söndag morgon



nu åker ja och bloggar inte på 3 veckor.

tjing!

snaaart...

så åker jag iväg till lidköping! men fatta vad mycket saker jag har packat. bara alla underkläder fyllde min säng, haha! tre veckor är en lång tid... :D

kvällen har i övrigt spenderats med girlsen, astrevligt! heh. först när jag kom var de mitt inne i ett monopolspel där caroline och tea hade monopol på hela banan i princip :O sen lekte vi andra lekar, haha så sjukt najs! kommer sakna er megamycket jööh! kommer inte träffa carro och tea på drygt 3 veckor och astrid på 4!! katastrooof!

jaja... nu ska jag bannemig sova! imorgon, när det sägs att det ska bli 30 grader, så ska jag sitta i bilen typ 5 timmar. jippi.

pusshej


snart 19.00


packapackapacka!

blev inget badande idag, dock så åkte jag och mamma och handlade lite saker inför lägret. lite hemskt var det allt att vår största shoppingkasse var en apoteket-kasse, men så kan det gå när man vill rusta upp inför tre veckor med hård träning. :)

ikväll ska jag nog till astrid och träffa alla bruuuds, mjau! :)

påsshej

lördag


I wanna kiss you, but if I do then I might miss you babe

hemma


har kommit hem nu! packat upp det mesta redan. aldrig att jag packar upp såhär snabbt, bara det att typ allt måste tvättas för jag skulle dra till jönköping imorgon, varifrån jag skulle åka till lidköping på söndag, där jag också skulle stanna i 3 veckor. men nu är det så att syster med familj som vi skulle bott hos i jönköping är influensasjuka, så vi åker inte förrän söndag morgon. lite synd visserligen, saknar ungarna ordentligt (och syster såklart), men faktiskt lite skönt också. lite mindre stress.

så nu ska jag snart cykla iväg till astrid där det blir film, och imorgon är det packning och kanske bad som gäller, samt någon sammankomst med vännerna :) väldans trevlig måste jag säga!

nu ska jag i alla fall dra, astrid väntar!

pusshej<3

längesen nu

har inte skrivit pa en evighet, inte suttit vid nätet vettni... är fortfarande i ungern, aker dock hem imorgon. bade kul och trakigt, trakigt saklart att lämna ungern (ska dock tillbaka väldigt snart! :)) men ska bli skönt att träffa vännerna lite snabbt imorgon. sen drar man ju vidare till lidköping pa läger. har världens angest, jag skojar inte. har ju tränat lite här, men jag kan knappt sta pa skridskorna, allt känns sa ostabilt. har justerat dem 1000 ganger men det blir fanimej inte bra :( har inte kunnat träna alls sa mycket som jag velat heller här, sa jag är sa mycket ur form som man kan bli. lovande inför 3 veckor hardtraning...

jaja nu ska jag inte klaga mer, jag har ju trots allt haft det bra här, och vem vet, lägret kanske blir 3 succéveckor?! (hrm.)

sa, imorrn drar jag hem till sverige, för att dan efter aka ivag. stress. men det blir nog bra till slut. I hope...
puss hej pa er salänge da! :)

sommarstugan

tjoooooooo, sitter pa ett internetcafé, darav att jag inte kan skriva alla svenska bakstaver.

har ar varmt, men jag ar superförkyld. det suger ganska fint.
nu ska jag i alla fall snart tillbaka till stugan, dar en nyankommen anna vantar! jag kommer val hitta pa nagot med henne i dag och imorgon, pa fredag ska vi aka och halsa pa farmor och pa lördag-söndag kommer moster och kusin och halsar pa oss. pa mandag aker vi tillbaka in till storstan, great!

har dessvarre inga bilder att visa er, men jag vill meddela er att jag saknar folket dar hemma som satan!
nu ljuder "human" ur högtalarna, vilket paminner mig om astrid av nagon anledning. =)
nasta gang jag kommer till ungern ar det med henne, och det ar bara fucking 49 dagar kvar, can´t wait!

nu drar jag, ska försöka uppdatera snart igen, I know you like it!
pousshej

mondäy

dagen har vart sjukt varm. trodde i morse att det skulle vara hyfsat kyligt ute, det var ju molnigt och allt, men ack vad fel man kan ha, och ack vad fel man kan klä sig... vi har i alla fall sprungit runt på en massa ärenden idag, typ banken och sånt. tungan hängde ute i den värmen! efter det gick jag i alla fall till frisören och lät mitt hår klippas av (inget drastiskt), sedan blev det träning i utkanten av stan. det tog oss typ 40 minuter att komma dit. fan den här staden är stor :)
nu sitter jag hos moster igen, är dötrött och har skitont i halsen :l 

imorgon åker vi till sommarstugan, så jag får se till att min dator är ordentligt laddad inför resan. sen kommer vi tillbaka till storstan runt måndag. då blir det träning för hela slanten, hela veckan, eftersom nästa söndag åker jag till lidköping på träningsläger, can't wait! dock lär det väl bli ganska hemskt om jag fortfarande kommer att ha så mycket problem med skridskorna som nu, herregud kunde knappt stå på ett skär idag...

jaja, pusspuss<3


före '           efter

ingen större skillnad, men tillräckligt:)

Budapest, awesomeness

tjoo!
budapest som sagt, landade i fredags efter en okej men lite skumpig flygresa. åkte med resebuddyn vivi och vi kollade under resan på linas kvällsbok, sjuukt kul! haha, vi satt och kollade på de trevliga delarna, och jag tror att varken killen som satt bakom eller någon av flygvärdinnorna missade vad för genre det var på filmen... haha
på kvällen var vi på grillbuffé, mys.

igår (lördag) turistade vi lite. vi åkte och hämtade eszter och hennes mamma, och åkte sen och kollade på en droppstensgrotta och någon stor botanisk trädgård. på kvällen blev det restaurang igen, we like!

idag bestod halva dagen av städande och rensande i lägenheten, och ännu har vi inte kommit någonvart (och då menar jag verkligen det). här finns så mycket damm, så många sparade dokument, så mycket gamla kläder och söndriga möbler, det är helt sjuukligt!

det är lite kul att alla säger "åååh ska ni till ungern på semester, gud vad skönt!!" osv. what kind of vacation is this? men jag ska inte klaga, måste säga att mamma faktiskt gör det mesta, så... :) 

nu sitter jag hos moster, min internetkälla haha:) 
jaja, nu hade jag tänkt gå, men först ska ni få se lite bilder;





min smyckesbuddha :) snygg eller?



grottan



eszter



botaniska trädgården


 
och slutligen jag dåva.


vet inte när jag skriver igen, men snart hoppas jag:)
puss hej<3

sådär ja


snart åker jag, och jag vet inte när jag bloggar nästa gång. ska dock försöka blogga så mycket som möjligt, om det råkar vara så att ni undrar vad jag håller på med där nere :)

nu är jag lite sur.

hyffsat sur. vaknade precis. skulle haft träning 7-8, men mamma har inte väckt mig. och jag skulle behövt den här träningen. visst, jag hade ställt in min väckarklocka också, men jag har absolut inget minne av att den ringt. hrm.

jaja, nu ska jag börja packa. igår var jag helt slut efter att ha städat klart. hoppas bara jag hinner.
and what about the storm outside? och åska skulle det visst göra i budapest idag. hoppas planet flyger ändå...

hej svej på ett tag då, jag återkommer!

totalt kaos

skolavslutning.
fika.
shopping.
fotostudion.
mobilia.
träna.
dampa.
min dag.


imorgon åker vi, och för er som känner mig behöver jag nog inte ens nämna att jag inte börjat packa än... nu är det kaos här hemma, alla är irriterade och ingenting är på plats. mitt rum ser fortfarande ut som ett bombnedfall, och jag kommer inte kunna börja packa förrän jag har städat och lagt undan saker så att jag har koll på allt...

och mitt i allt detta har vi firat pappa lite som fyller år medan vi är i ungern. detta har resulterat i att vi idag köpt ny tv(!!), vilket i sin tur har lett till att tekniske bror varit på besök. herregud vad det händer saker.

jag återkommer... puss hai

oh my holy god



sanslöst roligt att modella idag med bästa tjejerna!
sen kom mamma och skulle hämta mig, och tänk, hon fick fnatt och köpte övermånga bilder! de var verkligen jättefina, ni kommer få se en del av dem här framöver tror jag:) jätteroligt var det i alla fall! tack brudar för en härlig kväll!<3


nu sitter jag i köket med min välförtjänta kvällsmat, har nämligen inte ätit något på hela dagen bortsett från marängswissen och päron. det känns kan jag säga dig. jaja, nu ska jag nog ta och vila en del, imorgon lär bli en hektisk dag. först skolavslutning, sen fika med tjejerna, efter det ska vi välja ut någon gruppbild också som vi ska köpa, sen måste jag packa, och förutom detta har jag ju självklart en träning också. på fredag är det morgonträning som gäller, sen åker vi till ungern! weeej, kan knappt bärga mig! men innan vi åker måste jag ju packa inför 3 veckor träningsläger också, eftersom vi åker dit dagen efter att vi kommer hem från ungern. men det är en stress som får lämnas åt morgondagen.

godnatt mina kära<3 

marängswiss och jordgubbar

testat det någon gång? att lägga jordgubbar i marängswissen menar jag. en nybliven favorit här hemma hos mig!
men nu efter att jag smällt i mig både marängswiss och naturgodis mår jag ju som jag förtjänar - illa. usch.
men fysikprovet är i alla fall över, imorgon är det skolavslutning och sommarlov,på fredag åker jag till Ungern (herregud på fredag? panik!), så allt är ju faktiskt på topp!

i kväll ska jag gå och bli fotad med älsklingstjejerna. eller låt mig säga plåtad, det låter såå mycket bättre, haha :)
har dock lite panik över val av kläder. hrm...

jaja, det ordnar väl sig, som allt annat, nu ska jag. ja, vad ska jag göra? jag vet inte, men får väl se. lite senare blir det i alla fall träning, mumma på det!<3 



i full mysmundering i och med att jag bara haft prov idag och dessutom inte sovit så många timmar i natt... ändå jätteskönt att bara kunna gå omkring så. mjau!

fysik

jag kämpar ännu med fysiken. hejaheja! 
vi får hoppas att alla gamla kunskaper *hosthost*vilka kunskaper?*hosthost* kommer tillbaka imorgon när provet skrivs, för jag kommer nog inte orka räkna så mycket uppgifter ikväll inte. gäller att ens läsa igenom hela.
alltså, gud vilka tråkiga inlägg jag serverar på fat, får ta och bättra mig tycker jag... 

jaja, nu ska jag i alla fall gå och kämpa vidare, 
kyss heej<3

my head's falling apart.

helt åt skogen trött.
nu blir det fysikplugg som gäller för hela slanten. hela dan... DOH.

fett prov imorgon, wish me luck! ^^

pussar<3

måndag

träääningsvääärk, haha vilken loser man är! :)

somnade strax efter 10 igår, sen sov jag i nästan 12 timmar, döskönt!
sitter i full mjukismundering, har kollat på john tucker must die, och nu är det kära fysikboken som väntar.

ha det gott så synes vi väl hyfsat snart :)

Sandri



sleepy

ligger i sängen och har nyss kollat ett gammalt gossip girl avsnittm I simply love it!!
nu funderar jag på att antingen kolla ett avsnitt till eller sova... hrm!

så länge kan ni ta er en funderare; är inte kate hudson och drew barrymore väldigt lika? det tycker i alla fall jag...

jaja, godnatt på er<3

puh

haft sammandrag hela dagen med skånegruppen. är helt slut.
en timme is, två timmar fys, en timme dans (afro-aerobic, aaasball!) och en timme mental. 
totalt slutkörd som sagt.

nu sitter jag och käkar tårta och vilar. sen blir det väl fysikplugg som gäller :/


middag

nyss kommit hem från ett besök på jensens böfhus, helt sjukt god mat! är så proppmätt, kan knappt röra mig ens. undrar hur sammandraget kommer gå imorgon... :O haha
ja, för imorgon är det sammandrag för en del av skåneåkarna, trevligt ska det bli att möta folk! dock så gäller det då att gå upp hyfsat tidigt (samling kl 8.30), så jag ska bara leka klart lite med min älskade dator, sen äre sängen som gäller.



puss hej på er folk<3

6 juni

MIN DAG IDAG! 17 bast, jej.

var sjukt opepp igår, mest rädd för att få ett uppslagsverk till eller något i den stilen... meeeeeen:
jag fick en macboooooook! överglad! hihi
sen fick jag lite smått och gott som en laddare till iPoden och lite kläder. tårta på sängen blev det också, mumma!
nyss kom söta Disa förbi och lämnade en present, jag blev så glad:) (ett fotoalbum till mina bästa bilder och ett choklad fick jag)

nu ska jag leka vidare med min macbook, jeeej :)






kisses<3


kris

jag har blivit drabbad av någon form av medelålderskris. fast i tonårstid. tonårskris helt enkelt. deprimerande.

till råga på allt råkar jag typ fylla år imorgon eller nåt i den stilen. heja mig.
det är nästan så att jag själv glömmer bort det, så ointressant.
sån djup tonårskris-depp jag hamnat i.

woow.

ålder och student. lite läskigt är det allt...

åh så trevligt med studenter, bara två ynka år kvar för egen del. på ett sätt längtar jag ju självklart jättemycket, men samtidigt känns det som att det gärna får dröja ett tag till. efter studenten bör man ju veta vad man vill göra, vare sig det gäller framtiden eller sabbatsåret (vilket jag funderar på att ta efter trean!). det är liksom bra att ha en plan. dessutom har jag alltid känt att det är "de stora" som tar studenten (till ålder). helt plötsligt var det hanna och claudia. de är ju inte så stora. inte för mig. inte som jag tyckte att några andra var för bara något år sedan. jag är inte så stor, och det kommer jag väl inte bli under två år heller?

det är konstigt egentligen, hur man upplever folk. folk som gick på gymnasiet tyckte jag ju var "gamla" för bara något år sedan. nu går jag där själv och känner inte att jag skulle vara ett dugg gammal. konstigt det där...


jag har i alla fall bestämt mig för att ha en stor student. mina föräldrar får väl leva med det helt enkelt :) några tänker antagligen att jag vill ha det på grund av presenterna. verkligen inte! visst är det trevligt att man får saker, men herregud, det är väl inte det som studenten går ut på? nej, anledningen att jag vill ha en stor student är att jag vill kunna känna att jag kan bjuda alla jag vill bjuda, det är ju trots allt en väldigt stor dag!

studenter

hallå, ursäkta för att det dröjt så. igår hade vi (klassen) en underbar dag på ven. iaf om man ser på vädret. sen hur mina stackars rumpben mår efter det cykelturen, med en extremt obekväm sadel mste tilläggas, är ju en annan fråga. lite färg har man i alla fall lyckats skaffa sig, man ser ganska tydligt var shortsranden gick... :|

nu har jag faktiskt ganska bråttom, ska snart närvara på hannas studentfest. blir dock ingen sen kväll, har 5 timmar(!!!) svenska slutprov imorgon (då vi egentligen borde vara lediga eftersom borgar tar studenten då), hur bra känns det på en skala?

jaja, vi höres folk, tack för mig <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus