6 dagar kvar<3

sorry folks, long time no see. eller nej, bara 2 dagar, men det känns långt! gårdagen var mysig innehållande en promenad med mammi och bio med båda föräldrarna. familjedag alltså, men en extremt trevlig sådan! idag har jag sett film och handlat och tjaaaa... inte mycket faktiskt. nu hade jag i alla fall tänkt köra ett fyspass, heja mig! 

Ros. fotat och oredigerat by me.



puss hej tjohej

8 dagar och en massa planering återstår.


idag har jag spenderat över en halvtimme på banken. och då räknar jag endast med den tiden då jag faktiskt stod framme vid disken. hade sjukt mycket att fixa där hahah :) ska i alla fall snart få ett nytt id-kort, längtar! haha på det gamla såg jag ut att vara 10 år. eller nej, för sådär såg jag inte ens ut när jag var tio. jag är bara ful på den bilden så det ryker om det. det nya kortet kommer verkligen inte komma en dag för tidigt, hur ful den nya bilden än blev. 
förövrigt har jag ett halvårsprojekt här hemma. att rensa mitt rum på gammalt skit. jag började med garderoben igår. än är den inte halvklar typ. detta beror dels på aningen ineffektivt jobb från min sida, men även typ 17 år av samlande som skett här. det suger. fasen vad skönt det kommer att bli att bli klar!
jaja, nu ska jag planera lite inför vår stundande resa. typ hur man tar sig till olika ställen med lokaltrafik etc. 

puss hej
//Kiiisch

27/7

här skulle det funnits en bild. om jag kunnat ladda upp den vill säga...



två dagar sedan jag var på is och jag har abstinensbesvär. speciellt av tanken att nästa gång jag står på is är om en vecka. det är folk som är på läger nu och tränar som bara den. det gör mig avundsjuk. jag vill också! att jag är galen? det må hända. men så är det.

förresten folk, ett tips: se INTE "a cinderella story" och "another cinderella story" efter varandra, även om ni gillar den sortens filmer väldigt mycket. det blir tråkigt. det är som att se samma film 2 gånger i rad. lite annorlunda omgivning, men samma story. inte en hit.

ska kila nu, puss

//Kiisch

wacked.

jag gillar inte att hålla på i trädgården och sånt. jag lovar, när jag skaffar eget ska jag 1. bo i lägenhet eller hus utan trädgård, 2. bo i hus men ha trädgårdsmästare, 3. skaffa mig en man som gillar att hålla på i trädgården. fin framtidsplan eller? haha :)
lika mycket som att jag vill få mulattbarn bara för att de är så jäkla fina. fast egentligen; jag är ganska säker på att jag kommer att tycka att mina barn är hur fina som helst hur de än ser ut, så är det ju bara. en annan dröm jag haft är att få tvillingar. jag har alltid velat vara tvilling, men jag fick inte det privilegiet. gud vad jag är självisk! haha
och om vi ändå är inne på framtidsdrömmar så är min drömbil en bubbla. det ska jag lätt skaffa mig någon dag. alla helst en gammal modell, de är ju så himla charmiga! men om inte så duger en nyare modell också fint. helst i någon fin färg också. har sett både mintgrön och gammaldagsrosa, båda med pärlemoraktig glans. HUR COOLT ÄR INTE DET??

det här blev ett konstigt inlägg om framtidsplaner en natt när jag inte riktigt kunde somna... 
god natt på er i var fall!

//Kiisch

25/7

hallihallå, är hemma från Karlskrona nu. veckan har verkligen flugit förbi och träningarna har faktiskt gått ganska bra! har inte hoppat p.g.a. ryggen, däremot har det varit mycket piruett- och programträning. nu blir det en vecka vila innan träningarna sätter igång igen. hoppas verkligen att ryggen blir helt återställd tills dess. 
ikväll hade jag tänkt ta det lugnt och kanske lägga mig tidigt för en gångs skull. vi får väl se hur det blir med det...

puss hej

//Kiiisch


Åker hem snart. Hatar förresten att man inte kan blogga normalt från iPoden. Jag kan ju inte skriva något i själva textfönstret. Kan inte ladda upp nya bilder heller, så det får bli den här gamla... :o


day 5


hjälpt mamma, sovit, solat, sett film och tränat är vad jag gjort idag. lyckats sola mig till en fin brottarrygg, skitsnyggt... 
saknar ju Bella & Anni! <3 
jaja, har inget annat vettigt att säga, puss hej<3

12 dagar kvar!

//Kiisch

ajdå

gick på isen innan idag och gick av med ungefär samma fart. ryggen började nämligen ömma och det sista jag vill just nu är att få någon långvarig inflammation eller skada eller vad det nu är. så ingen träning för mig idag inte. istället åkte jag på en shoppingrunda med mamma och kim. två dunderbara skor blev inhandlade, till kanonpris dessutom! I LOVE SHOES! fast vilken tjej gör inte det? :)

tänkte också påpeka att om ynka 13 dagar befinner jag mig i budapest tillsammans med astrid. 
vi kommer att fullkomligt rocka världen!! <3


totally awesome shoes! 
kunde av okänd anledning inte ladda upp bilden på de andra skorna jag köpte, kanske kommer sen :)

kisses
// Kiisch

day 4 and we just had some hamburgers

hallihallå! min dag har hittills bestått av att träna småbarnen och nörda med anni, bella och mandus. jag skrattar åt lilla minsta och är skittråkig. trött kanske är det rätta ordet, haha. och flummig... och dåliga skämt drar jag också, fyfasiken.
sitter i alla fall för tillfället vid bellas dator, min egen ligger någon annanstans, orkar bara inte hämta den. haha:)

tänkte faktiskt skriva nåt hyfsat kul, men klart jag glömt bort det. jaja, vi får väl höras senare då.
pusspuss
// Kiisch













på bild : bella

höjdskräck

fondväggar i all ära, men är inte upplevelsen aningen mer omtumlande om du upplever den i 3D? jag tror många hade skitit på sig bara av att befinna på detta, men turligt nog finns det en toalettstol i inredningen som gör det hela aningen mindre obekvämt.





kisses
// Kiisch

day 3 and we like it

heei folk!
sitter i ishallen och tråkar. har hjälpt mamma idag också med småbarnen och tränat ett pass har jag gjort det med. ännu ett pass väntar, men tills dess ska jag sitta här och nörda med bella och lite annat folk, trevlans!

sitter på anni's dator, så jag tänkte sno någon av hennes bilder:) snygg eller?


 



Kisses // Kiisch

nu är jag lite död...

skrev nyss en lång radda om att jag är trött i benen, har tränat ett pass med mamma och ett med kim och att jag efter det trampat trampemaskin i typ 25 minuter, om att mina ben är ovana vid att gymma eftersom jag inte haft gymet som vana sedan jag gick i sexan (då jag var sjukt ambitiös och gymmade varje vecka) och hur trött och flummig jag är för tillfället. självklart lyckades jag radera alltihopa, GRATTIS!
men ni kan i alla fall få en fin(?) liten bild. 
den är någon vecka gammal, men speglar mig i ett "flummigt mood".



kisses to y'all

//Kiisch


Day 2 and still alive :)

i morse var det bara att hasa sig ur sängen, jag skulle nämligen hjälpa mamma med hennes första grupp på isen. det gick ju finemang :) sen gick jag till vandrarhemmet, varifrån jag kom tillbaka hit till ishallen ganska omgående. har gjort mina övningar och hjälpt till på mamis barmark. effektiviteten är på topp idag, om man jämför med exempelvis förra veckan haha:) (då satt jag och tittade film hela dagarna långa typ...)

jaja, har inga andra news att tråka er med, see ya later <3

// Kiisch

sleep tight at night

har nyss crashlandat på vandrarhemmet där vi bor. har tränat ett pass och är redan trött, hur i helskotta ska det här gå? jaja, ett koreografipass väntar, men har inte det förrän 20.15 så det är hyfsat lugnt nu. 

sitter och tittar på anne geddes' bilder, hon är så sjukt bra fotograf! titta bara!!


awesomeness!

kan tyvärr inte länka av någon anledning, så jag får väl skriva ut länken:
http://www.annegeddes.com

day 1


hallihallå! sitter i ishallen och tråkar lite. ska ha koreografi ikväll, men innan dess ska jag försöka träna ett pass också. vi får väl se hur det går med ryggen, men förhoppningsvis blir det bra, det har ju inte gjort speciellt ont de senaste dagarna. gud, hoppas allt blir bra nu! :)

ska väl tråka vidare med massa film och så, puss hei<3

woaaah, tingaliin

dansar stressat runt till tingeling. om typ 2,5 timmar åker jag och mammi iväg en vecka, det är nämligen läger i karlskrona. det stressande är dock att jag inte packat NÅGOT än. så jag tänker inte skriva någon tråkig uppsats idag, vi ses senare. datorn hänger med den här gången så ni vet, och jag har hört att det finns internet där nånstans,
sååå see ya soon <3

låt det dunka

hallå på er!
nu är det officiellt. jag, som så många andra, är beroende av one tree hill. därför ska jag snart gå och se några avsnitt till :) men innan dess hade jag tänkt tipsa er om ett par hörlurar som är helt grymma. de är jättesköna och har bra ljud. (enligt mig, haha. är inget proffs på sånt här, men...)

Märket är AKG och modellen heter K 321



Beskrivning och liknande finns här

mina kostade 329kr om jag inte minns fel, men letar man ordentligt hittar man dem nog för ett något billigare pris.

det var allt för mig, puss hej<3

god morgon!

har smakat marmeladen nu, en väldigt annorlunda smak vr det. men jag tror att jag gillar den. har inte bestämt mig än:) nu ska jag i alla fall snart möta jessica och det blir nog lite fotografering och så, trevlans!




på bild: Jessica


Jag har fått frågan vad jag har för test inom konståkningen. 4/4 är svaret :)

Choklad- och jordgubbsmarmelad

här hemma har vi nyss gjort sylt/marmelad(?). en ganska annorlunda sådan dessutom, nämligen med choklad- och jordgubbssmak. vet inte hur den smakar än, återkommer med det så snart jag smakat. här kommer i alla fall receptet för en burk:


Ingredienser:
1 liter jordgubbar
9 dl muskovadosocker
150 g mörk kvalitetschoklad, 70%

Gör såhär:

1. Tvätta, rensa och skiva jordgubbarna.

2. Blanda jordgubbar och muscovadosocker i en kastrull och låt sjuda i cirka 15 minuter. Skumma om det behövs.

3. Ta bort kastrullen från plattan och smält i grovt hackad choklad.

4. Låt marmeladen svalna något och häll sedan upp den i desinficerade glasburkar med lufttäta lock

Källa: recept.nu

(jag måste tillägga att jag personligen tycker att det är lite för mycket socker, så jag tog lite mindre)

skulle även lagt in en bild, om det hade funkat vill säga...

kyss och smaklig spis, Kischii


sjukgymnast

jepp, idag var jag hos sjukgymnast pga ryggen. efter att han tryckt, knakat, dragit och gud vet vad med min kropp så fick jag tre övningar som ska göras. så i helgen bär det av mot karlskrona för ytterligare läger, men vi får se hur intensivt det kommer bli, måste ta det aningen lugnt.
annars har jag gått på stan en stund, hittade en döskön stickad tröja på gina, vilken även fick följa hem. hittade en jeansskjorta också, men den får jag fundera över, precis som jag fortfarande funderar på blondsprejen. seriöst, hur kommer det bli på en brunett?

hrm, har tråkigt nog inte så mycket annat att tråka er med för tillfället, vi får se vad som dyker upp härnäst
men i alla fall, pussar så länge <3



we love lazy days


ligger i trädgården och solar och min stackars dator har fått följa med:) här snackar vi lazy days till max !
hade tänkt kolla några one tree hill avsnitt medan jag låter ryggen koka, effektivitet javisst! senare kanske jag lyckas dra med mamma till någon affär för jag vill ha skoooooor! haha

jaja vi höre senare!
puss, Kisch

den bäste, snart äger vi världen! <3


wooot? tuesday already?

tjo. idag stack jag till stan med mammi. köpte bara ett par örhängen, men funderar på att slå til gällande ett blondspray? jag är bara tveksam till hur resultatet kommer bli på en brunett som jag? jaja, vi får la se. sen, efter att ha kollat runt några timmar på stan så fick jag rejält ont i ryggen, se det vara bara att komma hem och slänga sig i trädgården och sola lite. så skönt att inte behöva göra ett skit, love it! men det lär inte hålla så länge till...

jaja, pussar på er, vi höres.



17 reasons to date an iceskater

1. We know all the positions 

2. We have perfect technique, good rhythm, and great hip rotation

3. We're used to havin tough competion 

4. We're used to performin in minimal amounts of clothin

5. We're perfectionists: we'll keep going until we hit it 

6. We don't mind gettin hot and sweaty 

7. We're not as delicate as we look

8. We're flexible

9. We enjoy sliding on long thin objects 

10. We perform to please the crowd 

11. We enjoy an audience 

12. We like being video taped 

13. We compete for the best spot 

14.We always want the top 

15.We push harder and harder to go as fast as we want 

16.We do what we're told 

17. We like doing hard things, and we like doing it right

haha, den du! :)

we like

man har olika stilar. vissa håller sig till en, andra skiftar lite efter humör, väder osv. 
de senaste två veckorna har jag definitivt tillhört gruppen sportigt/trashigt på heltid, haha. inte så konstigt i och för sig, har ju trots allt befunnit mig på träningsläger och tränat 4-6 pass/dag. just därför kändes det som en total makeover när jag idag satte på mig klänning och bikini och håret fick dingla fritt. en liten sak som pushade på min feminina känsla var min cykel. har cyklat på mammas nu i lidköping, och gud vad min är skönare och finare på något sätt. en extremt liten sak som jag bara råkade reflektera över :)

förlåt för alla djupa tankar, tänkte bara dela med mig lite

puss hei<3

måndag och sol

heeey sweetiepies!
det här är sommar, och det är så sjukt skönt! legat ute i trädgården och degat typ hela dagen! och bakat jordgubbspaj har jag också gjort. ska ätas ikväll, mumma! kanske slänger inte en bild eller två senare, måste bara ladda över dem från kameran. 
senare ska jag nog möta Astrid någonstans och hitta på någonting att göra med henne. gissar att det blir Pirates of the Caribbean som gäller:)

jag at the moment
(nej, jag är inte naken, håret täcker bikinin haha:))


see ya later, köss<3



12/7-09

hallå gott folk! 
jag lovade ju att jag skulle pausa i 3 veckor, men kunde såklart inte hålla mig ifrån bloggandet! eller ja.... om det ändå vore så. 
kom hem från lidköping idag, en vecka tidigare än planerat. detta pga en ryggskada som tros vara en inflammation. lite svårt att fullfölja ett träningsläger på det viset. tyvärr!

de två veckorna jag var där var i alla fall väldans roliga måste jag säga! jag har sett hur många filmer som helst, bla what happens in vegas (typ 7 gånger!). 
och även om jag inte var i toppform så gick det klart bättre än väntat, haha:) kunde i alla fall stå på skridskorna (för det mesta!!)

jaja, jag återkommer, ska faktiskt gå och vara lite social här hemma, och senare blir det väl one tree hill avsnitt som ska tittas :)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus