Bra service

Har fått nys om att en snygg tapet kan tänkas finnas på k-rauta, så jag tänkte gå in på deras hemsida för att kolla in den. Jag möts dock av denna bild. Tack för hjälpen liksom.


ÄNTLIGEN!

Äntligen, ca ett år efter det att de först lovade oss blogg.se appen är den här! Så här kommer ett premiärinlägg från mobilen, wohoooo! Random bilder förövrigt.


Popped out

Hejyo. Är trött. Har igår och idag tvättat typ 8-9 tvättar samt dammsugit och grejer. Och haft hand om barn såklart! Så ja. Nu blir det definitivt sängen! Imorgon ska vi tydligen till simhallen och det är man ju fettaggad på. Med betoning på fet. Har fan inte vågat ställa mig på en våg sen jag kom hit och nu det här? Jag måste sluta med de där oreosen.. haha ohfan. Så yey. WOHO. Har förresten en fin förkylningshuvudvärk till råga på allt. GODNATT.
Fick iaf dem alla till att sova samtidigt häromdagen. Yay!

Hoops

Dagen var hyfsad, jobb 10-17. Vid sjutiden ikväll kom min LCC på vårt "two week meeting". Tre och en halv vecka för sent men ändå (tack vare sjukdom, orkan, översvämning och översvämning#2). Vi hade alltså ett möte som gick bra, sen har jag bara kollat dagens avsnitt av Gossip Girl (Chack Bass, ja tack!), The Lying Game samt Hart of Dixie. Sen har jag skypat lite med pappa också (varför är han uppe 5 på morgonen?) och nu ska jag sova. Känns som att jag håller på att åka på en förkylning så hoppas att jag vaknar utan huvudvärk, snuva och hosta imorgon då... Hejaheja!

Jag talar farligt mycket om kvällarna

Hejhopp! Ännu en bild från photo booth men vadfan. Så kan det gå när lilla jag inte orkar ladda över dagens bilder till datorn... Ni kan däremot se en liten del av mitt rum (tvn<3). Tänkte att jag kanske skulle ta några bilder på det imorgon när det är ljust så att jag kan visa er hur jag bor. Men endast om jag orkar gå upp i tid... Haha. Håll tummar och tår! För visst vill ni se mitt spektakulära rum? Är ni riktigt snälla kanske ni får se in i min garderob också, det vore allt nåt va? Hehe..
Nejmen idag var vi på Hersheypark, den stora nöjesparken härvid. Det var kul, åkte någon karusell med barnen och nån med de vuxna, en skitball bergochdalbana faktiskt! Woho. Sen skulle jag träna men när jag väl kom till ishallen skulle det vara hockeymatch istället. Att hockeyn alltid ska kunna ta isen ifrån oss konståkare... Nåväl. Jag hade sett fram emot den här träningen, att slippa den extrema morgonkrampen och att få träna i en varm hall, jag var riktigt taggad ju! Men vad gör man.. Så nu kollar jag skins, sen blir det sängen. Boomboompow!

Lost track of time and space but no worries, life goes on

Det blev lunch på Appelbees, en kaka på Panera Bread och fint småprat med Amanda. Det är allt som hänt idag. Hade kunnat se på bio eller fika eller shoppa eller nåt med fina människor också om jag inte bott så långt ifrån dem. Kollektivtrafik, tack! För ja, tacka vet jag skånetrafiken. Weho.
Men seriously, skicka hit lite svenskt lösgodis nån gång eller? Och marabou. Och kanske något annat fint. Tack.
Nu ska jag sova, klockan är ju sent. Hela 21.44. Weho.
Kanske kolla lite mer skins, det var ju inte som att jag grät sönder till ett avsnitt innan eller så, nejdå. Hejdå. Puss, kanske.

Hårdag.

Ni vet när man ska ställa sig framför (eller bara råkar gå förbi) spegeln på morgonen? Men har någon form av förväntning på hur man ska se ut. Antingen hyfsat okej eller hyfsat skitful. Sen ser man antingen ut ungefär som man tänkt sig (hyfsat skitful) alternativt att man får sig en shock eftersom man är, just det, hyfsat skitful. Håret står på ända och oj, mörka ringar under ögonen? Oops. Men vet ni vad som hände idag? Jag kände mig hyfsat skitful (förlåt för upprepningen) och tycker att håret måste ha lagt sig helt fel när jag sovit, så kommer jag in i badrummet och POFF! Jag ser ut som om jag har värsta bra hårdagen och luggen döljer till och med mina rödljus i pannan. WOHO! Att det nu, när jag vill få det att ligga snyggt inte vill det är ju en annan sak, men. Heh.
För snart ska jag ut och luncha med Amanda, sen kanske möta Anja och Laura någonstans? Vet inte. Brukar ju inte gå så bra för mina planer så vi får väl se.. Haha :D

Hello, this is Jaques Mooseteau

Klockan visar fredag kväll och jag sitter på rummet med tvn i knät. Nej vänta. Datorn i knät. Men jag sitter framför tvn och garvar åt knasiga ungar på Americas Funniest Homevideos. Orkar inte leta bland våra 1000 kanaler efter bra program med risk för beslutsångest, så jag stannar här just nu. Haha.
Idag skulle min LCC komma hit på ett möte, sen skulle jag se på bio med Anja och Laura. LCCn kom inte pga översvämning hos henne (ja, här är översvämningar IGEN. Give me a break liksom!). Och av samma anledning ville inte mina värdföräldrar köra mig till bion i Mechanicsburg (förståeligt!). Så här sitter jag.
Tränade förresten i morse. Gick piss. Kul.
Och annat intressant ni kan tänkas veta då? EEEH. No idea. Jo, skype i helgen? Människor, logga in varje gång ni har nån stund över, så kan vi kanske någon gång få till att vi är inne samtidigt? Tack.
HERRÅ!

Har ni sett bajs som ser ut som grönsakspuré eller wasabi? Jag har.

Tänker lägga mig nu. Har min ups and downs. Bara mellan kl 17-19 idag gick det från okej till jävligt, till bättre till bra till jobbigt. Haha. Kul. Så nu ska jag sova. Hade en smått jobbig dag med sju ton tvätt (skojar inte). Tog sen typ 2 timmar bara att sortera den; vad är vems, vilka brallor hör ihop med vilken tröja, är de samma storlek ens? Samma färger? Barnen har massa klädesset och typ 100 pyjamasar var som ska paras ihop. Sen ugnsbakade jag potatisar. På fel sätt. Bradley bajsade grönt, åt knappt något under hela dagen och tvillingarna sov inte middag. Kaos. Så ja. Nu säger jag godnatt. HEJDÅ.

Den. Du vet? Den.

HEYO!
Till Martina som kommenterade gårdagens väder i USA med:
"för övrigt hade jag på mig skinnhandskar när jag körde till jobbet idag..."
kan jag säga att idag hade man nog behövt det här med... Vädret är helt galet. Hade annars en hyfsat skön dag med alla tre kidsen; de åt bra, vi spelade spel och la pussel, alla sov middag och vi lekte utomhus en massa. Under dagen fick jag också världens finaste mejl från Astrid. Ska samla lite mod och sen svara. Eller egentligen vill jag bara prata med henne. NUUU! Men hon är ju lite svårnådd.. ehm. HEJ ASTRID VAR INNE PÅ SKYPE OFTARE?!

Stolt faster!

Det där är min brorsdotter! Bara så ni vet. Kolla till slutet av klippet. Fattar ni hur bra hon är eller? Åh. ÄR SÅ STOLT! hihi (saknar dig tösabit!)

And you know what you could lose

Katta gillar mig tror jag. Hon är lite min katt. Hon följer efter mig som en hund. Sitter jag i sängen hoppar hon upp i sängen, reser jag mig upp hoppar hon ner. Går jag ut ur rummet kommer hon också och till och med på toa följer hon med mig. Så ja. Jag tror att hon gillar mig.
Hittade förresten nyss min bror på facebook, random? Haha.
Idag chillade jag satan hela morgonen, skypade med päronen och åt fin frukost. Var ensam hemma vettni! Sen blev jag hämtad av min LCC (min kontaktperson) för vi skulle ha au pair möte. Vi pratade en del, allihopa, sen gick vi på National Civil War Museum. Blev sen avsläppt vid någraaffärer där jag åt lunch och sen gick jag bort till ishallen där de hade typ kick off eller nåt, så folk körde sina program och några hade en improvisationstävling. Jag trodde att det skulle vara en större grej, men det var trevligt ändå. Att sitta i en ishall. Ja, jag är konstig. Var förövrigt shorts-linne-väder idag igen. Om ni undrar.
Nu sitter jag på rummet och lyssnar på skön musik. Ska städa lite sen ska jag bara chilla järnet. Imorgon börjar en ny vecka och jag vet ännu inte vad den för med sig. 45 timmars jobb antagligen, men vad mer? Ingen vet! Whoopwhoop!

Fiskolja

"Tänk att du äter bajs. Så kryddar du det med död fisk. Det var nåt sjukt, alltså jag skojar inte! Men det var ju gott, lite klämchäckt på nåt vis" - Sara Altelind

Har idag skypat sammanlagt i 4 timmar med den bruden (i två omgångar). Helt spontant. Det finns liksom alltid nåt att snacka om. Härligt! GODNATT

Vanilla coke, ge mig!

Pratar med Sarajevovich. På skype. NAJSBAJS. Var och tränade en sväng i morse, sen jobbade jag lite när vi gick på kalas med barnen. Det är sviiinkallt ute. Frös rumpan av mig. Nu skypar jag som sagt med snyggekvinnan med volangerna och snart blire blockparty, yay. PUSS

Who is the lamb and who is the knife?

De första tårarna rinner nu.
Jag har legat och väntat på John Blund ett tag nu och bestämde mig till slut för att sätta på lite musik. Bara det att denna musik råkar påminna mig så himla mycket om Paris. Min bästa månad någonsin. Och inte bara för att det var Paris, nej! Mest för att den månaden, november 2010 fick spenderas i den vackra staden med mina två bästa vänner. På 32 kvadratmeter bodde vi, levde vi. Ja, fyfan vad vi levde! Det var livet. När jag hör musiken och tänker på det så bara känner jag. ÅÅÅH! Nu gråter jag igen. Jag vill ha det tillbaka. Och jag vill ha er här. (Och tänk att vi inte blev irriterade på varandra en enda gång. På en hel månad! Då var ändå både jag och Caroline där.. haha!)
Nej men fy. ÅH. Något påminner mig om vår Parismånad varje dag. Och jag gråter för att vår helt jävla underbara parisblogg är borta, för att vissa låtar betyder så mycket, för att ni betyder så mycket, och för att vi kunde göra vad vi ville och vi kunde göra det tillsammans. Vilken klyscha, men det var fan vi mot världen. Eller nej, scratch that. Det var vi och världen. Vi i världen.
JAG SAKNAR DET. JAG SAKNAR OSS ÖVERHUVUDTAGET. (och oss i Paris.. )

Detta fält måste fyllas i

Just nu är jag mest trött och wuäh. Hängig typ. Det var nog en ganska jobbig dag idag. Så snart ska jag sova, ska upp tidigt och åka skisko imorn :) hehe jomenvisst! Förresten kom hösten idag. Från shorts, linne och barfota igår övergick det till tjocktröja, långbrallor och skor idag. Luften var iaf frisk! Men vet inte riktigt om jag gillar det.. Jo lite, hehe :D
Blir nog lite skins innan sängen, men tänkte svara på två frågor först:

Vad och vem önskar du var hos dig just nu?
Det finns så många jag hade velat dela mina dagar med, både familj och vänner. Oftast är det väl mammas eller pappas vardagstips, att bara finnas med A&C eller mina kära skridskovänners (haha) uppmuntran och kramar. Men man saknar ju syskonbarnen också och tja. Det finns som sagt väldigt många jag hade velat ha här! På frågan om VAD måste jag väl svara marabouchoklad efter att igår ha provat amerikansk mjölkchoklad - ingen hit! Men annars en bil. Lätt. Får ju inte köra mina värdföräldrars bilar så man är ju lite beroende av andra..

Är cupcakesen goda?
Har icke smakat några cupcakes än! Cheesecakesen är dock goda ;) Och browniesen. Men colan är inget vidare. Chipsen är väldigt olika och oreosen med dubbel fyllning är godast, bortsett från min kladdkaka då.. Haha :)

15 september

HEY!
Nu har jag varit här i en hel månad (heelt sjukt. Känns både mer och mindre på samma gång. Woow..). Så jag tänkte att jag skulle ge er chansen att få veta saker ni inte vetat hittills om mitt liv är borta i USA. Men ni måste ställa frågorna, för jag kan ju inte veta vad ni undrar? Så klicka på länken Kommentarer nedanför det här inlägget (eller vilket som helst) och posta massa frågor!
Tänk nu efter, det måste väl vara nåt ni undrar? PUSS! <3

Red moon

På väg till träningen idag var månen stor och RÖD. Helt röd. Det var helt underbart vackert. Amazing så att säga. Försökte ta bilder med telefonen men det gick ju sådär. Sen helt plötsligt var den orange, nån minut senare gul och när vi kom ut ur ishallen igen var den vit, precis som vanligt.
Försöker nu kolla upp vad som kan ha hänt, men den enda förklaringen jag kan hitta skulle vara en månförmörkelse, vilket dock inte är rimligt då där var en i juni och nästa ska komma i november. Jag hittar verkligen inte vad det kan ha varit, men det var sjukt vackert iaf!

Supersvettigt, mums!

Hade en hyfsat lugn dag idag, jobbade 9-5, bakade kladdkaka medan tvillingarna var i skolan och B sov (för att hålla på den där nyttiga veckan ni vet). Den smakar nästan precis som hemma! LYCKA! Och den var mycket uppskattad, naaajs. Efter jobb hängde jag lite med familjen och så, känner att jag börjar få bättre kontakt med barnen nu. Sen åkte vi till Hershey och jag körde ett kort ispass. Fyfarao vad svettigt. Varm ishall om något! Men det var den gamla hallen, inte där de vanliga träningarna hålls. Jaja, nu är jag himla mysig och fräsch och så, tjohej! Haha. Ohwell. SEE YA <3

Every piece is unique

TJO!
Tänkte äta nyttigt denna veckan men det började ju inte så bra. Har i alla fall bestämt mig för att åtminstone skippa nutellan(haha) och onyttig dryck helt på vanliga vardagar. Vardagar som idag, när inte mycket händer. Resten av onyttigheterna får vi släppa senare, oreos går ju inte att säga nej till bara sådär. Ajdå. Körde iaf lite på crosstrainern samt lite styrka ikväll. Typ en timme träning eller nåt. Bra att komma igång lite. För facts är: jag tränar mindre än vanligt och äter mer onyttigt än vanligt. Dock får vi inte glömma att jag faktiskt äter mindre bröd och mer nötter än vanligt samt dricker MYCKET mer mjölk än vanligt. Idag var det fan sjukt, drack nästan en halv gallon idag, dvs 1,89 liter. OJ. Kanske inte bra med föör mycket? Eh. Men lite bra.
Alltså fan vilket kul inlägg. HEJDÅ.

Pengar rullar ut som de ska, det går bra nu?

Detta är vad jag fick med mig från King of Prussia. Väskan köpte jag dock i svart.
Köpte även ett halsband med en stor blå sten från Charlotte Russe.

I've got the moves like Jagger

Heyo! Blev skjutsad till Starbucks i Camp Hill i morse, varifrån min roadtrip med fyra andra au pairer satte igång. Vi skruvade upp volymen på radion och körde raka vägen till King of Prussia Mall; vi var till och med där innan de öppnade! Sedan gick vi runt där tills de stängde (sju timmar senare) så nu är man faktiskt lite halvtrött i benen. Jag å min del fick med mig en blus, en klänning, två nagellack (har plockat av de byggda nu), ett halsband och en väska rikare. Men shit vilket köpcenter? Tur förresten att jag är hyfsat snål, annars hade jäkligt mycket mer pengar gått åt idag. Jaja, när jag kom hem vid halv åtta var det lika dött i huset som om jag kommit hem två på natten där hemma. Alla sov. Haha.
Men här kommer bilderna från gårdagen som jag lovade er. 
Pic by Misha; Jag håller Gabi, i bakgrunden kör Lance och bakom honom kör min fanclub (HAHA)

Pic by Misha; Bradley till vänster och till höger har vi tvillingarna med dera bästa vän mellan sig

En spidermanpinata. Förresten fick alla varsin cupcake som dessert. På varje cupcake fanns en chokladbit med batman på. Tänk att som förälder varje år försöka toppa förra årets födelsedag, det kan bannemig inte vara lätt i alla lägen..

Exalterade barn...

Ett amerikanskt femårskalas alltså. Meeen.. imorgon blire jubb som vanligt, så godnatt!

9/11

Idag är det tio år sedan tvillingtornen rasade och flygplatsers säkerhet samt människors syn på terrorism förändrats. Jag känner mig gammal bara av att kunna säga "jag minns för tio år sedan..". Men så är det. Jag minns. Jag var nio år, gick i tredje klass. Mamma var iväg på test (eller skåneserie? nej, test) så pappa var den som för en gångs skull hämtade mig från skolan. På radion vägrade han lyssna på nåt annat än de tråkiga nyheterna, helst lite på varje kanal och så snabbt vi kom innanför dörren där hemma satte han på tvn. Utan att ta av skorna först. Jag tyckte bara att det var jobbigt med nyheter. Men på bilderna verkade det ändå vara något ganska stort som hänt. Omfattningen av det hela greppade jag såklart inte. Jag undrar om jag än idag gör det riktigt.. Jag tror att det var svårt för de flesta, för jag minns också att mamma kom hem och inte heller hade full koll. Att de snackade om några torn och flygplan på varje radiokanal hem, var det någon ny actionfilm? Hon hade haft barn i bilen och försökt hitta något annat än action på den där sablans radion..
Vad som mer var svårt för mig att riktigt förstå var hur det kunde ha hänt på morgonen i USA samtidigt som det hände på eftermiddagen för oss. Bara sånt är ju svårt. Senare fick jag svårt för att förstå varför datumet benämns som 9/11 och inte 11/9 som vi i Sverige skriver datum. Men dessa ting har nu klarnat.
Idag är det alltså 10 år sedan. TIO ÅR! Och än idag minns man dagen så klart, trots att jag inte ens förstod nåt då. Här i USA har många valt att minnas händelsen på något speciellt sätt idag. Jag har inte gjort något sådant, men självklart kommer det upp, vem man än pratar med. Nu är det tio år sedan och det känns konstigt. Alla minns. Alla känner.

Var hedrade, ni hj
ältar som kämpade för att rädda liv. Vila i frid, alla oskyldigt omkomna i attentatet.


One way or another I'm gonna find ya I'm gonna getcha getcha getcha getcha

HEY! Idag var vi på skridskokalas. Det bjöd på massvis med barn, föräldrar, pizza, chips, röda och blå plastmuggar, pinata och ja, hela kalaset. Ingen presentöppning hölls, men ni skulle sett det presentbordet! Fler och större paket än på en stor student! Galet! Med heliumballonger(!!) och allt. Det var iaf trevligt :)
Tvillingarna fick chansen att för första gången stå på is idag. Lance flög iväg direkt med konerna och visst hade han fart, men han släppte inte taget om de oranga hjälpmedlen. Gabi däremot klamrade sig fast i mig och trots en lite hopplös början körde hon till slut själv och kunde ställa sig upp utan problem. Hejaheja! De tyckte i alla fall att det var roligt :) Jag skaffade även lite vänner i form av tre tjejer på cirkus 9 bast. John säger att jag skaffat fanclub men njae. De var dösköna iaf. Kom fram och frågade om jag åkte konståkning, hur gammal jag var, hur länge jag hållt på, vad jag heter och guuud vad duktig jag var! hahaha :D Har fler bilder från dagen (den ovan är tagen av Misha) men resten får ni imorgon.
Bra jobbat där hemma förresten, Felicia och Heidi! Jag har haft full koll på er under dagen;) Håller även tummarna imorgon Shark Bait<3
Nu ska jag sussa. Glad tjej här! haha PUSS

Ooooh förresten! Imorgon blir det nog en roadtrip till King of Prussia, en förort till Philadelphia. Där finns östkustens största shoppingcenter och jag undrar seriöst hur 5 tjejer ska få plats i bilen hem efter en dag där.. Det löser vi! Haha :)

Fredag och löning nummer 3, helt okej!

Har ett par tunna långbrallor på mig vilket var alldeles för mycket klädsel för att kunna vistas utomhus idag. I solen var det nästan 40 grader och luftfuktigheten låg på 98% (trots frånvaro av regn). Sjukaste. Snacka om svettigt.

Vilken lättnad att under morgonen få reda på att vi har vatten. Dusch- och toalettspolarvatten iaf. Dock uppmanas alla att sätta på sparläge när det kommer till vattenförbrukning; inte tvätta, helst inte duscha massa och liknande. Om man ändå dushar måste man stänga munnen så att man inte riskerar att få vatten i sig. MEN ÅH vilken lättnad jämfört med gårdagens bud!
Sov förresten hyfsat länge idag, gick ut på en liten promenad med Amanda, en barnvakt som jobbat för min familj förut men som nu tar hand om en bebis några hus bort, sen jobbade jag 12-5. Sen har jag mest umgåtts med familjen samt skypat med mamma och pappa.
Helt galet dock hur mycket mer lätthanterade barnen är när jag är ensam med dem, vilket tyvärr inte är så ofta/så långa perioder eftersom mamman jobbar hemifrån och pappan är hemmaman. Menmen..
Nu ska jag se om det finns nåt intressant på tv. Eller kolla Skins. Eller nåt annat kul.
Imorgon jobbar jag förresten 1-6. Under den tiden ska barnen på ett skridskokalas, så jag kanske ska åka med dem på isen. Vet inte, vi får se! POZ

Cold, cold water bring me 'round, now my feet won't touch the ground

Lite mental breakdown just nu. Orkar inte. Alla vägar är avstängda pga översvämningarna. Här finns en mindre bro i närheten som man inte ens vet om den finns kvar eftersom hela ligger under 1 m vatten. Både Hershey och Harrisburg är mer eller mindre översvämmade och folk evakueras därifrån. Vi bor mitt emellan båda (=vi kan inte ta oss nånvart whatsoever). Våra gator är visserligen torra eftersom vi bor högt. Dock stängdes vattnet av idag eftersom regnvatten pajat vattenledningar(?) och vi vet inte hur länge detta tillstånd varar. Enligt vissa bud fram till måndag. Ingen dusch fram tills dess. Man kan inte ens tvätta händerna och måste man spola på toaletten (endast vid nummer 2!) så får man ta ur vattnet vi sparat i föräldrarnas badkar.
Läget känns inte okej. Det är en grej att gå igenom detta med sin egen familj liksom; toalett och dusch och all ofräshhet men att göra det med i en familj man bott med i knappt tre veckor? Mindre okej. Jag vill härifrån just nu. Pallar inte situationen liksom. Faaaan.
Och inte ens kattfan ville kela ikväll.

Film från områdena häromkring:
Hummelstown är typ lika nära som IKEA från Limhamn. Eller nej, närmre. CRAZY

Update: Såg nyss The Boy in the Striped Pajamas. Fick mig vekligen på bättre humör. Eller?

Fun facts vol. II

Okej, ni får bara ett fakta:
I detta land finns lightvodka. Inte light som i mindre alkohol. Light som i diet. Höjdarn, hahaha

The one and only

Det är så härligt att ni alla följer mig genom min resa, många av er ger även någon typ av feedback, Tack! Superhärligt! Det betyder verkligen mycket för mig att se hur många som faktiskt intresserar sig för mina tankar och min vardag här borta :) Vad jag dock är mest förvånad över (och kanske mest glad för) är att min pappa otippat nog läser min blogg! Hade aldrig kunnat tänka mig att se honom läsa en blogg, men se hur världen artar sig! Är också glad över att ha en så bra kontakt med honom över Atlanten som jag har.
Tack pappa, älskar dig massa, saknar dig!

Har även hur bra kontakt som helst med mamma såhär över havet, men det har jag aldrig tvivlat på att vi skulle ha eftersom vi står varandra så nära. Hon har även läst min blogg i evigheter. Ingen överraskning där inte. Men det känns så bra att vi har bra koll på varandra liksom. Och varje gång vi pratar håller vi på i timmar om allt möjligt. Fullt stöd, det känns bra!
Så Tack även till dig mamma, älskar och saknar dig!


Parisbild, but still

Fick sluta nästan en timme tidigare idag eftersom barnen var trötta och skulle sova tidigare. Najs! Så idag blev det ju bara dryga 11 timmarna.. eheh.
Vi har förresten ingen bil nu, så morgondagen lär bli deso jobbigare eftersom tvillingarna inte kan ta sig till skolan. Vanen gick nämligen sönder av alla vattenmassor den behövde ta sig igenom på vägarna idag, den kan tydligen inte omvandlas till båt? Och Mishas bil är på flygplatsen. Attans rabarber. För ja, här är översvämningar över hela området kring Harrisburg, hela Hershey ska tydligen ligga under vatten (mer elle mindre), vägar och broar är avstängda. Vi hade nog inte kunnat ta oss härifrån till en mataffär än om vi ville (och hade en bil), eftersom vi då skulle behöva ta oss igenom vattendränkta tunnlar eller köra över en avstängd bro, nära att kollapsa av allt vatten. Mellan typ 2 och 3 idag regnade här nästan 20 cm så ni kan ju tänka er... Det var ju ren tur att vi fick hem John från vägkanten och barnen från skolan över huvudtaget! Pjuh. Tacka grannen som har bra bil och är polis (=kunde få reda på vilka vägar som är avstängda etc.).
Att det åskar emellanåt lägger man knappt ens märke till längre. Haha.

Dränkt landskap

Lillkillen och de två katterna i harmoni. Inte en vanlig syn här i huset kan jag säga.
Förövrigt har det regnat typ heeela dagen. Har också fått höra att det ska regna ända tills nästa tisdag. Wooohoo... :/

Huffing and puffing

Ni får en NY-bild istället för den där bilden på trötta mig. Tacka mig!

Pjuh. Avslutade i princip nyss dagens 12 timmar långa jobbpass. Detsamma gäller även imorgon och på torsdag. Så i slutet av den här veckan lär jag väl vara slut. Vaknade förresten vid klockan 6 imorse av att katten som lyckades smita in när jag kom tillbaka från toaletten mitt i natten gick på mig. Och sniffade mig i ansiktet. Haha sjukaste att vakna till det när man inte är van. Men så kan det gå!
Nu sitter jag i sängen och tittar på Föräldrafällan, älskart! Sen blire till att sova. GODNATT <3

Kisses from dollar land - I miss you <3

Idag spelade de "I need a dollar" på radion. Det var bara konstigt eftersom den låten spelades NONSTOP på radiokanalen som var på hela tiden i skoaffären där jag jobbade i Paris. Sen började de spela den bra mycket senare i Sverige och slutligen hör jag den här, i dollarns land. Det kändes underligt liksom.
Aristocats har varit på de senaste dagarna här. Den spelar om sig, om och om och om igen. I filmen åker gubben förbi Notre Dame, över bron. Det påminde självklart också om vår otroliga månad i Paris. Med Caroline och Astrid <3
Mycket påminner förresten om saker och människor. Oftast tänker jag väl på min familj och alla syskonbarnen. Och C & A såklart. Men idag, medan jag lyssnade på den där radion kom någon låt upp. En låt jag bara ville dansa till. Och då kom jag att tänka på hur mycket jag saknar onsdagsdansen med Disa. Har bara tänkt på isen hittills, men bannemig vad de danslektionerna rockade. Sen såg jag paljettuggs och kunde inte låta bli att tänka på Heidi (visst hade de varit nåt för dig?). Hade förresten på mig mitt Thomas Sabo armband idag. Tänkte då på Felicia.
Jag hade kunnat skriva VÄRLDENS inlägg här om hur mycket jag tänker på folk och hur mycket jag påminns om dem (om er!) varje dag. Men har valt att inte gå längre just nu. Självklart saknar jag er. Jättemycket. Men jag har det bra och vet att ni är där när jag kommer hem. Ni får gärna gå in på skype lite oftare dock. Pusshej<3

Colonnial Park Mall

Egentligen skulle vi till Hershey Park idag, ett stort nöjesfält. Men med tanke på att det regnade och åskade under morgonen drog familjen istället på bio och McDonalds, medan jag åkte för att utforska ett shoppingcenter. Trosor, bhar, linnen och en kofta fick följa med hem. Har dessutom upptäckt att jag nu har quartermynt från 6 olika stater, coolt! Haha. Fick idag även veckans schema. Blir en massa jobb denna veckan med tanke på att Misha är bortrest tis-tors. Ska alltså snart gå till sängs. Men först lite amerikanska tv-serier. Eller skins. Elle nåt. See ya!

You're waking up, I'm going to sleep.

Orkar inte att folk redan går upp där hemma. Ska till jobb eller skola eller nåt. Jag ska lägga mig nu. Dessutom jobbar jag inte ens imorgon eftersom det är Labor Day. Ibland känns allt så surrealistiskt. Det känns som en helt annan verklighet. Eller som om jag inte lever i verkligheten. Oh damn, borde verkligen gå och lägga mig med tanke på vilken goja jag snackar. GODNATT (for real this time)

"It's like you totally will have to pay for that!" with a russian accent

Det var visst inte bara Johns föräldrar som skulle komma på tårta idag utan även hans syster, svåger och systerdotter så till slut blev nästan hela tårtan uppäten. Och jag glömde totalt bort att ta bild, sorry.. Så ni får en gammal bild på mig istället.. heh :)
Annars har dagen spenderats med ett vibersamtal till syster och en massa skinsavsnitt och nu åskar det helt gaaaalet igen. Blixtarna kommer i ett. Jaja. Lite mysigt faktiskt :)
GONATT <3

HEJHOPPGUMMIKNOPP

1. Dessa barn har mer lego än man kan drömma om. Pappan älskar att köpa nya leksaker.. :)
2. Gjorde köttbullar igår, för första gången nånsin. De blev bra, men smakade inte ett dugg likt de gör där hemma. Kan vara köttet eller nåt som är annorlunda..
3. Efter middagen igår gick jag ut på en kort powerwalk. Lite såhär kan det se ut här i trakterna.
4. Snacks. Macadamianötter, fullkornskex, mandlar, valnötter, pistagenötter, torkade tranbär, torkade körsbär, bananchips och torkad ananas. Inte världens bästa kanske, men bra mycket bättre än nutella... eheh.
5. Stackars nya katt. Hon är trackasserad av ungarna till 100%. Så hon flyr till mig och flörtar satan med min dator tills jag får nog av att inte se skärmen samt få dumma kommandon nertryckta och slänger ut henne. Stackars Lucy Mittens.. :(
6. Hängmatta - det är livet! Skypade med mor och far i nån timme idag :)
Har idag även följt med på en runda i mataffären, hjälpt Liza med bloggdesign och kollat skins. Imorgon ska visst Johns föräldrar komma hit och vi ska fira farmorns födelsedag, så idag köpte vi LILLA tårtan. Shit. Visar bild imorgon..

Åskan som väckte mig

Vaknade till att det åskade. Det slutade liskom inte bullra. Jävla bowlingmatch där uppe alltså.. Filmade lite, om någon råkar vara intresserad (självklart är ni alla superintresserade??!) höj ljudet!
Sådärja. Nej, nu ska jag nog återgå till att göra mest ingenting.. haha PUSS

She just doesn't know. Yet.

Hade kunnat skriva något om min dag här idag. Eller om nåt annat roligt eller onödigt.
Men idag vill jag bara att ni tittar på de här klippen. Båda två! Tack


CHARMIG..

Orkar inte att jag nyss fick ont i hjärtat åt HIMYM s4e1 när Barney är kär i Robin. Haha. Shit. Okej. Nämen OKEJ. Nu blir det sängen tror jag. Lite Dance Moms också, bara för att.

Mest random bild typ.. ever. Från 2009? Hejhopp.

HÄY! Har fastnat för Wordfeud. Kan. Inte. Slita miiig! heh. Jobb idag var hyfsat chill dock, har haft en chans att liveuppdateras angående JGP (bra jobbat sverige!). Har nu även hunnit kolla de upplagda klippen på youtube. Jag är fan en sucker för konståkning. Shit.. Jaja.
Har förresten inga planer för helgen än (Labor Day Weekend), men det löser sig. I värsta fall kommer jag väl sitta med konståkning på youtube och wordfeud framför mig, eheheh. Sucker. Jaja. Nu ska jag eh. Spela wordfeud? Haha. Godnatt!

Bouncing castles and dance moms

YO!
Mina värdbarn är inte bortskämda eller så. Närå. De har fått nya svindyra cyklar. De har varsin motordrivna minibil. Och en fet klätterställning, sandlåda, massa leksaker och HOPPTORN. Vadfan? Haha.. Jaja..
Igår började skolan för tvillingarna (pre-school). De går 8.30-2.30 tis-tors, vilket innebär att jag under den tiden bara har lillkillen, skönt! Igår hade jag dock ett senare skift, 12-21, så jag fick ju spendera ganska mycket tid med alla tre ändå. Där var ca en timme då allt gick åt helskotta. Mamman hade en ledig stund och umgicks med barnen. Alla tre var allmänt gnälliga (särskilt de stora eftersom de var skittrötta sen skolan) och av okänd anledning var alla sura på mig. De klängde bara på mamma och Bradley sa "go away!". Kändes ju sådär. Alla tre gungade och jag fick inte putta någon av dem, dessutom var ju mamman ute, så jag gick in och vek och sorterade barnens tvätt istället medan de lugnade sig. När jag sen skulle ta barnen igen gick allt bra, jag badade dem och fick till och med borsta Gabis hår (ett privilegium! haha).
Idag körde jag vanliga tider igen (9-18). Mådde konstigt under dagen. Dåligt liksom. Så tog en nap tillsammans med Bradley, skönt! haha. Inte för att det blev bättre, lyckades bara få ont i nacken också av att ha legat konstigt. Jaja. Efter jobb tog vi en promenad runt området, barnen, Misha och jag.
Nu ligger jag i sängen och tittar på Dance Moms. Är bara fascinerad. Inte så förvånad egentligen. Men haha. Sjukaste "dansmammorna". Danslärarens skräck liksom. Och all fientlighet och ja. Tror nog det är i princip lika illa när det gäller amerikanska konståkningsmammor. Men jag kanske bara är försdomsfull? Haha
Nej, nu ska jag sova. Natti!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus