inte. Noa sov över hos en kompis igår och var inte hemma hela dagen idag, så jag tog Jordan och Mason med mig och hämtade ut Jordans nya glasögon, vi drog till banken och växlade mina mynt (55 dollar!) och åkte till mataffären och handlade. När vi kom hem lagade jag mac&cheese och sen var vi ute i princip hela dagen. Vi hann med att baka en kladdkaka också och när värdisarna kom hem blev det kinamat till middag innan vi alla bänkade oss framför OS-invigningen. Jag klagar inte på denna fredagen bannemig. Nu blir det dock sömn, helgen lär bjuda på en hel del grejer!

I don't wanna be the one to say goodbye

Det börjar dra sig mot sitt slut. Behövde säga mina första hejdån idag, till både Tamara och Leyla, de jag umgåtts med mest under min tid i MN. De kommer båda vara på resande fot fram tills jag åker så vi fick ta det idag. Pratade som om allt var som vanligt, men vi bytte även adresser, jag fick en fin hejdå-present och vi kramades länge. Ingen gråt dock. Ingen gråt kommer till mig.
Mina ögon har blivit tårögda en hel del på sistone. Men jag kan inte gråta. Jag är däremot mentalt rubbad just nu av alla känslor och tankar. Stress, ångest, skuldkänslor, längtan, saknad, förhoppningar, sorg. Jävla sten som tynger där inne. VILL INTE. Säger inte att jag inte vill åka hem. Jag längtar så till jag får krama om alla där hemma! Men jag känner skuldkänslor över att jag längtar hem. För jag vill ju inte lämna allt och alla här. Jävla dilemma, jävla ångest. Men inga tårar. För det verkar så overkligt.
 
Cause maybe, in the future, I'm gonna come back, I'm gonna come back to you

WIHOO

Whoopwhoop, då var hostel i New York fixat! Schysst pris (för att vara NYC!!) och bra kedja (gillade deras hostel i både Philadelphia och Washington D.C.) så jag är nöjd. Nästa är att boka turen till Niagarafallen, men det gör jag inte förrän jag fått svar på vad som är skillnaden mellan två turer som bolaget erbjuder och som verkar exakt likadana.. Jaja, det kommer bli fett iaf. Får nog skriva ihop en lista med allt jag vill se och uppleva så jag inte missar grejer nudå! ;) 
Kära NY, snart ses vi åter! 

Snart

Om en månad är jag hemma gott folk!! Wuaaaah...!!


Details in the fabric

 
 

Några favoritinköp. Lite svart och lite brunt sådär. LOVE
 

Sunday och slö som få

Freitag efter jobb stack vi till Calvin och hade det trevligt, sov även över där. Tidigt lördag morgon blev jag hemkörd jobbade 9-12. Sen skypade jag med mamma och sov. Hur seg som helst var jag. Kvällen spenderades hos Ana med film, sen stack vi ut och åt. Idag tvättar jag och försöker rensa lite grejer. Ska väl hitta på nåt med Ana och Calvin sen också tror jag. Har förresten nu (äntligen!) bokat biljett till NYC, wiihoo! Har inte bokat boende än dock då jag ännu inte vet om jag ska ta en 2-dagarstripp till Niagarafallen mitt i allt. ca 200 dollar (exklusive mat) går den på, får se hur jag gör. Nu ska jag gå och hänga lite mer tvätt, kewl. PÅZ

Grym morgon för cooltjej92

Träningen gick så jäkla grymt i morse, helt galet. Det började med världens pepplåt, sen var jag igång. Kunde knappt sluta le under hela timmen. Tyckte nästan det var synd att jag var ensam på isen och inte kunde dela glädjen jag kände med någon. Faktiskt. 
Nu, efter jobb sitter jag och försöker plugga in logaritmer, nåt jag aldrig riktigt hängt med på fullt ut känner jag. Mysigaste tröjan fick åka på och självklart är jag 100% seriös gangster och grejer i den. Eh. 

Saker som kommer landar framför ytterdörren i fina paket

Sneakpeeks från gårdagen alltså; rosa är fint och skolådan är det vackraste jag någonsin sett tror jag. Innehöll även de finaste skorna jag ägt, bortsett från mina skridskor, så jag är nöjd! Visar kanske mer någon annan dag, stay tuned! haha
 
 
 
 
 

Någon missade ett par timmar av skönhetssömnen inatt. Det märks.

Kalla mig korkad, ambitiös eller besatt, men när jag vaknade 3.30 i morse vågade jag inte somna om med rädsla för att inte vakna när klockan ringer för träning. Har missat alarmet alldeles för många morgnar för att det ska vara okej så idag gäller det för tusan!
(Om gårdagen: jobb, paket på posten, middag hos Susie och froyo i St. Paul med Susie och Ana. Skrev ett fint inlägg på mobilen med lite sneakpeeks på vad jag fick hem och grejer, men självklart ville inlägget inte publiceras.)
Nu: Träningskläder och sen kör jag till hallen!
Hoppas bara man inte gått upp svintidigt för att suga stenhårt där ute på isen, har ju hänt förr liksom..

Sleepy

Nä fytusan vad trött jag är! Morgontränade, skypade med pappa, pluggade/somnade och jobbade sen resten av dagen. Nu sover 2,5 ungar utav tre, haha. När alla sover sött blir det sängen för mig med, halleluja moment, stunden jag väntat på hela dagen! Haha godnatt!


Ugglan

Den där gula uggleringen köpte jag i Paris hösten 2010 och höll kär tills jag tappade bort den på en tävling i Hallsberg i mars 2011. I maj 2012 kom jag dock över en likadan fast i vit, i lilla Woodbury i USA. HUR GLAD?! (ja, jag sörjde fortfarande min gamla uggla). Den köptes självklart hem och har fått ta över gulugglans plats på mitt finger. Små saker kan göra en så glad, halleluja! Haha
Ville bara dela med mig av lite vardagsglädje :)
Mitt egna lilla zoo här borta (på lillfingret sitter en orm och på tummen en krokodil/alligator, de var visst lite smått svåra att se)

So far, so good

Söndag morgon gick vi upp, lagade pannkakor och jag skjutsade Ana till jobbet på min väg mot au pairmötet där alla au pairer från Twin Cities (Minneapolis- och St. Paul-området) skulle delta. Där hade vi en scavenger hunt, vi skulle alltså gå runt på zoot och dess område och få reda på svar på olika typer av frågor. Mitt lag vann hela skiten, wohoo! Efteråt plockade jag upp Ana och vi drog hem till mig för bad i poolen. Här var det tydligen födelsedagsfirande för farfarn, så vi stannade kvar för god middag och tårta, sen drog vi hem till Calvin och planerade en massa aktiviteter för mina sista veckor; de har verkligen tagit på sig detta som uppdrag, att få mig att uppleva så mycket som möjligt min sista tid här. Jättesnällt och asballt! Idag jobbade jag; först hockey för tjejerna, sen kom Sara och Patrick (en svensk och en schwizisk au pair) över med två barn var för en playdate i poolen. Ikväll skulle jag hitta på något med Ana och Calvin, men vi får göra grejer nån annan dag eftersom där var krångel med Calvins bil och en del missförstånd och så. Så nu väntar bingen, gonatt!


Lördag kväll

Dregglande över Magic Mike, tripp till Walmart och mysigt tjejsnack inpå natten. Varför börjar alla roliga saker hända nu när jag ska hem? Haha. Nej men det är jättetrevligt :) Nu: några timmar sömn! Godnatt!


Rubrik saknas

Ååå, igår kväll, efter att jag serverat barnen stuvade makaroner (vääldigt uppskattat) satte vi oss framför Happy Feet. Gullig film och plötsligt hade jag Mason sovandes i min famn. Måste vara något av det mysigaste jag vet, åhåhå! Plutten!
Idag slapp jag jobba, så har roat mig med facebook och skype, först med päronen och Eszter, en drygt två timmar med Disa och Heidi. Ikväll drar jag till några vänner och sover över där, ska bli trevligt. Tror vi ska på bio innan och se Magic Mike och visst har jag sett den, men en gång till kan ju inte skada om vi säger så! haha
Nej men vi höres, PÅZ
 

Bubbel nummer två.

Har gått runt och vart bitter hela dagen. Jobb i några timmar fick mig på andra tankar, men går ändå runt och är orolig och halvsur. Fan också. Och föräldrarna kan man inte heller få tag på och ventilera sina tankar med, för de är någonstans mellan Ungern och Sverige just nu, utan internet och tydligen utan sina svenska simkort igång? Jävla skit är det. Faaan också. Ja förlåt, är frustrerad bara. Ska gå och göra någonting nu. Suck.

Spontant bubbel

Kom inte in i Lund. Kom in på Handels i Göteborg. Vet inte om jag vill det. Hade varit gladare för Lund. Upprop 20 augusti (!!), välkomstaktiviteter (nollning?) börjar den 21. Ska det första jag gör när jag kommer hem från USA behöva vara att flytta till Göteborg i fem år liksom? Vill bara hem just nu. Hem till Malmö. Fan då. Jobbigt läge. Hejdå.

Veckan so far

Måndagen bjöd på morgonträning och sen en helt vanlig jobbdag, lite lek, massa pool, lite hårflätande osv. Tisdagen däremot bjussade på världens playdate (efter morgonträningen förstås), tre au pairer besökte oss med vars 2-3 ungar, 10 barn hade vi sammanlagt lekandes i poolen. Hur trevligt som helst! De sista barnen åkte hem efter ca 3 timmars stoj. Vi fortsatte då att leka utomhus/i poolen, sjukt värt! Sen väntade hårfärgning, men den fick ni ju se igår.
Idag började vi dagen med att åka till zoo innan det hann bli föör varmt. Spenderade 2,5 timme där med att titta på fiskar, sälar, sjölejon, pingviner, isbjörnar, lejon, tigrar, snöleoparder, flamingos, zebror, giraffer, bisonoxar, strutsar, gorillor, orangutanger och massa andra roliga djur. En show med ett sjölejon hanns också med, roligt! Det var dessutom gratis inträde till djurparken! När vi kom hem och jag gett barnen en sen lunch hade jag några timmars paus innan jag började jobba igen, då blev det mest middagsbestyr (fläskpannkaka) och läggdags som fick stå på schemat. Trötta, gnälliga och helgalna ungar var de nu på kvällen så de fick minsann gå och lägga sig extra tidigt, vilket såklart den äldsta (som kan klockan) starkt protesterade mot. I säng kom de iaf och nu tänkte jag göra detsamma, godnatt!

What my iPhone's been through

Genom instagram. Följ mig där @kisch!
1. Skolåda blev smyckeslåda 2-3. 4th of July firades med rätt färger och tatueringar 4. Trots en redan befintlig ombre sen innan (se bild 3) drog jag till frisören för att få den fixad och förstärkt. Me gusta!

Low down under the surface you can't see anything but darkness

Okej, liten update från de senaste dagarna här då. Fredagen var en helt vanlig jobbdag, 9-12, 15.45-läggdags. Pool, lek inomhus, middag, film etc. Lördagen började med lite jobb, en timmeskype med Eszter och sen firade vi Josh resten av dagen typ. Vi var utomhus, lite folk kom och gick, vi grillade och sen kom våra gamla grannar på besök. Äldsta tjejen Fiona (hur fint namn?) och jag satt och snackade hela kvällen typ, härligt. Söndagen (idag alltså) vaknade jag ändå i hyfsad tid men gick inte upp förrän jag haft en lång skypekonversation med föräldrarna. Gjorde mig i ordning och chillade lite innan jag hämtade upp Sara, en svensk au pair och vi drog till Valleyfair, en stor nöjespark. Där mötte vi upp två mexikanska au pairtjejer och åkte massa karuseller och hade det trevligt, rolig dag helt enkelt! 
Kan förresten säga att temperaturen gått ner nu, varit nere på 29-30 grader sen i fredags, hur skönt som helst jämfört med 38-39! Kan dock ha varit varmare idag med tanke på att det var 29 grader när jag körde hem efter nio, men ja. Skönare iaf. 
Ska försöka få in lite bilder snart så ni får nåt att titta på också, känns väl lite såhär när ni bara måste läsa hela tiden:
... eller?
Jaja, so long!

Den femte

Inlägget skulle alltså upp i torsdags, vet inte vad som hände där. Jaja. Här får ni lite att läsa!
 
Idag var en helt galet bra jobbdag. En sån där dag då vi alla varit glada och pigga och älskat varandra. Eller en bra dag över huvudtaget. Den började med en bra morgonträning och en timmes sömn efter det. Började jobba vid 9, vilket också var när ungarna började vakna. De var ju inte lite trötta efter firandet igår, haha :) Efter frukost spelade vi spel, sen drog vi till köpcentret, där det ju finns en stor nöjespark. Vad annars skulle det finnas på USAs största köpcentrum liksom? Haha. Efter att vi gått runt lite, lekt i Lego-butiken och tittat på prylar i Build-a-bear-affären var det dags för lite karuseller. Efter några åk var det dags för en sen lunch på IKEA. Köttbullar, mums! :) Sen kom vi överens om att vem behöver lekland och grejer när man har IKEA? Så vi sprang runt, testade alla sängar och soffor, öppnade skåp och garderober och låtsades ha middag vid köksborden. Och ja, vi sprang runt, bokstavligt talat. Var hur skoj som helst :) Sen var det dags att åka hem och ganska snart efter det kom Josh hem så jag var klar för dagen. 
Nu sitter jag ändå här, lite smått vemodig. Varför, efter en sån här bra dag? Suck. 

Independence Day

4th of July.
Började med att jag tvättade typ alla mina kläder, blev 5 omgångar. Pjuh. Sen kom en massa gäster och svinvarmt var det också så alla hängde i poolen. Hur trevligt som helst var det faktiskt! Här var väl en 40 pers eller så. På kvällen när nästan alla dragit hem åkte jag tillsammans med Mindy, flickorna samt Susie och Dono (familjevänner) till golfklubben, där vi satte oss på våra fina filtar för att invänta fyrverkerierna. När det väl blev mörkt började de. Precis ovanför oss och helt gigantiska. Så himla vackert var det! Aldrig trott att fyrverkerier kan ha en sådan inverkan på en, men det var ju inte riktigt som nyår där hemma, haha.
Var faktiskt en helt perfekt 4th of July. Barbeque. Pool. Sol. Vänner. "Familj". Fyrverkerier. Då gör det inget att man behövde tvätta hela förmiddagen ;)
Angående bilderna: jag hade mitt 35mm fasta objektiv på kameran och kunde därmed inte zooma ut (eller in) mer än såhär. Men av detta kan vissa av er kanske även utläsa att inzoomningen inte alls är särskilt stor, fyrverkerierna var verkligen gigantiska och supernära :)

Life can be bright in America

Arg är jag. På mig själv. Att jag inte vaknade i morse. Har haft lust att gå på is hela dagen och inte kan jag se fram emot imorgon bitti heller för då är det ju 4th of July och ishallen är stängd. Buhu. 
Fick iaf ryggen knäckt av Josh idag och har sen jobbat. Tog med barnen till Josh födelsedagsmiddag på en restaurang och tog sen med dem hem och la dem när det var dags för det.
Imorgon är det som sagt 4th of July, stor dag i Amerikat och jag har fortfarande inga specifika planer. Men får vi töser inte tummen ur kommer jag fira fint med värdfamiljen. Är ju ledig precis som alla andra i detta land imorgon :)
Nä godnatt vettja, ses imorgon?
 
Skyscrapers bloom in America
Cadillacs zoom in America
Industry boom in America
Twelve in a room in America
- West Side Story sitter fast i huvudet ;)

Tough choice

Hjälp mig välja! Ray-Ban Aviator Large Metal vs. Ray-Ban Oversized Clubmaster?

Sweet sugar candyman

Hallåå! Helgen har varit galet händelserik, därav dålig uppdatering här. Men här får ni en liten sammanfattning; Lördagen började med jobb till efter lunch någon gång, därefter väntade dusch och fix innan jag drog till Leyla på hennes värdpappas poolparty. Det var dock ääckligt varmt och poolen var mest full med barn och där var bara allmänt mycket människor så när vi (Leyla, Tamara, Silvia och jag) ätit och kände oss belåtna drog vi på bio och dreglade en sväng. Magic Mike. HOT! När vi kom hem till Leyla igen var festen över så vi drog ner i källaren och kollade på en film på deras feta skärm. Helt plötsligt var det natt så vi körde hem Tamara och Silvia, sen sov jag hos Leyla. I morse drog vi alla på brunch, guuudars vad gott det var! Sen shoppade vi en sväng innan vi drog till en restaurang för att kolla på fotbollen. Ansiktsmålning var ju självklart ett måste ;) (Tamara och Leyla på bild). När matchen var över drog vi och shoppade ännu mer innan vi alla åkte hem till oss. Tänker nog snart gå och lägga mig, är lite trött efter helgens bravader, haha. Godnatt! 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus